Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Miercuri 24 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on marți, 23 ianuarie 2018 | 05:46


Horoscopul zilei de Miercuri 24 Ianuarie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe http://enigmeleuraniei.blogspot.ro/

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Beneficiezi de multa energie, asa incat bine este sa te ocupi pe indelete de treburile tale. Combativitatea este la cote inalte. Fii prudent, incearca sa eviti conflictele si alterneaza munca cu odihna. Atentie la sanatatea intregului organism! Dozeaza-ti eforturile si nu pune la suflet chiar totul. Spre seara pot aparea probleme legate de bani. Verifica-ti bugetul de venituri si cheltuieli.

Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Astazi, pentru tine astrele iti recomanda sa fii cat mai retras. Sufletul tau are nevoie de odihna si introspectie. Sunt posibile stari neplacute, dar evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil. S-ar putea sa descoperi diverse lucruri tainuite demult, legate de colegii de serviciu. Incearca sa nu dai frau liber primului impuls de a rupe relatii vechi. In a doua parte a zilei te vei simti mai bine, insa ocupa-te doar de treburile usoare.






Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Prietenii si protectorii sunt subiectele tale favorite de astazi. Se pare ca primesti multa sutinere din partea acestora, dar ti se si cere un fel de plata. Unele relatii mai vechi se pot strica definitiv. Evita conflictele, comunica strictul necesar si discerne cu atentie ce relatii doresti sa pastrezi in continuare in viata ta. Poti afla informatii neplacute legate de cineva pe care il considerai prietenul tau de suflet. Nu lua de bun chiar tot ce ti se spune.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Interesanta zi, pentru tine, la capitolul cariera. Sunt posibile discutii contradictorii cu un sef, de aceea fii prudent si asculta cu atentie ce ti se spune. Exista varianta imbunatatirii statutului social sau, functie de caz, pot aparea si neplaceri. Familia iti este alaturi, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi sa gasesti un echilibru intre activitatile sociale si treburile gospodaresti. Gandirea si comunicarea iti sunt umbrite, asa incat foloseste dictonul tacerea este de aur.

Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Tu poti aborda astazi relatiile cu strainatatea si studiile pe termen lung. Demersurile pentru calatoriile in afara granitelor tarii pot cunoaste turnuri neasteptate. Daca esti nevoit sa calatoresti, verifica atent toate detaliile si pleaca doar daca este absolut necesar. Gandirea si comunicarea sunt defectuoase, asa incat evita semnarea actelor, examenele si interviurile importante. Pe de alta parte, dorinta de rafinare sufleteasca iti da tarcoale.





Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Astrele iti recomanda sa te ocupi de chestiunile financiare. Este vorba despre banii si bunurile in comun cu ceilalti. Ai avea succes in achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Totusi, fii prudent, intrucat discordia se afla in acest sector de viata si activitate si iti poate crea neplaceri greu de estimat si controlat. Tentatia de a profita de avutul altora este destul de mare, insa nu este recomandabil.

Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

S-ar putea sa fii nevoit sa te ocupi de chestiuni ce privesc viata de cuplu. Relatia cu partenerul de viata este destul de dinamica si se recomanda multa prudenta. Se pot strica definitiv relatii vechi. Daca esti implicat in proiecte sau colaborari s-ar putea sa apara disensiuni intre colaboratori. Exista nemultumiri in acest sector, de aceea bine este sa verifici permanent situatia etapelor de lucru si oamenii implicati.

Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Se pare cu tu ai foarte multe treburi de rezolvat la serviciu. Relatiile colegiale devin tensionate, dar nu se recomanda sa raspunzi la provocari. Atentie ca se pot declansa conflicte greu de estimat, controlat sau remediat. Se pot accentua problemele de sanatate legate de cap si secundar aparat uro-genital. Ocupa-te de treburile usoare si odihneste-te mai mult. Evita consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale, pe cat posibil.

Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cheful de distractii si aventuri te va face remarcat in anturaj astazi. Relatiile sentimentale sunt tensionate si se pot rupe definitiv. Fii prudent si incearca sa eviti conflictele cu cei dragi. Pentru altii, copiii si problemele lor alcatuiesc subiectul principal al zilei. Spre seara, astrele iti recomanda sa te ocupi de un hobby. Esti foarte creativ in aceasta perioada si bine ar fi sa iti pui ideile in aplicare.






Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Aceasta zi iti aduce in atentie casa, patrimoniul si relatiile familiale. Sunt momente bune de a te ocupa de curatenii generale, reparatii curente sau te poti gandi la achizitionarea unei locuinte noi. Verifica sursele de foc din spatiul locativ. Mentalul cotidian se afla intr-un con de umbra, recomandabila fiind evitarea deciziilor majore.

Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Astazi se pare ca esti mai mult pe drumuri. Intalnirile sau dialogurile cu rudele si prietenii apropiati pot fi frecvente, dar si tensioante. Gandirea si comunicarea sunt defectuoase, asa incat nu lua de bun informatiile pe care le primesti astazi. Pentru altii, componenta educationala este accentuata de catre astre. Te poti inscrie la forme de scolarizare pe termen scurt sau, functie de caz, poti finaliza unele in care esti deja implicat.

Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Poti primi cadouri, recompense sau se poate rediscuta remuneratia primita de la un loc de munca. Tentatia cheltuielilor extravagante este la cote inalte. Fii prudent si chletuieste strictul necesar. Recomandabil este sa iti verifici bugetul de venituri si cheltuieli. Energia vitala fluctueaza destul de mult. Spre seara lasa deoparte pragmatismul si indreapta-ti atentia catre cele sufletesti.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții