Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 14 August 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 august 2016 | 08:42


Horoscop de azi Duminica 14 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 14 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ti se face o oferta care suna bine, la prima vedere, dar ceva iti spune sa nu o accepti. Fricile te trag inapoi, nu te lasa sa mergi in directia tocmai deschisa, ca si cum ai presimti ca in spatele aparentelor bune intentii s-ar ascunde si altceva. Ar fi bine sa te mai gandesti, sa nu refuzi chiar din prima, ci eventual sa ceri cateva zile de ragaz, ca sa analizezi problema pe toate fetele. Daca spui nu fara drept de apel, s-ar putea, peste o vreme, sa regreti ca ai fost atat de transant si ca nu ai mai lasat loc de intoarcere, ca atare mai astepta, mai amana unele decizii. Ar putea fi o propunere profitabila pentru tine, chiar daca nu iti dai seama acum.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Priveste la omul pe care il ai azi in fata pentru ca el e reflectare identica a celui care esti tu. El e proiectia ta, copia ta fidela, deci asa cum il privesti tu pe el, la fel esti si tu. Defectele lui sunt si defectele tale. Calitatile lui sunt si calitatile tale. Daca il judeci pe el, practic te judeci chiar pe tine. Poate e nevoie, din cand in cand, sa ai o astfel de confruntare cu un om care iti seamana leit, pentru ca asa descoperi mai usor ce ar trebui reparat la tine insuti sau ce ar trebui sa scoti mai mult in lumina. Daca ceva nu-ti place la cel din fata ta, ce-ar fi sa repari acelasi lucru la propria ta persoana! El e oglinda clara in care te poti analiza pe tine ca sa iei masuri.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Nu te compara cu ceilalti pentru ca tu ai sigur un as in maneca de care vei sti sa profiti la momentul oportun. Te afli intr-un anturaj in care toti au ceva specific lor, ceva ce ii evidentiaza si ii recomanda, si la fel e si in cazul tau! Ai tendinta de a te la faptele celor din jur si, prin comparatie, sa-i vezi pe ei net superiori tie, ceea ce nu e deloc adevarat. Desi ai da randament mai bun pe cont propriu, nu te teme azi sa te alaturi unui grup mai larg de persoane si nu-i privi pe ei ca pe cei mai grozavi oameni din lume, pentru ca nici tu nu esti cu nimic mai prejos. Si tu ai atuurile tale, deci merita sa faci un pas in fata cu incredere si sa arati la ce esti TU cel mai bun.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

A trece cu vederea, a ierta, a face sacrificii sunt un semn de intelepciune, deci nu ezita sa te folosesti de aceste atribute. Nu oricine poate face asta, dar tu dai dovada de o imensa toleranta, pentru ca iti dai seama ca nu are rost sa diseci firul in patru. Daca ai incepe sa analizezi la bani marunti, sigur ca ai gasi multe si marunte, dar fa cu incredere compromisurile care ti se cer, pentru ca se vor dovedi a fi cel mai matur lucru pe care il poti face in situatia de fata. Sunt o multime de detalii care altadata te-ar fi oprit din elan, dar azi nu merita sa le scoti la lumina. Daca le ignori, nu inseamna ca nu exista, dar nu e momentul sa le dramatizezi!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Cineva apropiat trece prin momente dificile si are mare nevoie de compania ta pentru a-l ajuta sa depaseasca momentul. Se bazeaza in totalitate pe tine si iti dai seama ce mare e responsabilitatea pe care ti-ai asumat-o, dar esti constient ca el singur nu poate rezolva problema. Tu poate ai trecut prin ceva similar si stii ce trebuie facut, dar daca ti-ai aduce bine aminte, ti-ai da seama ca si el a fost alaturi de tine intr-o ocazie asemanatoare, deci a venit vremea sa-i intorci cumva serviciile. Lasa orice alta activitate deoparte si dedica-te lui, pentru ca tu detii cheia problemei sale. Esti colacul lui de salvare!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Nu lasa emotia sa te copleseasca, incearca sa-ti pastrezi luciditatea in acest moment cu impact afectiv major, ca nu cumva sa iei o decizie gresita. Tu oricum ai o atitudine predominant rationala, ca atare, un astfel de moment in care inima ta este sensibilizata, nu prea te reprezinta. Esti influentabil, sensibil, vulnerabil si poti fi si usor manipulat in aceasta stare fragila, ca atare inchide orice usa prin care ar putea intra stimulii afectivi, si lasa doar mintea la carma. Nu auzi, nu vezi nimic din ceea ce te-ar putea sensibiliza, si bine faci, pentru ca decizia finala va fi lucida si buna.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Daca vrei sa scapi de o grija, de acel balast emotional care stii si tu ca nu iti face bine, cauta o cale de a te elibera, de a spune ce simti. A tine totul doar in tine nu e in beneficiul tau, deci gaseste solutia optima pentru a transmite ce e in sufletul tau. Ca scrii pe hartie ceea ce te macina, ca destainui celui mai bun prieten ceea ce te apasa, ca mergi la un psiholog care stie sa te asculte si sa te indrume, te vei simti mult mai bine dupa asemenea marturisire, semn ca uneori ai nevoie sa spui si altora ce e in interiorul tau. Fii sigur ca marturisirile tale sunt pe maini bune, cine te-a auzit e demn de incredere si tainele tale la el vor ramane. Iar hartia care a primit cuvintele tale secrete poate fi arsa acum si te vei simti liber!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai de partea ta o imensa doza de noroc pe care merita sa o valorifici intr-un scop caruia ii acorzi acum mai multa importanta. Adu-ti aminte de un anumit plan care poate n-a mers tocmai bine inainte, ceva ce n-a pornit cu dreptul, si ocupa-te de el din nou acum. Intre timp, s-au mai acumulat unele aspecte pozitive, s-au mai rearanjat sortii si acum lucrurile pot evolua pe un teren mult mai bun. De aceea, daca vezi ca ceva nu merge acum, e bine sa-l lasi o vreme deoparte si sa te apuci de el mai tarziu. Acum a venit vremea sa repornesti un proiect care prima data n-a mers chiar asa de bine: a doua sansa e mai buna!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cata importanta acorzi tu viselor? Probabil foarte multa, pentru ca intuitia ta e foarte dezvoltata si relatia pe care o ai tu cu noaptea e una dintre cele mai speciale. Stai putin si fa un efort de memorie, pentru ca azi noapte, in vis, ti s-a transmis un mesaj foarte important. Daca ti-l amintesti, felicitari, analizeaza-l cu multa atentie, cauta ce inseamna prin dictionare de vise, descopera ce simboluri ies in evidenta, pentru ca poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta. Daca, din pacate ,visul s-a sters din minte la primii zori, roaga-te sa ti se reveleze altfel simbolurile aparute in vis, pentru ca ele ar putea sa se repete cumva, subtil, pe parcursul zilei, ca o a doua sansa de introspectie. Fa putina liniste in minte si suflet si asculta ce vine de acolo: e un mesaj special pentru tine.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Tu reprezinti autoritatea deplina in ochii altora care asculta de tine cu sfintenie. Unii o fac din respect, pentru ca iti recunosc astfel valoarea si superioritatea, altii o fac din frica, pentru ca e posibil sa detii si unele instrumente coercitive in cazul in care n-o fac, dar altii, pur si simplu, iti admira personalitatea luminoasa, puternica, ce iese in evidenta pe oriunde ar trece. Nu te folosi insa de pozitia ta pentru a supune si a da ordine in stanga si-n dreapta, ci o poti canaliza cu succes si in alte scopuri. Prin puterea pe care o detii poti face lucruri minunate, fara a avea nicio conotatie egoista,d e exemplu poti lupta pentru altii!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Dupa ce stai de vorba cu un tovaras de incredere care are rolul de a te dinamiza si mobiliza mai mult pune mana pe unelte si treci la treaba. E un moment excelent sa dai startul unui plan nou, dar scanteia nu vine de la tine, ci de la o persoana care iti impartaseste in mare taina ideea. Pentru ca el nu detine resursele pentru a pune in practica acest scop, iti impartaseste tie, cu multa speranta, acest plan, pentru ca stie ca tu esti cel mai in masura sa aplici. Apuca-te de treaba, asadar, dar asculta-i in permanenta parerile si sfaturile, pentru ca formati un tandem foarte bun. El vine cu ideea, tu cu motorul de energie!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai alaturi de tine un om cu care ai o relatie cu totul speciala. Parca va cunoasteti de-o viata, ba chiar mai mult de atat, parca relatia voastra trece dincolo de actuala existenta. Va cunoasteti atat de bine unul pe altul, ganditi la fel, reactionati la fel si va completati de minune. El este ceea ce nu esti tu si invers, deci, daca va puneti amandoi la un loc resursele, ar putea iesi lucruri nemaipomenite. Lupta pentru a pastra aceasta relatie puternica si vie, pentru ca aveti amandoi multe de invatat si de castigat unul de la altul si unul prin altul. Probabil e o relatie karmica, ce provine din alte existente anterioare, si va simtiti in siguranta impreuna.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții