Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 15 Decembrie 2017

Written By NIKE B. on vineri, 15 decembrie 2017 | 05:40


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 15 Decembrie 2017

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 15 Decembrie 2017 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o intretaiere intre viata sociala si cea profesionala, care va face sa va binedispuneti colegii de munca si prietenii. Ar fi o idee buna sa planuiti ceva special pentru oamenii speciali din viata dumneavoastra.







Horoscop pentru femeia din Taur

Nu aveti prea multa energie astazi si ati face bine sa o dramuiti. Orice activitate in plus va poate seca de puteri si asta va pune in pericol activitatea de la locul de munca.


Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu va aratati prea sensibil si emotiv, cei din jur vor profita de asta. Fiti foarte atent cui ii dezvaluiti sentimentele dumneavoastra astazi.







Horoscop pentru femeia din Rac

Cineva uita de o promisiune si asta va enerveaza la culme. Nu e rau sa ii reamintiti chiar dumneavoastra de indatoriri. Aveti incredere in propria intuitie, promite sa va realizeze visele.


Horoscop pentru femeia din Leu

Aveti idei geniale, dar nu aveti oameni care sa va ajute sa le puneti in practica. Nu ar fi o idee rea sa va cautati aliati in ... dusmani. Ganditi deschis si veti avea succes.







Horoscop pentru femeia din Fecioară

Energia va cam paraseste si aveti nevoie sa va refaceti programul de lucru, pentru a nu ceda. Veti vedea lucrurile mai clar si veti lua deciziile corecte.



Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti sub influenta unei lupte pentru putere care va face agresiv. Daca nu e o problema de viata si de moarte, ar fi bine sa va duceti lupta mai moderat.







Horoscop pentru femeia din Scorpion

E momentul sa va distrati si aveti exact dispozitia necesara pentru a face asta. Prietenii vi se alatura in escapadele nebunatice ale zilei.


Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti cam agitat si va simtiti apasat de peretii biroului. Preferati sa va retrageti intr-un colt de natura si sa va restabiliti tintele. Astrele va planuiesc cateva zile deosebit de palpitante.


Horoscop pentru femeia din Capricorn

Cineva va salveaza atunci cand va asteptati mai putin. Pastrati-va increderea, universul nu va lasa de unul singur, intervine doar atunci cand e reala nevoie.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Chiar cand credeati ca ati batatorit cararile iubirii, noi gropi apar pe drumul dumneavoastra. Veti fi nevoit sa analizati indeaproape impedimentele din relatia dumneavoastra.






Horoscop pentru femeia din Pești

Primele ore de lacomie sunt amuzante, dar conscintele au aparut deja. Azi trebuie sa evitati excesele culinare si sa fiti mai atent la dieta.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții