Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscopul zilnic de azi 13 Mai 2013

Written By NIKE B. on duminică, 12 mai 2013 | 10:04


Horoscopul zilei de azi 13 mai 2013

Horoscopul zilnic de azi Berbec

Ai mintea agera si debordezi de spontaneitate si originalitate, pentru ca toate replicile tale uimesc prin rapiditate si istetime. Nimeni nu te intrece in domenii intelectuale, procesele gandirii fiind pentru tine extrem de iuti si precise, singurul tau defect fiind un dram de superficialitate care se strecoara in tot ce faci. Daca ai reusi sa te concentrezi mai mult, ai avea parte de rezultate ireprosabile, or, neglijenta, spiritul jucaus si graba iti pot crea neplaceri. Nu vei scapa fara o critica legata de neatentia cu care tratezi lucrurile importante.

Horoscopul zilnic de azi Taur

Esti chemat undeva departe de casa, dar pentru a onora invitatia, ar trebui sa renunti la alte planuri facute pentru azi. Se pare ca merita sa schimbi programul pe nepusa masa, pentru ca la destinatie te asteapta persoane care chiar au nevoie de tine si te vor primi cu bratele deschise. Vestile pe care le primesti din alte localitati au un efect pozitiv asupra psihicului, de parca ar fi informatii pe care le asteptai cu sufletul la gura si care rezolva ca prin farmec o serie de probleme care te stresau. Stai cu urechile la telefon si cu ochii la usa, pentru ca nu se stie ce surprize se ivesc!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni

Azi detii o pozitie superioara in echipa din care faci parte iar cuvantul tau are greutate. Ti se recunoaste astfel valoarea iar ceilalti se supun deciziilor tale fara sa comenteze. Tu detii raspunsul la o problema care preocupa un grup mai larg de persoane, dar numai tu, dintre toti, stii exact incotro trebuie sa mergeti. Da-le si lor un sfat, ca un profesor cu experienta, si aceasta postura de lider te prinde foarte bine. Esti cel mai bun dintre toti!

Horoscopul zilnic de azi Rac

Ai o multime de plati curente de adus la zi, dar inainte de a decide cat si unde dai, mai bine te-ai gandi la datoriile cele mai mari. Ele cer atentie mai mult ca oricand. Te vei simti mult mai liber dupa ce vei sterge de la lista de restante o suma cu multe zerouri. Fa un efort sa scapi de o factura care iti sta pe cap de ceva vreme. Chiar daca nu e o suma mare, ai tot amanat-o pana cand risti deja sa intri pe penalitati, ca atare fa tot posibilul s-o platesti ca sa scapi de-o grija si sa te poti gandi la alte plati viitoare.


Horoscopul zilnic de azi Leu

Legea poate interveni destul de intransigent in planurile tale si nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput, pentru ca nu e perfect legal. Orice abatere de la reguli stricte, dictate de sus, va fi pedepsita, iar azi esti si tu vizat de o astfel de sanctiune. Ca o meriti sau nu, ti-o asumi, pentru ca nu ai argumente puternice nici pentru a te apara, nici pentru a evita acest moment critic. Daca esti vinovat de ceva, fii sigur ca faptele tale vor iesi la iveala si nu vor ramane fara urmari, dar mai ai timp sa repari repede situatia!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara

Desi ai pornit ziua cu un sentiment de tristete, convins ca nu se va intampla nimic bun, iata ca orizonturile se limpezesc ca prin farmec si iti recapeti optimismul. Niciodata nu trebuie sa-ti torni cenusa in cap daca vezi ca nu ti se implinesc visele, pentru ca intotdeauna apar solutii salvatoare. Chiar daca nu primesti exact ceea ce ai sperat, ti se pot oferi alternative de care merita sa profiti. Nu-l lua pe nu in brate, spunand intruna nu pot, ci incearca sa vezi si ceva bun in tot ce se intampla.

Horoscopul zilnic de azi Balanta

Nu te simti bine in anturajul in care te afli astazi. Dialogul e defectuos si eforturile tale de a te face inteles esueaza, pentru ca nu ai parte de tovarasi buni de discutie. Unii sunt cu gandul doar la problemele lor si nu aud ceea ce le spui tu, iar raspunsurile le care ti le dau nu te satisfac. Fii pregatit sa vorbesti la pereti, astazi, pentru ca nu prea te asculta nimeni, dar tu insisti totusi sa-ti expui punctul de vedere ca sa-ti faci datoria pana la capat.




Horoscopul zilnic de azi Scorpion

Esti foarte preocupat de viitorul tau profesional si esti in cea mai buna forma pentru a lua o decizie capitala. Trebuie sa fii atent la directia pe care pornesti de acum inainte, pentru ca nu o vei mai putea modifica dupa aceea. Tine minte: cum iti asterni acum, asa vei dormi! Esti in fata unei hotarari care va avea efecte pe termen lung, poate pe cativa ani de zile, ca si cum ai alege acum profesiunea pe care o vei imbratisa de acum inainte. Tine cont de sfaturile experimentate si mature ale celor care lucreaza deja in acel domeniu!

Horoscopul zilnic de azi Sagetator

Faci planuri foarte frumoase alaturi de cei dragi si fiecare isi aduce contributia la un eveniment stabilit candva in perioada urmatoare. Asteptati cu mult entuziasm acel moment special si va bucurati numai la gandul ca veti fi cu totii actori principali in ceea ce urmeaza. Nu lasi nimic la voia intamplarii, ci profiti de timpul pe care-l ai la dispozitie pentru a pregati totul in cele mai mici amanunte, pentru ca vrei sa iasa totul perfect.

Horoscopul zilnic de azi Capricorn

De unde nici nu te astepti, se iveste azi o solutie salvatoare care readuce totul la normal intr-o problema de la care nu mai sperai nimic bun. Iata o dovada noua ca niciodata nu trebuie sa iti iei gandul de la anumite planuri, doar pentru ca o perioada lunga nu se mai intampla nimic, pentru ca surprizele pot aparea chiar si din cele mai ciudate directii. Acum poti pune din nou totul la punct cu calm, ca apoi sa te bucuri de nivelul la care, finalmente, ai ajuns.

Horoscopul zilnic de azi Varsator

Daca erai in cautarea unui colaborator care sa te sprijine intr-un anumit demers, azi ai toate sansele sa il intalnesti. Vei fi multumit de asocierea aceasta, pentru ca va participa cu tot ce stie in ceea ce construiti impreuna. Il vei privi cu respect si cu recunostinta, pentru ca ii apreciezi interventia si superioritatea in anumite privinte. Ai de invatat de la acest coechipier de nadejde si esti fericit ca ai gasit un om inteligent si demn de toata increderea. Acum puteti sa vasliti impreuna!

Horoscopul zilnic de azi Pesti

Ceea ce faci azi este de succes si ajunge la urechile tuturor, pentru ca esti demn de toata lauda. Investesti multa energie in activitatea inceputa si totul evolueaza foarte repede spre un nivel superior de care esti foarte mandru. Poate fi o zi norocoasa in actiuni in care trebuie sa te remarci, sa vorbesti despre tine si valoarea ta, sa apari in fata unui public numeros, pentru ca multa lume este cu ochii pe tine si trebuie sa te prezinti ireprosabil.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții