Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop pentru femei de azi Joi 11 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on joi, 11 ianuarie 2018 | 05:43


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 11 Ianuarie 2018


Horoscop pentru femei de azi Joi 11 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi, inchegarea relatiilor cu partenerii din domeniul profesional va aduce beneficii pe termen lung. Se observa un interes mai mare pentru aspectul dumneavoastra exterior.








Horoscop pentru femeia din Taur

Va luptati cu nevoia de a fi singur si cu nevoia de a marturisi cuiva ce va sta pe suflet. Ar fi bine sa aveti o discutie fata in fata cu acea persoana si sa va descarcati.



Horoscop pentru femeia din Gemeni

Ceea ce spuneti conteaza mai putin astazi. Ceea ce e cu adevarat graitor sunt faptele dumneavoastra. Nu va mai ascundeti dupa deget, sunteti destul de transparent!








Horoscop pentru femeia din Rac

Simtiti nevoia unei vieti mai simple, in care sa va puteti permite sa va conectati la sinele dumneavoastra. Dorinta de a va relaxa e mare. E bine sa va concentrati mai mult pe universul metafizic.




Horoscop pentru femeia din Leu

Simtiti nevoia sa evadati din peisajul domestic. Puteti totusi incerca sa readuceti armonia in caminul dumneavoastra, pentru a face din el refugiul dupa o zi nebuna.









Horoscop pentru femeia din Fecioară

Desi sunteti increzator in situatia dumneavoastra financiara, nu e cazul sa faceti excese. Aveti tendinta sa faceti cadouri in stanga si in dreapta, dar riscati sa ramaneti dumneavoastra fara resurse.








Horoscop pentru femeia din Balanță

Va dedicati ziua infrumusetarii mediului in care va desfasurati activitatile. Aliniati-va gusturile la adancimea buzunarelor!








Horoscop pentru femeia din Scorpion

Nu lasati umbrele trecutului sa va afecteze prezentul. Nu uitati, cele mai multe din fricile si ideile noastre nu sunt decat umbre, care, in realitate, nu ne pot rani.




Horoscop pentru femeia din Săgetător

Norocul va surade astazi in plan general. Riscati sa va pierdeti simtul realitatii, dar cei din jur sunt atrasi de buna dumneavoastra dispozitie.




Horoscop pentru femeia din Capricorn

O a doua viata ar suna ideal azi, dar cum asta e imposibil, trebuie sa va rezumati la o noua filozofie de viata. Reganditi-va strategiile si veti obtine o schimbare mai putin radicala, dar benefica.





Horoscop pentru femeia din Vărsător

Nu reusiti sa va recuperati un imprumut. Poate data viitoare veti fi mai atent cand veti incheia intelegeri. Orice colaborare e mai sigura in scris.








Horoscop pentru femeia din Pești

Schimbarile din familie va afecteaza sentimentul de securitate. Nu puteti controla actiunile celor dragi si asta va nelinisteste. Mai bine nu va amestecati in problemele lor, daca nu vreti sa va pierdeti de tot increderea in dumneavoastra.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții