Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop mai Fecioara 2011

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 aprilie 2011 | 10:17



Horoscop Fecioara Luna Mai 2011


Nu neaparat micile dispute din cuplu sunt problematice acum, ci tensiunile pe care voi doi le acumulati din relatia cu lumea. Veti descoperi ca aveti inamici in jurul vostru, ca unii se opun iubirii voastre, ca nu sunteti intelesi sau altii se baga intre voi ca sa va dezbine, dar nu trebuie sa va lasati influentati de aceasta stare de razboi. Daca voi doi va uniti fortele, veti razbi in fata tuturor atacurilor, totul e ca aceste tensiuni sa nu va faca sa intoarceti armele unul impotriva celuilalt. Uniuea cuplului este pusa, asadar, la incercare, si trebuie sa demonstrati ca puteti tine piept vicisitudinilor.




Conflictul se resimte si la serviciu, de parca toti colaboratorii cu care aveai candva o relatie pasnica si constructiva, nu mai sunt de partea ta. Pregateste-te de atacuri dure, de critici, de refuzuri, de comentarii acide la adresa muncii tale, dar trebuie sa rezisti ispitei de a le raspunde cu aceeasi moneda, altfel totul poate denatura intr-un scandal. Daca nu stiai cine ti-e rival, poti afla cu aceasta ocazie, pentru ca cei care nu te simpatizeaza isi vor da arama pe fata. Poate aceasta stare de conflict te ambitioneaza sa lupti si mai si cu problemele si sa le depasesti mai bine ca oricand.

Este o luna a tranzactiilor, a schimburilor, a contractelor de vanzare-cumparare profitabile, a cumparaturilor si veniturilor bune. Primesti bani, dar imediat i-ai si dat, pentru ca nu raman prea mult timp la tine. In fond, banii sunt facuti sa circule si important e ca au de unde veni pentru a se duce spre alte directii. Te poti asocia cu un potential partener de afaceri sau poti semna un contract care sa atraga castiguri frumusele in viitor, ca atare bani au de unde sa vina luna aceasta.


Bani: foarte bine    Sanatate: bine    Dragoste: bine

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții