Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop Urania saptamana 16–22 Decembrie 2017 in functia de zodie

Written By NIKE B. on sâmbătă, 16 decembrie 2017 | 06:52



Horoscop Urania săptămâna 16–22 Decembrie 2017 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 16–22 Decembrie 2017. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Berbec

În noaptea de 16 decembrie, gânduri de noapte tulburi, provocate de o nemulțumire materială sau financiară. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, știri și informați, uneori contradictorii, care vin din străinătate sau de la instituțiile statului ori care privesc călătoriile și deplasările programate. Nevoia de a reveni sau de a repeta un mesaj pentru a primi răspuns. Pe 18 decembrie, la ora 08:31′, se va produce faza de Lună Nouă în Săgetător, care poate declanșa un circuit nou de idei și valori care să justifice noile atitudini și convingeri cu privire la viața socială, la politică, religie, morală, justiție. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, acest sector astral devine tot mai important, în economia vieții de fiecare zi a nativilor, cu cât, pe 20 decembrie dimineața, Saturn va intra în zodia
Capricornului și va introduce o notă de seriozitate și de responsabilitate, care va fi cu atât mai importantă cu cât nativul ocupă un loc important în societate. Confruntări de opinii drastice sau imagine publică supusă criticilor și comentariilor negative. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, posibile surprize de la prieteni ori întâlniri ciudate; nu toate senzațiile trăite în aceste circumstanțe vor fi agreabile. În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și va patrona, timp de o lună casa a X-a a ridicării în rang, permițându-le unor nativi, mai ales a celor aflați între 28 – 30 de ani și, respectiv 57 – 59 de ani, reorientări profesionale și premize noi de viață, adaptate etapei pe care o traversează în plan personal, familial, social; cei maturi sau în vârstă vor lua în calcul o retragere din punct de vedere public ori o soluție profesională mai puțin solicitantă. Doar cei aflați în preajma vârstei de 41 – 42 de ani își vor asuma responsabilități majore și funcții solicitante.

Horoscop Taur pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Taur

În noaptea de 16 decembrie, Taurii vor analiza evoluția relațiilor conflictuale sau viitorul unor procese. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, efort de a redresa, din punct de vedere juridic sau administrativ, o chestiune de bani și posesiuni materiale ce le sunt contestate sau pentru care se află în litigiu cu persoane sau cu instituții. Pe 18 decembrie, Luna Nouă în Săgetător care se va produce va permite o nouă abordare, un nou tip de argumente și strategii favorabile nativilor. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, motive serioase pentru a se debarasa de simpatiile și interesele care nu mai sunt actuale și care nu mai răspund etapei de viață pe care o parcurg. Din 20 decembrie dimineața, când Saturn va intra în zodia Capricornului, în acest sector astral vor începe transformări ale personalității tuturor Taurilor, indiferent de vârstă; ele vor opera maturizări, limpeziri sau consolidări ale acelor idealuri și planuri profesionale menite să le dea stabilitate pentru următorii 14 sau 28 /29 de ani.

Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, tulburări ale imaginii publice, nume „vânturat” prin intermediul criticilor, atacurilor, comentariilor negative, observațiilor formulate de rivali, competitori sau superiori. Conflictele personale pot greva capacitatea de a-și exercita atribuțiile ce le revin în cadrul unor funcții și/sau atribuții socio-profesionale. În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului, respectiv în casa a IX-a a cerului lor de naștere. El se va alătura planetei Saturn, generând premizele unor maturizări rapide sau ale unor limpeziri în planul conștiinței și al idealurilor; deși, pe fond, contextul nu are o conotație negativă, el va fi resimțit de către unele persoane ca o perioadă dificilă, stingheritoare, apăsătoare ori presărată cu tristețea renunțărilor necesare la visele și iluziile tinereții.







Horoscop Gemeni pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Gemeni

În noaptea de 16 decembrie, disfuncții trecătoare în planul sănătății. Griji, trăite în puterea nopții sub forma unor insomnii și frământări interioare însoțite sau nu, de o îngrijorare cu privire la viitorul nativului la actualul loc de muncă. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, se conturează premizele unor înțelegeri, proiecte, colaborări sau acorduri care vor fi consfințite de documente semnate și parafate ori de acte întocmite într-un cadru juridic. Pe 18 decembrie, la ora 08:31′, se va produce faza de Lună Nouă în Săgetător care poate atrage după sine și debutul câte unui nativ într-o nouă ipostază socială sau partenerială, inclusiv căsătorie/divorț, mai ales dacă despărțirea înseamnă încetarea abuzurilor și nedreptăților comise asupra unui Geamăn).

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, conștientizarea unor obstacole, prea mari, pentru moment, pentru ca nativul să obțină un avantaj material sau bănesc scontat, sentiment acutizat de Saturn care, pe 20 decembrie dimineața, va intra în zodia Capricornului, și va modifica datele esențiale ale funcționalității casei a VIII-a a cerului de naștere al acestor nativi care se vor lovi de dificultăți majore, pe această direcție, timp de aproximativ doi – trei ani, de acum încolo, obligându-i să-și schimbe planurile inițiale sau să renunțe la intențiile și demersurile care întârzie să se concretizeze. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, situații care pun într-o ecuație dificilă aspecte de muncă, dorința de progres profesional și de afirmare. În după-amiaza zilei de 21 decembrie, Soarele va intra în zodia Capricornului și va intensifica tendința nativilor de a se crampona de bani, bunuri sau de avantajele primite până acum. Marcaj semnificativ, întreaga săptămână, pe sectorul sănătate unde sunt indicii pentru viroze, gripe, răceli, infecții dentare, genitale sau urinare sau de tulburări endocrine.

Horoscop Rac pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Rac

În noaptea de 16 decembrie, prilej pentru răscolirea sentimentelor, intensificată de noapte care, în ciuda proverbului, nu va fi un sfetnic bun pentru acești nativi. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, vești și eventuale modificări semnificative în regimul muncii care privesc fie individual o persoană, ca rezultat al statutului său profesional ori ca rezultat al transformărilor petrecute la locul de muncă (restructurări, patronat nou, contracte noi, alt statut juridic, etc.). Pe 18 decembrie, la ora 08:31′, se va produce faza de Lună Nouă în Săgetător, care le va da nativilor senzația că sunt suprasolicitați, ceea ce le poate provoca stări nervoase, agitație. Posibile stări congestive, inflamatorii sau febrile. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, blocaj partenerial.

Negocierile se pot întrerupe, și asta nu neapărat pentru că se apropie sărbătorile, ceea ce ar justifica încetinirea ritmului de muncă, ci pentru că dialogul se blochează pe aspecte esențiale ale unui conflict sau contract și pentru că rigiditatea părților, care se cramponează de detalii sau interese personale, face imposibil orice tip de acord. Evoluție drastică a litigiilor în justiție, cu atât mai plauzibile din după-amiaza zilei de 21 decembrie, când Soarele va intra în această casă a VII-a, punându-și energic amprenta mai mult pe discrepanțe decât pe posibilități. Pe 20 decembrie dimineața, Saturn va intra în zodia Capricornului, adică tot în sectorul parteneriatului, creând un patronaj apăsător, greoi, intransigent tuturor relațiilor matrimoniale, de afaceri, contractuale și de colaborare ori litigioase. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, în efortul de a obține sau de a rezolva un beneficiu material prin intermediul unor persoane sau instituții, Racii pot imagina planuri sau „contraofensive”, mai fanteziste și nerealiste sau ingenioase, inspirate și originale.







Horoscop Leu pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Leu

În noaptea de 16 decembrie, enervările provocate de rude sau de complicațiile din gospodărie se prelungesc până noaptea târziu. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, viață sentimentală tumultuoasă, mai ales în cazul celor tineri. Unii vor simți nevoia să „facă mișcare” după puterile lor; dar, cei care vor participa la concursurile și întrecerile organizate în străinătate pot înregistra victorii, performanțe, recorduri. Posibil nou statut internațional (clasamente, premii, „presă favorabilă”). Această deschidere internațională poate funcționa și în cazul celor care desfășoară activități artistice, creative, interpretative. În siajul acestei predispoziții astrale este explicabil și posibil ca, faza Lunii Noi în Săgetător, care se va produce în dimineața zilei de 18 decembrie, pe sectorul casei a V-a, să determine un debut, o premieră, o lansare (de carte, de disc, etc.), un început de viață artistică, desfășurată, în cele mai multe cazuri, dincolo de granițele țării sau care va permite, chiar, o plonjarea într-un mediu străin, până acum, lor.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, casa sănătății începe să primească vibrații planetare tot mai profunde. Mai întâi, pe cele legate de tranzitul Lunii, care va aduce înnorări sufletești temporare, blocaje organice la nivelul fiziologiei curente, apoi pe cele provocate de Saturn, care va intra, pe 20 decembrie, în Capricornul și care le va influența starea de sănătate pentru următorii doi – trei ani și, în sfârșit, pe cele legate de Soare, care va intra în casa VI-a, pe 21 decembrie, și care își va pune sigiliul astral, timp de o lună, pe toate procesele fiziologice, introducând o atenuare a vitalității și o hipofuncție organică generală. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, mici tulburări parteneriale, mici surprize sau inițiative venite din partea rudelor de sânge care îi vor obliga să ia atitudine.






Horoscop Fecioară pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Fecioara

În noaptea de 16 decembrie, informații primite târziu, în noapte, care enervează sau stârnesc amărăciune. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, tentative care nu reușesc să rezolve, până la capăt, un demers oficial (administrativ, juridic) în legătură cu un drept de posesiune asupra patrimoniului ori pe fondul reglementării întinderii drepturilor unor rude asupra unui teren, casă, obiecte de valoare, utilaje. Luna Nouă în Săgetător din 18 decembrie ar putea deschide un capitol nou de discuții, abordarea unui conflict cu o nouă atitudine sau un set nou de argumente fundamentate pe principii de drept sau de morală. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, casa expansiunii eului prin trăiri afective, prin creație artistică, inspirație și/sau producție artistică începe să intre într-un con de influențe astrale care vor induce încetinirea evenimentelor ori a ideației, mai multe scrupule, mai multă profunzime în gândire, mai multă răbdare pentru finisare ori pentru acuratețea mesajului.

Aceste procese interioare și atitudini față de un mod de a fi și a simți vor fi influențate, pentru două zile, de tranzitul Lunii; după 20 decembrie, când planeta Saturn va intra casa a V-a, ele vor suferi modificări esențiale iar după ce și Soarele va intra în zodia Capricornului, în același sector al cerului astral al Fecioarelor, va urma o dinamică marcată de efortul de a înfrânge barierele de cunoaștere și comunicare, pe cale afectivă, de a da un sens și o rațiune de a fi relațiilor sentimentale. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, posibile evenimente la locul de muncă care îi vor surprinde pe nativi. Salturi ale stării organice care vor oscila între energie și epuizare fizică. Întreaga săptămână se pot petrece situații neprevăzute, într-o notă pozitivă care pot fi speculate în avantajul nativilor pe direcția familie, casă, patrimoniu – donații, cadouri, transferuri de bunuri, moșteniri.

Horoscop Balanță pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Balanta

În noaptea de 16 decembrie, riscul de a pierde, pe fondul nopții care accentuează oboseala și neatenția, bani sau bunuri, de a fi păcăliți sau furați. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, schimb intens de idei, știri dintre care unele vor fi contradictorii iar altele vor corecta o informație anterioară. Posibile reprogramări ale unor scurte deplasări ori apariția, pe neașteptate, a nevoii de a face, în regim de urgență, o călătorie, din care ipostaza străinătății nu este exclusă, mai ales pe fondul fazei de Lună Nouă în Săgetător, care se va produce în dimineața zilei de 18 decembrie, și care va deschide o etapă nouă și în relațiile cu frații, vecinii sau străinii. Uneori, șansa unor persoane născute în acest semn zodiacal poate veni de la buna sau profunda cunoaștere a uneia sau mai multor limbi străine ceea ce le va permite să se afirme, să-și confirme valoarea și competența.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, sectorul familiei, al patrimoniului ori al valorilor nemateriale transmise pe diferite căi de antecesori (educație, tradiție, obiceiuri, valori morale, idealuri comune, misiuni etc.) va fi remodelat, rând pe rând, pentru două zile de Lună, apoi de Saturn, care va intra în ziua de 20 decembrie, în Capricorn, semn în care va rămâne aproximativ trei ani și, la urmă, pentru o lună, de Soare, care va intra în casa a IV-a, pe 21 decembrie. Toate aceste influxuri vor pune în prim-planul atenției nativilor obligațiile dar și datoriile (întârzierile) față de propriul lor drum în viață care trebuie să fie onorate. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, mici oscilații ale stării de spirit stârnite de informațiile, observațiile sau concluziile formulate după ce Balanțele au studiat comportamentul celor dragi: unii îi vor nedumeri, alții îi vor enerva sau dezamăgi. Discuții sau propuneri parteneriale îi pot surprinde pe nativi întreaga săptămână.





Horoscop Scorpion pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Scorpion

În noaptea de 16 decembrie, frământările personale legate de una sau mai multe circumstanțe stresante se vor prelungi până în zori; dificultatea de a găsi o soluție provine de la faptul că vor trebui să aleagă între a sacrifica o relație de familie sau o ipostază din cariera lor, pentru a conserva un aspect de viață mai important. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, sunt posibile dialoguri pe teme bănești; unele vor privi plățile și cheltuielile necesare, altele vor privi regimul salarial, context care va rămâne activ întreaga săptămână. Nativii vor fi obligați să țină cont de informațiile surprinzătoare și/sau să se adapteze circumstanțelor patronate de Luna Nouă, care va avea loc în dimineața zilei de 18 decembrie și care îi vizează sau îi implică direct.

Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, casa comunicării și a educației prin învățătură, acumulare de cunoștințe și experiență practică va începe să devină din ce în ce mai importantă în economia vieții acestor nativi care vor fi provocați, în prima etapă, de tranzitul imediat de două zile al Lunii, apoi, de tranzitul planetei Saturn care va intra în acest sector pe 20 decembrie și care va avea o importantă funcție modelatoare de destin în viitorii trei ani iar la sfârșit, de tranzitul Soarelui care va intra în zodia Capricornului pe 21 decembrie, impunându-le, printre altele, Scorpionilor multă seriozitate și responsabilitate față de tot ceea ce afirmă, promit și rostesc. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, relații șubrede cu familia, schimburi de cuvinte scurte și categorice, radicalism și detașare față de o rudă pe fondul unei (unor?) provocări publice, profesionale care le dau multă bătaie de cap. Întreaga săptămână, deplasările se pot complica prin întârzieri din cauze exterioare voinței nativilor (condiții rutiere și tehnice, ale mijloacelor de transport personal sau public cu care se vor deplasa).

Horoscop Săgetător pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Săgetător

În noaptea de 16 decembrie, mesaje ale organismului care indică o disfuncție sau o infecție ascunsă; mânie, revoltă înăbușită, frustrare sau supărare profundă. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, Luna va tranzita semnul lor natal și le va da chef de viață, mobilitate spirituală și energie fizică, disponibilitate spre călătorie, aventură; dorința de experiențe incitante și de cunoaștere va fi sporită de Luna Nouă în Săgetător din 18 decembrie care va încheia un ciclu de un an și va deschide altul nou, până în decembrie 2018, cu valoare de transformare și progres personal. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, pe casa a II-a a banilor rezultați din muncă și efort propriu vor avea loc mai multe evenimente al căror efect major care nu se va epuiza prea repede și care îi vor obliga pe Săgetători să trăiască, de acum încolo, cumpătat, rațional și să ia decizii mature, îndelung cântărite. Astfel, prin acest sector va trece Luna, care va produce primele semne de ambalare astrală; Saturn își va face intrarea în Capricorn, pe 20 decembrie, zodie în care va rămâne aproape trei ani.

Pe 21 în casa a II-a și Soarele va traversa Capricornul timp de o lună, accentuând ideea de responsabilitate și precauție necesară în manipularea banilor. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, știri care uimesc, vești care îi pun pe gânduri pe Săgetători, întâlniri neașteptate cu persoane care le pot modifica starea de spirit sau premizele viitoarelor decizii. Întâmplări ciudate în timpul deplasărilor curente sau al scurtelor călătorii. Posibile situații care deschid o fereastră spre satisfacție și succes în plan artistic, interpretativ, sportiv. Împăcări ale partenerilor certați, separați de ceva vreme care se apropie brusc, din inițiativa Săgetătorului sau pe fondul unor circumstanțe care îi aduc față în față, fără nici o premeditare personală.





Horoscop Capricorn pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Capricorn

În noaptea de 16 decembrie, ecouri ale unor cuvinte sau gesturi comise de prieteni care le produc nativilor o impresie puternică dar proastă. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, posibile descoperiri, dezvăluiri sau mărturisiri care pun într-o lumină nouă evenimente din trecut permițând nativilor să intervină în limitarea efectelor negative produse de respectivele întâmplări ori să provoace redeschiderea acelor subiecte vulnerabile pentru a căror rezolvare le trebuiau niște date importante pe care nu le aveau. Acest context va beneficia și de impactul novator al Lunii Noi care se va produce pe 18 decembrie și care le va permite nativilor să pună punct unei situații încurcate care durează de aproximativ un an. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, nativii vor fi eroii dar și beneficiarii unor tranzite care, pentru ei, singurii din întregul zodiac, vor avea și consecințe favorabile. Tranzitul Lunii le va atenua asperitățile din gând și faptă, dându-le mai multă sensibilitate și îngăduință.

Pe 20 decembrie, va avea loc evenimentul major al acestui an: intrarea planetei Saturn în semnul lor zodiacal le va permite nativilor să închidă, pe parcursul a trei ani, ceea ce s-a declanșat în existența lor cu 28 – 29 de ani în urmă, și să înceapă reconstrucția de sine. Intrarea Soarelui în Capricorn (21 decembrie) le va da nativilor mai multă rezistență fizică și psihică, mai multă tenacitate și o abordare corectă, ordonată, adecvată, prin abordare și soluție, a subiectelor de viață cu care se confruntă. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, situații incomode, surprize în plan financiar legate de venituri și plăți neprevăzute. Ajutor care vine de la copii sau prin intermediul lor; situație specială, oarecum paradoxală, care indică un factor pozitiv survenit în viața lor. Împrejurare favorabilă cu autor necunoscut ori din cauze descoperite târziu.

Horoscop Vărsător pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Vărsător

În noaptea de 16 decembrie, acutizări ale unor conflicte, atacuri care șubrezesc imaginea sau autoritatea socio-profesională. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, după-amiaza, frecvente întâlniri cu prieteni sau cunoscuți de care Vărsătorul este legat prin gusturi și idealuri comune, prin interese sau activități comune puse în slujba unei idei, speranțe de viață realizate cu ajutorul unor persoane în jurul cărora gravitează nativii și care, acum, pe fondul Lunii Noi în Săgetători din 18 decembrie, care se va petrece în acest sector de viață, se pot materializa într-un chip benefic. Posibilitatea de a primi sfaturi esențiale, informații utile, ajutor profesional, susținere în plan social, încurajare morală, simpatie și încredere ori respect. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, pe casa a XII-a a tainelor, enigmelor, a necunoscutului dar și a sănătății, în Capricorn vor avea lor mai multe evenimente astrale: tranzitul Lunii, intrarea planetei Saturn (pe 20 decembrie și, apoi, a Soarelui (pe 21 decembrie) în acest semn de Pământ.

Imediat și direct, primul efect vizibil va fi cel produs la nivel organic: activarea unor suferințe cronice, afecțiuni care recidivează, hipofuncție organică generală sau secvențială, la nivelul câte unui organ, în funcție de marcajele astrale primite la naștere, tulburări ale fiziologiei pielii, ale sistemului osos, al mineralelor și al metabolismului, în general. De la caz la caz și, mai ales în funcție de vârstă, se vor observa, de-a lungul celor trei ani, cât va dura tranzitul saturnian prin Capricorn, tendințe spre izolare, meditație, aprofundare a unor domenii de cunoaștere fără legătură directă cu meseria profesată. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, Luna va traversa zodia Vărsătorului dându-le nativilor mobilitate mentală, voioșie deschidere spirituală, inventivitate, originalitate și o capacitate de exprimare expresivă.





Horoscop Pești pentru săptămâna 16–22 Decembrie 2017

Horoscop Urania Pești

În noaptea de 16 decembrie, inspirație poetică, telepatie, vise premonitorii, presimțiri, intuiții, curiozități filosofice, dorință a de a face experiențe spirituale. Între 16 decembrie, după ora 03:00′, și 18 decembrie, nativii se pot afirma sau pot purta discuții în vederea acceptării unei funcții sau a unei sarcini profesionale speciale. Moment de cumpănă înaintea unei decizii importante care privește cariera. Cei în vârstă pot recupera imaginea pierdută ori notorietatea estompată cu trecerea timpului prin activități socio-profesionale de valoare, de succes, ipostază favorizată sau precipitată de contextul bogat în sensuri și semnificații astrale al Lunii Noi din Săgetător care va avea loc în dimineața zilei de 18 decembrie. Între 18 decembrie, după ora 15:39′, și 21 decembrie, în zori, tendință pronunțată de izolare față de unul ori mai mulți prieteni; dorința de a rupe relațiile cu un grup organizat (asociație, fundație, comitet, partid, coterie, club) în a cărui direcție de acțiune publică nativul nu se mai regăsește sau despre a cărui existență are informații îngrijorătoare.

În acest răstimp, în sectorul casei a XI-a, se vor petrece trei etape astrale cu durată și importanță diferită: tranzitul de două zile al Lunii, intrarea planetei Saturn în Capricorn pe 20 decembrie, pentru următorii trei ani, și tranzitul Soarelui, începând cu 21 decembrie, pentru următoarele 30 de zile. Ele vor contribui și la conturarea unor speranțe noi de viață, a unor idealuri menite să le pună mai bine în valoare personalitatea; teoretic, acest lucru se realizează cu și prin intermediul prietenilor, de aceea, nu doar trierea va juca un rol important în aducerea acestor vise la îndeplinire ci și găsirea oamenilor înzestrați cu calitățile și disponibilitatea necesară ca să-i susțină. Între 21 decembrie, după ora 04:30′, și 22 decembrie, fluctuații ale stării de spirit, lămuriri personale, fiziologie capricioasă la nivel cardio-vascular.

Horoscop Urania saptamana 16–22 Decembrie 2017





0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții