Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 20 Ianuarie 2018

Written By NIKE B. on sâmbătă, 20 ianuarie 2018 | 09:12


Horoscop pentru femei de azi Sambata 20 Ianuarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Daca nu-ti cunosti trecutul, esti condamnat sa-l repeti. Asta nu se aplica doar in politica, ci si in viata personala. Asa ca masoara-ti greselile si vezi cum faci ca ele sa nu se mai repete. Azi, nu maine!

Horoscop pentru femeia din Taur

Energia zilei iti da ocazia sa ai discutii reconfortante despre iubire, sentimente, trairi si asteptari, cu partenerul de viata. Amandoi pareti sa va intelegeti perfect reciproc si asta va apropie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Configuratia astrala iti confera o stare nemaipomenit de detasata. Astepti cu nerabdare sa-ti inviti iubitul acasa la tine, sa aranjezi pernele asa fel incat sa creezi o atmosfera relaxata sa-i soptesti dulcegarii la ureche, si sa-l rasfeti cu bunatati. De fapt, pentru tine nu exista dulcegarii, esti mereu foarte profounda, in ultima instanta.





Horoscop pentru femeia din Rac

Planetele arata ca, desi ai facut o alegere constienta de a accepta anumite lucruri din viata de cuplu, ceva din tine vrea sa explodeze si sa spuna tot. Asta va duce la o lipsa de armonie in relatie si nimeni nu are de castigat din asta.

Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi discutiile tale vor fi axate spre ceea ce in secolele XX si XXI a fost un laitmotiv in orice cuplu: banii. Problema e ca nu mai esti sigur ca drumul pe care ai pornit e cel potrivit. In plus, s-ar putea sa apara si niste chestii nerezolvate din trecut, care sa tensioneze si mai mult situatia.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Configuratia astrala a zilei va pune intr-o situatie foarte incomoda, aceea de a lua o decizie. Va stau in fata trecutul si prezentul, si fiecare dintre acestea va pune in fata unei situatii diferite in ceea ce priveste relatia actuala. Analizandu-va sentimentele, veti descoperi care este de fapt problema si cum trebuie sa o tratati.





Horoscop pentru femeia din Balanță

Te-ai astepta sa pornesti o relatie intr-un club, la o petrecere sau intr-un alt context similar. Cu toate acestea, intalnesti o persoana speciala intr-un loc in care nu te astepti deloc sa iti gasesti sufletul pereche.






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Viata dvs. sociala o va lua razna astazi. Daca sunteti in cautarea dragostei, ziua de azi va fi ca o dicutie despre ce este de fapt dragostea, despre partile bune si rele ale unei relatii. Dar sunteti prea romantic ca sa va alegeti mai multe relatii de scurta durata, in detrimentul uneia permanente.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nici sa nu te gandesti sa nu iesi azi in oras, mai ales fiindca te-ai chinuit o vreme pentru aceasta intalnire. Desi ai avea motive sa nu-ti lasi partenerul de seara sa vorbeasca foarte mult, poate ca ar trebui sa-ti schimbi strategia.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E foarte greu sa ai parte de o relatie frumoasa, pe care sa o ingrijesti si pretuiesti, pentru a te putea bucura de sentimente extraordinare. Dar daca simti ca ai anumite dubii, poate ca ar fi bine sa discuti despre ce te framanta.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cu un aspect favorabil astazi din partea astrelor, ar fi mai bine, sa fi cinstita si deschisa, mai degraba decat sa afisezi un aer de mister. Cineva important pentru tine are noutati foarte placute sa-ti impartaseasca si care necesita atentia ta intreaga si imediata deoarece va implica intr-o ocazie minunata. Impartasiti-i entuziasmul in loc ,sa incercati ,sa pareti cinica, cum de altfel nici nu esti in inima ta.





Horoscop pentru femeia din Pești

Profitati de ziua de azi pentru a da o petrecere! Oamenii prezenti la acest... eveniment se vor dovedi ulterior a avea un efect surprinzator asupra vietii dvs, schimbandu-i radical traiectoria! Desi sansele inceperii unei noi relatii astazi nu sunt foarte ridicate, aceasta petrecere poate fi catalizatorul de care aveati nevoie pentru a incepe o relatie in viitorul apropiat.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții