Horoscopul copilului Sagetator | Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual - 2019
Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2020

Horoscop Urania Facebook

duminică, 6 februarie 2011

Horoscopul copilului Sagetator Copilu nascut in zodia Sagetator
Un copil Sagetator va fi prietenos de la o varsta foarte frageda. Il vei vedea facand cu mana oamenilor, dorindu-si sa fie iubit pentru ceea ce este. Inima lui micuta va fi franta daca cineva nu-i va raspunde la sentimente. Va fi ca un mic clovn, care este jovial, placut si glumet. Unui copil Sagetator nu-i va placea niciodata sa fie singur, nici cand doarme. Se va simti comfortabil printre oameni care rad, vorbesc si se joaca cu el. De fapt, iubeste sa fie in jurul oamenilor veseli.


Daca nu are acest mediu in timpul cresterii, se poate transforma intr-un cinic in ceea ce priveste viata sa de mai tarziu. Multi copii Sagetator incep sa se dezlege de legaturile cu familia pe masura ce cresc. Formalitatea este ceva ce ei nu pot intelege si onestitatea e ceva de care ei nu se pot lipsi. Vorbind deschis, adevarul este una dintre caracteristicile de baza ale personalitatii copilului Sagetator. Insa ii vei reaminti sa lase jos tonalitatea brutala a adevarului. Are o minte foarte curioasa si fiecare cerinta adresata lui trebuie sa fie bazata pe o logica rezonabila.

Daca nu poti face asta, lasa-te pagubasa in a-l invata ceva. Chiar daca incerci sa faci acest lucru, vei intampina rezistenta. Sa nu spui vreodata vreo minciuna in fata unui copil Sagetator sau, altfel, il vei face sa isi piarda respectul pentru tine. Daca tu ai dreptate, sustine-ti opinia si da-i motive serioase pentru asta. Daca gresesti, accepta, mai degraba decat sa spui o minciuna. El isi poate da seama usor daca ii spui sau nu adevarul. Un singur lucru vei gasi in exces in profilul unui copil Sagetator : curiozitatea. Sintagma «de ce » va fi prezenta in toate propozitiile.

Ei se trezesc cu o intrebare in minte si adorm cu o lista de intrebari. Nu rezolvi nimic daca tipi, este mai bine sa le dai raspunsurile adevarate, chiar daca uneori mai deformate. Un copil Sagetator nu va face nimic doar pentru ca asta e norma sociala. Va trebui sa il convingi cu o logica infailibila. Daca ceva nu-l ajuta sau nu ii foloseste la bunastarea lui, fii sigura ca nu o va face niciodata.
In copilarie, intotdeauna sa fii pregatita cu medicamente, antiseptice sau bandaje. Este supus accidentelor si vei avea nevoie de ele de acum incolo. Are nevoie de libertate si poate sa se indeparteze de casa mai devreme decat alti copii. Asa ca e bine sa fii pregatita pentru acest scenariu. Daca i te opui, s-ar putea sa vina acasa doar in week-enduri. Cu toate acestea, daca incerci sa-l intelegi si sa ii arati putina rabdare, se va intoarce in fiecare zi, chiar daca isi va aduce si prietenii cu el si va petrece mai mult timp cu tine.

Experientele romantice vor incepe de obicei devreme in cazul Sagetatorului si s-ar putea sa fii nevoita sa il initiezi in tainele sexului opus mai devreme decat pe alti copii. Sagetatorii nu prea sunt priceputi la finante si va trebui sa il inveti importanta banilor in zilele negre. Nu-i umple buzunarele cand cheltuieste tot ce are intr-o singura zi. Incet, el va invata. Un copil Sagetator este de obicei neobosit si va trebui sa-l mentii implicat constant intr-un lucru sau altul. Lucrurile plictisitoare il vor intrista sau nu-l vor interesa.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Statistici T5