Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Horoscop mai Rac 2011

Written By NIKE B. on sâmbătă, 30 aprilie 2011 | 10:19


Horoscop Rac Luna Mai 2011


Tonul e ridicat, nervii sunt intinsi, chiar daca nu e cazul. Micile neintelegeri de cuplu nu merita transformate in conflict, pentru ca la originea acestor animozitati se afla simple diferente de opinie. Fiecare priveste o problema din alt unghi, de la nivelul experientei sale de viata, dar nu reusiti sa va puneti de comun acord, ceea ce se soldeaza cu certuri. Dupa ce vor trece, veti rade amandoi ca v-ati lasat atrasi in acest joc absurd, pentru ca neintelegerile erau absolut banale si nu ar fi meritat atata tam-tam. Daca iti dai seama inca din start ca sunt certuri puerile, retrage-te, pentru ca asa vei dezamorsa mai repede conflictul.


Este o luna productiva la serviciu, se vede concret ceea ce iese din mainile tale, ceea ce te face sa fii foarte mandru de tine. Roadele pentru care depui eforturi serioase sunt palpabile,consistente, nu sunt simple promisiuni sau sperante ca vei face si una, si alta... Te apropii de finalul unei activitati de lunga durata si incerci sa pui totul in ordine pe ultima suta de metri ca sa te poti prezenta cu roadele muncii tale in fata sefului, a clientului care te va plati sau a comisiei care va estima valoarea muncii depuse. Impresia pe care o vei lasa va fi excelenta: nota maxima.

Ca sa-ti poti implini unele vise mai costisitoare, trebuie sa iei de pe acum masuri ca sa poti aduna sumele respective. Nu le ai inca la dispozitie si, pentru ca iti dai seama ca planurile tale nu sunt deloc ieftine, trasezi o strategie de viitor pentru a face rost de acesti bani. Mai ai timp, nu ai ajuns inca la acel moment, tocmai de aceea cauti idei de a castiga un ban in plus sau de a spori sumele pe care deja le ai la dispozitie, dar fii totusi realist si ia decizii clare. Nu te lasa atras in afaceri suspecte, care promit prea multe!


Bani: foarte bine    Sanatate: bine    Dragoste: bine

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții