Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Citește Horoscopul zilei de Vineri 29 Iulie 2016

Written By NIKE B. on joi, 28 iulie 2016 | 06:33


Horoscop de azi Vineri 29 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Vineri 29 Iulie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te lasa oprit din elan de un hop neimportant, caruia ai tendinta de a-i acorda mai multa atentie decat merita. E doar o proba in drumul tau catre scopul cel mare, prin care poti demonstra cat de hotarat esti sa treci peste toate, cata ambitie ai, cat de capabil esti sa construiesti un intreg edificiu, chiar daca fiecare etapa noua vine cu piedici de trecut. Din toate ai de invatat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexa esti, cate instrumente ai la dispozitie, cate stii sa faci, ca atare scoate de la naftalina zestrea cu care ai fost dotat din nastere. Spune clar ce stii, ce poti, ce vrei si treci la fapte!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

A venit vremea sa treci la fapte, deci sa depasesti faza detaliatelor planuri teoretice, a adunarii de informatii, a studiului aprofundat, pentru ca acum detii toate mijloacele concrete de a-ti pune ideile in aplicare. Toate vor merge ca pe roate pentru ca stii exact pe ce te bazezi, ai informatiile cele mai eficiente si poate te bazezi si pe unele experiente mai vechi care au dat roade de minune. Nu te crampona de fleacuri, de detalii, de cifre, pentru ca sunt hopuri banale intr-un proiect maret care evolueaza excelent. Conteaza tinta finala, concentreaza-te asupra ei!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

A o lua de la capat, uneori, e cel mai bun lucru care ti se poate intampla. Azi ai ocazia sa te intorci inapoi de unde ai plecat si sa iei startul din nou. Da, faci acelasi lucru, dar a doua oara va iesi de minune. Nu te teme sa desiri tot ce ai tricotat pana acum ca sa refaci tesatura de la zero, pentru ca a merge mai departe dupa un model gresit sau dupa o dimensiune nepotrivita, ar insemna sa consumi timpul si energia inutil. Intoarce-te de la punctul de start, revezi toate conditiile impuse si mai porneste odata, cu incredere si mai ales cu convingerea ca acum stii mai bine ce e de facut.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Te alaturi unui grup de persoane printre care te simti foarte bine, dar pana la un punct: barfa. Nu-ti place sa iei parte la asemenea discutii rautacioase si invidioase, mai ales daca vizeaza persoane fata de care tu ai respect si afectiune. Mai bine iesi din acel mediu, chiar daca la prima vedere ti-a facut placere sa fii si tu printre ei, pentru ca vei descoperi ca discutiile vor denatura de la simple barfe la reale acuze sau atacuri la persoanele din afara acelui grup. Tu nu ai ce cauta printre acei oameni, dar fii sigur ca, daca iti exprimi clar intentia de a parasi grupul pentru ca nu esti de acord cu barfa, vei deveni si tu tinta acelorasi atacuri.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Casa e locul cel mai frumos din lume si tot ce-ti doresti e sa te intorci acasa dupa o zi de munca si sa te bucuri de atmosfera relaxanta, senina, pozitiva de aici. Copiii sunt si ei prin preajma si fac atmosfera si mai placuta, iar prezenta persoanei iubite e un dar divin, pur si simplu! Privesti la tot ce inseamna cercul tau intim, domiciliul, locuinta, camera ta ca la cel mai minunat lucru din viata ta si iti dai seama ca esti extrem de atasat de casa ta, cu tot ce inseamna ea. Te preocupa mult familia, arborele genealogic, amintirile din trecut, povestile parintilor sau bunicilor din alte vremuri, si discuti despre toate cu emotie maxima.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Planurile facute pentru azi nu-ti ies chiar asa cum ai sperat, dar nu pentru ca ai avea tu vreo vina, ci pentru ca se baga cineva unde nu-i fierbe oala si-ti strica tie treburile. Cel care intervine acum e complet pe langa subiectul in care crede ca are ceva de spus si tu nu ai forta de a-l respinge, de a-l tine la distanta. Cu mai mult tupeu decat tine, face un pas in fata ca sa atraga atentia asupra lui, dar atitudinea lui cam obraznica e in defavoarea ta. Daca vezi ca astfel de oameni au mai multa trecere decat tine, care iti vezi serios de treaba ta, mai bine stai o zi pe margine, pana ce isi taie ei singuri creanga de sub picioare. Nu au cum sa ramana in centrul atentiei mult timp!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti la mijloc intre doua stari contradictorii. Una te impinge sa pornesti acum intr-o directie noua, in timp ce alta, mai precauta sau mai tematoare, iti spune sa stai pe loc si sa astepti un moment mai bun. Nu esti sigur care dintre cele doua cai este cea corecta, de aceea ar fi bine sa le cantaresti pe amandoua si, daca si alte argumente din jurul tau te stimuleaza sa dai startul acum acelei actiuni, urmeaza indemnul. Daca stai pe loc si trece sansa pe langa tine fara sa profiti de ea, vei regreta ca nu ai dat ascultare acelei incurajari.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu vrei sa te mai implici in activitatea unui prieten care nu stie sa-si arate recunostinta pentru faptul ca cei de langa el ii sunt aproape. Ai facut-o de atatea ori si nu l-ai multumit niciodata si nici macar nu a stiut sa aprecieze ce au facut altii pentru el, ca atare azi nu mai vrei sa participi. De ce sa-ti consumi timpul si energia pentru binele lui? Mai bine iti vezi de ale tale si refuzi cat poti de elegant, cautand scuze. Nu mai pune atata suflet in problemele altora, cand ei nu stiu decat sa profite de bunavointa ta!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Simti ca te apropii cu pasi repezi de un mare succes, pentru care ai depus mari eforturi pana acum. Nu mai e mult si vei trage linie finala si vei culege roadele cele mai bune, dar tocmai pentru ca esti pe ultima suta de metri, simti ca si stresul creste, si nerabdarea se amplifica, de parca ai intrat in mijlocul furtunii si finalul e cel mai agitat moment al cursei. Nu micsora ritmul tocmai acum, cand esti atat de aproape de marele tel, deci trage tare, chiar daca simti ca devine din ce in ce mai greu. Ar fi culmea sa abandonezi tocmai acum, inainte de ultima turnanta, deci hai, insista, se vede linia de finish deja!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Felul in care te comporti supara pe cei care te asculta si nu faci altceva decat sa creezi animozitati in jurul tau. Esti stresat, se vede ca ceva nu-ti convine, dar chiar daca ai motive sa o faci pe suparatul, incearca sa nu-ti eliberezi nervii pe cei din jur, pentru ca le strici si lor tot cheful. Esti implicat intr-un fel de razboi cu toata lumea, dar nu esti singurul in aceasta situatie, de parca ai aduna alaturi de tine mai multe persoane cu acelasi of, dorind sa militati impreuna pentru un drept sau pentru un scop. Nu prea sunt sanse sa obtii victoria, ca atare mai redu tonul, cat de cat.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Bugetul s-a stabilizat si e pe un teren mult mai bun. Banii au un rol important in reusita planurilor acestei zile. Iesi la cumparaturi pregatit sa iti iei o multime de lucruri pe care le consideri esentiale pentru fericirea ta. Ca e un obiect de decor de care esti foarte incantat sau de vestimentatie de sezon pentru a-ti reinnoi garderoba, simti nevoia sa te lauzi si altora cu ultimele tale achizitii, ceea ce te aseaza in centrul tuturor discutiilor despre moda. Afacerile merg si ele foarte bine, cu sansa de a acumula un capital semnificativ ce iti da curaj sa treci mai departe in planurile tale.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu te amagi singur cu privire la directia in care alergi, pentru ca vei descoperi ca e doar o himera. Ai fost indus in eroare de cineva care a avut niste interese egoiste atunci cand te-a impins pe acest drum, de aceea trebuie sa te trezesti odata la realitate si sa vezi cu ochii tai adevarul. De fapt, vocea ta interioara deja iti sopteste unde se ascunde hiba si trage un semnal de alarma sa nu mai investesti energie si incredere in acea directie, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, vei afla ca ai mers pe o pista falsa. Nu te mai lasa pacalit, ia atitudine odata!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții