Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Marti 12 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on marți, 12 decembrie 2017 | 05:36


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 12 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 12 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

O problema cunoscuta e mai buna decat una ascunsa, asa ca aveti grija. Un necunoscut va ofera senzatii straine, dar palpitante. Aveti grija, nu e o idee buna sa va lasati prins in mrejele lui!









Horoscop pentru femeia din Taur

O persoana apropiata se afla intr-o situatie dificila care va pune si pe dumneavoastra in incurcatura. Sunteti sovaitor in ce priveste sugestiile pentru ca va e prea teama de esec. Puteti incerca sa fiti un exemplu prin actiuni si nu prin cuvinte.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

E timpul sa va urniti la interviul pentru job care va asteapta. Din punct de vedere profesional, e foarte probabil sa va atingeti tintele astazi.








Horoscop pentru femeia din Rac

Acordati-va un timp cu dumneavoastra insiva, planetele va promit beneficii daca o faceti. In perioada urmatoare, va veti auto-defini in relatie cu latura spirituala. E timpul sa va distrati putin si in afara grupurilor.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu lasati deoparte nedreptatile din trecut doar de teama de a nu crea noi conflicte. Daca nu le confruntati odata si odata, va veti tot intalni cu ele pe parcursul vietii.








Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti nevoie de o noua strategie prin care sa va administrati finantele. Nu fiti cheltuitor astazi!




Horoscop pentru femeia din Balanță

Partenerul are in cap un plan cam periculos, dar ar fi bine sa ii dati unda verde. Are nevoie de ceva iesit din comun si daca ii transmiteti propriile temeri, ii veti induce o stare de plictiseala. Sprijiniti-l!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aveti nevoie de implicarea celor din jur pentru a va imbunatati viata profesionala. Ati fost atat de concentrat, incat ati uitat sa mai alimentati orice fel de relatie din viata dumneavoastra. Includeti-i pe cei din jur in planurile dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi sunteti elementul in plus oriunde ati merge. Sunteti tentat sa incercati lucruri noi, dar asta va face sa va simtiti ciudat. Incercati sa cereti parerea prietenilor inainte de orice gest extrem.



Horoscop pentru femeia din Capricorn

Felul in care cei din jur va privesc va ofera o noua perspectiva asupra propriei persoane. Starile de spirit pe care le incercati va abat de la caile obisnuite. Nu va aplecati urechea la argumente slabe.




Horoscop pentru femeia din Vărsător

Limitati-va gandurile pe momentul prezent al vietii dumneavoastra. Sunteti tentat sa alunecati in perioade apuse, pe care cei din jur le vor gasi agasante si irelevante.







Horoscop pentru femeia din Pești

Capatati increderea colegilor de munca prin dovedirea unui spirit de conducator excelent. Un element de risc apare in cale, atentie sa nu actionati impulsiv.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții