Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 13 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 12 decembrie 2017 | 05:48


Horoscop de azi Miercuri 13 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Miercuri 13 Decembrie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Astazi, relatia de cuplu poate cunoaste o stabilizare si armonizare, si asta pentru ca va faceti planuri frumoase impreuna si aveti incredere in viitor. Poate fi un moment de visare, de depasire a limitelor si granitelor, care te motiveaza sa te uiti la posibilitati noi de a merge mai departe schimband parametrii de gandire.









Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Experientele din sfera muncii si sanatatii pot crea liniste interioara si armonie cu cei din jur. Chiar daca te gandesti la o schimbare a stilului de viata si a atitudinii fata de sarcinile zilnice, totul decurge cu mai multa pace si naturalete decat altadata. Ai nevoie de echilibru intre viata de familie si cea profesionala, prin urmare tot ce se intampla acum este pentru crearea acestui echilibru.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Pentru tine, astazi poate fi o zi de iubire primita si daruita, o zi dedicata persoanei iubite si/sau copiilor, dar si pasiunii, bucuriei, creativitatii. Ti-e mult mai clar acum care este drumul pe care vrei sa-l urmezi pe termen lung, asa ca e momentul sa pui in practica alegerile facute deja in interior, cu incredere si curaj.








Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

E momentul adevarului si a unor alegeri mai clare in ce priveste o situatie familiala, relatia de cuplu, casa si caminul. Astazi, chiar daca inca te incearca un sentiment de nerabdare si nu ti-e prea clar ce se zareste la orizont, e necesar sa recunosti care sunt schimbarile benefice, care sunt nevoile tale reale si pasii potriviti de acum incolo.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Luna in Balanta sta astazi in zona comunicarii si te invita sa gasesti calea cea mai potrivita si cat mai delicata de a-ti transmite mesajele, fara insa a denatura adevarul si fara compromisuri. Este o zi a negocierii prin definitie, de aceea, inclusiv cu tine e nevoie sa negociezi, pentru a-ti fi cat mai usor indiferent ce intentionezi sa faci.







Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

In aceste zile, capeti tot mai multa claritate cu privire la derularea unor proiecte sau la relatiile ce constituie un sprijin real pentru a-ti urma visele. Siguranta financiara devine subiectul central al zilei, asa ca ai nevoie sa regandesti niste strategii de castiguri si cheltuieli, astfel incat sa aduci mai multa implinire in acest segment.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Din punct de vedere profesional si financiar, lucrurile se clarifica in aceste zile, adica incepi sa intelegi la ce ti-au folosit experientele si, poate, blocajele, din ultimele saptamani. Cu alte cuvinte, iti vine inima la loc, pentru ca incepi sa zaresti posibilitati de ascensiune si progres. Relational, insa, e nevoie de prudenta, pentru ca exista cutremure la nivel de fundatie si va trebui sa lamuresti unele aspecte mai vechi.








Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cu Luna in Balanta, pentru tine devine vital sa iei distanta de lume, de zgomot si agitatie. Cu cat te implici mai putin in exterior si iti iei timp pentru tine, cu atat mai multe raspunsuri si mesaje vei primi. Mai cu seama ca acum ti se face clar ce vrei sa faci cu viata ta si care e directia in care e potrivit sa te indrepti.




Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Luna in Balanta activeaza zona relatiilor sociale si a publicitatii. Astazi, chiar daca esti foarte deschis catre relatii noi, asculta-ti intuitia si nu te lasa distras de promisiuni fara o baza reala sau de atitudinea schimbatoare a celor din jur. S-ar putea sa ai sentimentul ca nu poti conta pe nimeni cu adevarat, asa ca e nevoie sa te concentrezi mai mult pe ceea ce poti tu face.









Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Pentru tine este o zi a puterii si autoritatii, a statutului si imaginii. S-ar putea sa fii pus in situatia de a-ti apara locul, pozitia sau macar punctul de vedere, in fata unor persoane cu autoritate. In orice caz, ai nevoie de prezenta de spirit, atentie, dar si flexibilitate si disponibilitatea de a negocia absolut orice ti se cere.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

E posibil sa ai un sentiment acut de incertitudine cu privire la viitor, mai ales prin prisma relatiei de cuplu care se cere reformulata in urmatoarea perioada, dar si prin cea a colaborarilor si imaginii publice care sunt supuse schimbarilor si ajustarilor. Cel putini ti-e din ce in ce mai clar care este registrul potrivit in care sa functionezi, profesional vorbind.








Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Zona finantelor cunoaste astazi un inceput de stabilizare, prin sprijinul acordat de oameni care te apreciaza sau chiar prin propuneri pe care deja de primesti, legat de cariera. Acum este momentul sa profiti de un context favorabil si sa gasesti solutiile necesare pentru a inainta, folosindu-te de creativitate si intuitie.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții