Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Februarie 2018

Written By NIKE B. on joi, 22 februarie 2018 | 05:55


Horoscop pentru femei de azi Joi 22 Februarie 2018 în funcție de zodie.


Horoscop zilnic pentru femei, predicții și previziuni astrologice 2018.

Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsători Pești. Zodiacul zilnic vă spune cum va fi ziua pentru zodia ta. Citește horoscopul zilnic pe Horoscop Urania

Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti tentat sa cheltuiti bani pe lucruri care va fac viata mai usoara, dar nu sunt neaparat necesare. Comoditatea costa si veti resimti efectele negative ale mainii largi. Fiti mai cumpatat!

Horoscop pentru femeia din Taur

Aveti ocazia sa treceti peste bariere si sa va faceti remarcat. Oameni care inainte nu va apreciau, va vor vedea intr-o noua lumina. Totul e sa nu ratati aceasta ocazie.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Reusiti sa stabiliti un echilibru perfect intre castiguri si cheltuieli. Chiar daca riscati sa pareti cam zgarcit, pastrati-va spiritul econom pentru atingerea scopurilor dumneavoastra marete!





Horoscop pentru femeia din Rac

Intuitia va deschide multe usi si va ajuta sa vedeti lucrurile asa cum sunt ele. Si initiativele din domeniul artistic sunt favorizate astazi.

Horoscop pentru femeia din Leu

E o idee geniala sa achizitionati o casa mai spatioasa, dar inainte de a imprumuta bani in acest sens, amintiti-va ca trebuie sa ii dati si inapoi! Veti fi nevoit sa traiti pentru a munci si veti deveni mai tensionat ca niciodata.






Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acordati mai multa atentie sigurantei la locul de munca! Sunteti predispus la accidente stupide, care vor avea efecte destul de grave.





Horoscop pentru femeia din Balanță

E o zi buna pentru a va deschide mintea in fata unor scopuri marete, pentru a dezvolta idei noi si a adopta noi atitudini in lupta pentru obtinerea succesului. Nu mai fiti sceptic, inainte de a vedea cu ce aveti de-a face!






Horoscop pentru femeia din Scorpion

Cineva din anturaj va face avansuri. E deopotriva flatant si periculos, mai ales ca deja sunteti angajat intr-o relatie. E mai bine sa evitati sa fiti singur cu aceasta persoana.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Se ivesc usi deschise si ocazii de imbunatatire a carierei. Orice initiativa luata astazi va fi incununata de succes. Incheiati parteneriate care aduc beneficii mutuale.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi buna pentru a arunca o raza de lumina asupra planurilor curente. Puteti sa descoperiti noi viziuni si detalii legate de actiunile pe care le puteti intreprinde pentru atingerea scopurilor dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sanatatea si problemele de munca sunt dependenete una de alta astazi. E important sa va puneti la punct agenda zilnica, pentru a va asigura ca aveti parte si de momente de respiro.





Horoscop pentru femeia din Pești

Hotarati-va o data pentru totdeauna ce vreti de la viata! Va invartiti in cerc si ii indepartati pe cei din jur prin atitudinea dumneavoastra oscilanta. Va veti trezi singur si va fi prea tarziu sa mai reparati ceva.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții