Horoscop Urania, Pasul Fortunei 20–26 Octombrie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

duminică, 6 februarie 2011

Horoscopul copilului VarsatorCopilu nascut in zodia Varsator


Un copil Varsator este un fel de puzzle pentru parintii lui. El este sensibil, un fel de piatra pretioasa, putin cam subred, ingenios si impulsiv, toate in acelasi timp. E cam dificil sa il incadrezi ca fiind un tanar extrem de traznit sau de o inteligenta prodigioasa. S-ar putea sa se dovedeasca un Einstein sau sa devina un simplu vanzator. Oricum, viitorul lui depinde foarte mult de modul cum ii cizelezi personalitatea. Nu incerca sa-ti fortezi opiniile pe un copil Varsator; el se va opune cu vehementa. Da-i putin timp si lasa-l sa gandeasca singur; va gasi probabil solutia ta corecta si o va accepta la final.
Ii poti prezice cu greu comportamentul. De la o aparenta placuta si calma se poate transforma pe neasteptate intr-un individ incapatanat si neastamparat. Inconsistenta si contradictiile ii domina profilul caracteristic. Copiii Varsator s-ar putea sa nu stie incotro merg, dar ei vor sti intotdeauna sa aleaga drumul bun. Pun logica mai presus de orice actiune si personalitatea lor reflecta un amestec de simturi si perceptii.

Ei au un numar mare de prieteni si le place sa isi ajute amicii ori de cate ori pot. Copilul tau Varsator iubeste sa viseze. Imediat ce se va sfarsi un vis va incepe un altul. Intr-un fel, el nu viseaza niciodata ce viseaza alti copii. De exemplu, el nu se va gandi niciodata sa devina doctor, pentru ca mai degraba si-ar dori sa se faca oceanograf. Desi va fi fortat sa se orienteze la prima varianta, nu o va uita niciodata pe cea de-a doua si poate intr-o zi i se va implini.
Varsatorii tind sa fie neatenti si asta poate duce la cateva accidente. Chiar si la scoala, copilului Varsator i se poate reprosa ca nu este atent. Cu toate acestea, el va lua note bune in cele mai multe cazuri. Pe de o parte, are o intuitie buna si asta il ajuta in gasirea solutiei inainte ca el sa fi citit problema pana la capat. Pe de alta parte, tinde sa uite lucruri, cum ar fi adresa de acasa. Va avea o inteligenta neobisnuita acum si mai tarziu, dar nu va fi intotdeauna si logic in gandire.

Va trebui sa il inveti pe copilul Varsator sa isi puna ordine in ganduri ca sa capete sens. In caz contrar, geniul lui se va risipi si asta poate duce la excentritate. Nu va fi prea interesat de sport sau de vreo alta activitate fizica. Mental, el va fi la mii de kilometri de ceilalti copii de varsta lui. Natura il va atrage si el se va simti contopit cu aceasta. Copiii Varsator au un al saselea simt foarte ascutit si ei pot absorbi cu usurinta energiile negative din jur. Asta poate duce la un dezechilibru emotional si sa le strice armonia si linistea obisnuita.


1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5