Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Iulie 2016

Written By NIKE B. on joi, 28 iulie 2016 | 06:27


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Iulie 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 28 Iulie 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Cautati sa creati o legatura mai profunda si mai intima cu o persoana draga. Simtiti mai intens trairile si sentimentele.



Horoscop pentru femeia din Taur

Sunteti invadat de noi responsabilitati si atributii si aveti tendinta sa va stresati prea tare. Relaxati-va, in curand veti reveni pe fagasul normal.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cei din jur va ingreuneaza capacitatea de a va exprima. Ideile dumneavoastra nu sunt sprijinite.


Horoscop pentru femeia din Rac

Deshideti adevarate campuri de lupta prin atitudinea autoritara si bataioasa pe care o aveti astazi. Se petrec schimbari neplacute in jurul dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Veti avea multe interactiuni sociale si e posibil sa incheiati ziua cu o intalnire intima, la lumina lumanarilor. Sunteti mai deschis ca niciodata ideii de relatie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o perioada in care vedeti foarte clar chestiunile financiare, lucru care va permite sa le administrati mult mai eficient.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Greselile pe care le-ati tot repetat in relatie se intorc impotriva dumneavoastra. Partenerul nu mai suporta si va pune in fata unei decizii ireversibile. S-ar putea sa nu fie totusi prea tarziu, daca va aratati interesul in a indrepta lucrurile.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Noi prietenii se intrevad astazi, pe masura ce viata dumneavoastra sociala cunoaste un impuls din partea planetelor. Cu toate acestea, toate conexiunile acestei perioade sunt superficiale.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Astazi va redescoperiti, aflati ca aveti un talent ascuns. Acest lucru va energizeaza si va ofera buna dispozitie de care aveati nevoie pentru a duce ziua la bun sfarsit.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Partenerul nu raspunde pasiunii dumneavoastra in aceeasi masura si aveti tendinta sa exagerati acest lucru. Calmati-va, e doar o problema de timp.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti suprins neplacut de o persoana pe care o apreciati. Dezamagirea e mare si va face sa va pierdeti respectul.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi simtiti nevoia sa aflati mai multe despre originile si trecutul celor din familie. Aveti senzatia ca asa veti putea sa va rezolvati niste rpobleme actuale.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții