Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 16 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 15 decembrie 2017 | 05:47


Horoscop de azi Sambata 16 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 16 Decembrie 2017


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O zi potrivită cumpărăturilor, dar și achitării datoriilor de orice fel. Plătește-ți taxele, impozitele sau să-ți verifici situatia creditelor sau economiilor. Unii se pot ocupa cu succes de actele specifice mostenirilor sau partajelor unui divort. Se recomanda prudenta si discernamant, intrucat se anunta evenimente importante la capitolul financiar. Spre seara, detaseaza-te de problemele cotidiene.







Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Subiectele principale ale zilei sunt relatiile parteneriale si colaborarile. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata. Evita combativitatea si fii mai intelegator! O relatie veche se poate sfarsi sau poate aparea in preajma ta o persoana interesata sa colaboreze cu tine. Beneficiezi de multa energie și idei bune, așa încât pune-ți ordine în toate tipurile de relații.

Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Relatiile colegiale sunt tensionate, asa incat recomandabil este sa te bazezi doar pe fortele tale. Evita provocarile si ocupa-te doar de treburile tale. Sfatul astrelor este sa iti schimbi atitudinea fata de munca si implicatiil ei. Chiar daca apar si neplaceri, vei reusi sa depasesti totul cu bine. Sanatatea este vulnerabila, deci odihneste-te.






Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Este o zi potrivita de a te ocupa de un hobby. Relatia cu persoana iubita este tensionata, dar cu prudenta vei reusi sa aduci lucrurile pe fagasul cel bun. Copiii si problemele lor sunt un alt subiect favorit. O discutie cu un prieten te-ar putea pune pe ganduri. Selecteaza vestile pe care le afli si evita concluziile de moment.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Casa si activitatile ei îți cer atenție și eforturi susținute astăzi. Curateniile generale, reparatiile curente sau reamenajarile interioare le poti face mai usor. Membrii familiei iti sunt alaturi. Chiar daca exista si discutii contradictorii se poate ajunge la pace. Totusi, ceva se va schimba in zona casei si a relatiilor cu familia. Găsește un echilibru între viața privată și cea socială.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Daca esti nevoit sa calatoresti, fii prudent si verifica atent toate detaliile legate de drum. Sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile pentru finalizarea sau inceperea unor cursuri planificate mai demult. Spre seara, intalnirile si dialogurile cu rudele sau prietenii apropiati iti pot oferi momente placute si vesti interesante.


Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este ziua cadourilor si recompenselor. Daca asteptai demult o plata, acum se pare ca va veni si chiar cu dobanda. Se pot pune in discutie imbunatatirea conditiilor de la locul de munca sau cresterea salariului. Se anunta schimbari majore la capitolul financiar si bine ar fi sa fii pregatit si prudent. In a doua parte a zilei energia vitala va fi la cote joase, deci odihnește-te mult.






Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Beneficiezi de o energie astrală deosebită și recomandabil este să o folosești doar pentru sufletul tau. Sunt momente bune de a te ocupa pe indelete de intretinerea corpului si de imbunatatirea starii tale de spirit. Programează-ți o vizita la un salon de înfrumusețare sau propune-ți să parcurgi cursuri de dezvoltare personală. Evită provocările celorlați!

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Fii cât mai discret! Sunt momente bune pentru a sta de vorba doar cu tine însuți. Sănătatea este vulnerabilă, deci dozează-ți eforturile. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. S-ar putea sa descoperi conflicte mocnite la serviciu. Selecteaza cu atentie pe cine mai pastrezi în preajma ta. Trasează-ți noi planuri de viață!







Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Prietenii si protectorii sunt subiectul principal de astăzi. Unele relatii se pot incheia. Pe de alta parte fii atent la sfaturile și îndemnurile primite din partea celorlalti. Chiar dacă unele nu îți sunt pe plac este bine sa le reții, deoarece la momentul potrivit le vei folosi. Discerni cu atenție cine îți este prieten și cine se preface. Orientează-te spre relații noi!

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Se pare ca vin evenimente importante la capitolul carieră profesională. Un sef iti poate oferi un post de conducere. Dar exista și posibilitatea demiterii dintr-o funcție înaltă. Fii pregătit pentru orice situatie și ai încredere ca totul este in favoarea ta. Familia iti solicita aportul, insa ai tendinta de a-i refuza. Gasirea echilibrului dintre indatoririle sociale si cele familiale este provocarea acestei perioade.






Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Relațiile cu străinătatea îți vor capta atentia și eforturile. Poti primi vești de la cineva aflat departe de țară sau poti face demersurile necesare unei călătorii. Chiar daca lucrurile nu se rezolva asa cum vrei tu, la momentul potrivit totul se va lamuri. Sunt vizate chestiunile ce privesc finalizarea sau începerea unei forme superioare de școlarizare.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții