Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 10 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on marți, 9 ianuarie 2018 | 06:03



Horoscopul zilei de Miercuri 10 Ianuarie 2018


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

E o zi in care cuvantul poate face si desface relatii, in functie de modul si momentul in care e folosit. Negocierea, discutiile deschise cu cartile pe fata pot aduce reconcilierea sau ruptura intr-o relatie importanta, oficiala. De asemenea, e posibil ca astazi sa intuiesti si sa prevezi directia in care se indreapta un parteneriat.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Luna in Balanta activeaza, in cazul tau, zona muncii si a obiceiurilor, a rutinei zilnice si sanatatii. Astazi, contextul astral te sprijina sa vezi limpede o situatie de la locul de munca si sa gasesti solutii de rezolvare avantajoase pentru toata lumea. Cooperarea e foarte importanta si te poti ocupa cu spor si coerenta de sarcini.




Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Cuvintele iti vin mai usor acum, iti poti exprima opiniile mult mai coerent si iti creste cheful de vorba si de miscare. Totusi, atentie la tendinta de a fi indiscret. Luna aflata in Balanta pe tot parcursul zilei aduce o oarecare pace si armonie in relatia ta sentimentala, dar si o serie de constientizari cu privire la calitatea unor oameni. Ideile inspirate nu trebuie ignorate.








Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ziua de astazi este numai buna pentru a fi petrecuta aproape de oameni pe care-i pretuiesti si cu care te simti in largul tau. De altfel, poti vedea cu luciditate ce te bucura, ce nevoi ai si ce-ti lipseste cel mai mult acum pentru a te simti implinit. Bazeaza-te pe intuitie in tot ce alegi sa faci.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

S-ar putea ca unele conversatii la care participi astazi sa fie un exercitiu de rabdare pentru tine. E necesar sa iei in considerare si punctul de vedere al celuilalt, pentru a vedea clar o anumita situatie, si sa fii dispus sa primesti ceva nou: cunostinte, experiente sau perceptii noi.








Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Luna se afla astazi in Balanta si activeaza zona banilor si a acumularilor materiale. Probabil ca vor exista cheltuieli neprevazute, mai ales in a doua parte a zilei si va fi nevoie sa apelezi la sprijinul cuiva pentru a face fata. Totusi, evita sa creezi scenarii pesimiste legat de bani, intrucat beneficiezi de protectie.




Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Cu Luna in semnul tau natal, e bine sa fii foarte atent la nevoile tale, la ce simti cu adevarat sa faci, si mai ales cu cine. Evita compromisurile de orice fel si alege compania oamenilor in prezenta carora te simti in largul tau. E o zi potrivita pentru a-ti stabili niste prioritati si a-ti satisface cateva placeri si capricii.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pentru tine, aceasta zi creeaza contextul perfect pentru relaxare, meditatie, introspectie, odihna. Esti mai degraba intr-un moment de acumulare de energie decat de consum, prin urmare evita orice activitate care te solicita prea mult, atat fizic cat si psihic. Fii atent la mesajele pe care le primesti, cu privire la o traiectorie revizuita sau complet noua, in cariera.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Ziua aceasta, cu tot cu experientele, intalnirile si conversatiile ei, vine sa-ti testeze increderea, in multe forme. In primul rand, increderea ca ai resursele necesare si ca acestea vin mereu la momentul potrivit, daca nu-ti faci griji, mai ales cu privire la bani. Apoi, increderea ca vei sti care e pasul urmator de facut si ca dorintele se implinesc.









Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Tu te gandesti la proiectele si afacerile aflate in derulare. Poti sa-ti planifici intalniri sau porti o discutie cu cineva despre o oportunitate sau cu scopul de a-ti clarifica o situatie de la serviciu. In alta ordine de idei, simti nevoia sa-ti manifesti autoritatea, insa intrebarea este cum o faci si asupra cui.




Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Tu poti visa cu ochii deschisi la un viitor mai senin, mai ales din punct de vedere relational. Astazi, daca esti atent, o sa vezi niste semne, o sa primesti mesaje si revelatii, care te ajuta sa intelegi care e urmatorul cel mai bun pas de facut si mai ales care sunt dorintele tale reale.




Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Sa primesti nu e intotdeauna simplu, mai ales daca crezi ca nu meriti. Numai ca azi e posibil sa fii in situatia de a apela la sprijinul cuiva sau pur si simplu de a primi un dar sau o favoare facuta de cineva. Asadar, nu te sfii sa primesti si chiar sa ceri cand ai nevoie, ce ai nevoie. Nu astepta ca ceilalti sa ghiceasca ce vrei.



0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții