Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Joi 11 August 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 10 august 2016 | 06:28


Horoscop de azi Joi 11 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 11 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Muncesti mult, dar, desi agenda ta e incarcata, ai norocul de a gasi de fiecare data persoanele potrivite care sa participe la proiectele tale. Bati la usa potrivita, ti se raspunde amabil fara a fi amanat sau trimis la plimbare, si, intr-o atmosfera atat de constructiva, ajungi repede la scopurile propuse. E chiar o placere sa muncesti cand ai la dispozitie toate resursele si mijloacele de care ai nevoie si, mai ales, gasesti in toane bune pe toti cei care joaca un anumit rol in proiectele tale. Daca i-ai gasi ocupati sau nervosi, rezultatele ar intarzia sa apara



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti incurajat sa incepi un proiect nou in cariera, ceva ce ti-ar pune foarte bine in valoare spiritul de conducator, inteligenta, initiativa si curajul. Nu esti singur in acest sens, mai ai alaturi de tine oameni care te vor stimula cum stiu ei mai bine, deci lasa-te influentat de energia lor pozitiva pentru a merge in directia nou deschisa. Totul va evolua foarte bine incat vei ajunge la rezultate excelente in cel mai scurt timp. Poate fi o perspectiva noua in plan profesional sau sansa de a da startul unei afaceri, iar sfaturile pe care le primesti din jur sunt foarte profitabile.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Piedica de care dai azi in planurile tale pare a fi imposibil de trecut, incat ar fi bine sa nu consumi inutil resurse de energie doar pentru a demonstra ca poate fi depasita. Din pacate, e o usa complet blocata dincolo de care nu se mai afla nimic, deci mai bine ai abandona aceasta cale si te-ai apuca de altceva. Indiferent in ce plan al vietii resimti acest mare hop, nu trebuie sa-l iei ca pe un esec, ci ca pe o provocare de a-ti incerca fortele in cu totul alta directie. S-ar putea ca planul de rezerva pe care il incepi sa fie mai bun decat cel care nu mai duce unde vrei!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Familia, prietenii, anturajul apropiat sunt sursa principala de energie pozitiva catre succesele acestei zile. Daca ai vasli singur spre ceea ce ti-ai propus, roadele ar intarzia sa apara, pentru ca iti lipseste stimulentul puternic de pe margine. Cand ii vezi pe ceilalti atat de implicati si de dornici de succes, parca te concentrezi si tu mai bine catre ceea ce ai de facut. Ca sa nu-i dezamagesti, vei face tot ce-ti sta in putinta sa atingi acele scopuri. E o placere sa vezi entuziasmul lor, care te molipseste si pe tine!




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

A venit vremea sa te intorci un pic inapoi, la o etapa mai veche a unui proiect in desfasurare pe care nu ai incheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o solutie eficienta care merita aplicata si totul va ajunge mai usor la un nivel care sa-ti inspire incredere. Candva, nu stiai ce trebuie facut, erai complet debusolat, dar intre timp ai mai adunat ceva informatii si experienta si acum stii ce se cere. Fii pregatit deci sa inchei acel capitol ce ramasese in coada de peste in trecut, dar vei vedea ca a meritat sa-l lasi sa astepte, pentru ca rezolvarea de acum pare a fi cea mai buna.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune. Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti tinut pe loc de interventia nefasta a unei persoane care s-a bagat unde nu-i fierbe oala, dar in loc sa-i ceri socoteala pentru greselile sale, ai tendinta de a prelua pe umerii tai toata vina. Tu nu esti vinovat de aceasta situatie, esti doar o victima colaterala, pentru ca nu ai fost suficient de ferm atunci cand celalalt si-a bagat coada. Nu e tarziu nici acum sa-l scoti din aceasta afacere, ca atare fii dur si spune-i clar ca nu ai nevoie de ceea ce el crede ca ar fi un ajutor. Nici vorba de ajutor, in loc sa-ti fie de folos, mai mult te incurca, deci elibereaza-te repede de compania sa. Te descurci mai bine singur!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cineva te stimuleaza sa te implici intr-o activitate noua, care merita atentie, numai ca interesul tau s-ar putea sa se stinga repede, descoperind ca roadele nu sunt chiar atat de interesante. Mai gandeste-te inainte de a investi timp si energie in aceasta directie, ca sa nu fie doar un foc de paie. Totusi, la cheful de noutate care te cuprinde azi, nu poti sta degeaba, ci sigur te apuci de o activitate noua, dinamica, palpitanta, care iti pune bine in valoare spiritul de initiativa. Mobilizeaza-i si pe altii in acest proiect, ca sa poata evolua ca la carte.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

O actiune inceputa mai demult, de la care aproape ca nu mai aveai nicio veste, ajunge finalmente la un nivel promitator, demn de a fi sarbatorit. Niciodata nu e prea tarziu sa culegi roadele unor eforturi demult depuse, ca atare arunca o privire inapoi, pentru ca abia acum poti vedea unde ai ajuns. Chiar daca o vreme nimic nu parea sa se mai schimbe sau sa se mai miste, iata ca rabdarea ta a dat roade si acum poti observa efectele excelente ale trecutului. E ca si cum, dupa ani sau luni de munca, abia acum esti recompensat pentru cele facute candva, deci uita-te si inapoi, caci a venit vremea dobanzilor si a dividendelor!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Nu te crampona de o situatie care nu merge tocmai bine in acest moment, ci priveste undeva in departare, spre etapele urmatoare. Acum poate ca da, esti blocat, dar daca transformi un hop intr-o obsesie, fii sigur ca vei ramane aici multa vreme. Cu cat privesti mai detasat piedica de acum, cu atat vei trece mai repede peste ea, pentru ca important acum e sa te concentrezi asupra scopului spre care te indrepti. E ca si cum conteaza destinatia drumului pe care il faci acum, nu nivelul in care te afli in aceasta calatorie, deci priveste peste toate etapele direct la tinta cea mai inalta. Nu-i asa ca arata promitator?



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

La toate gesturile tale de generozitate si de prietenie ti se raspunde sub asteptari, incat nici nu ar mai merita sa fii atat de darnic. Fii un pic mai egoist, nu-ti mai oferi tot sprijinul unei persoane care oricum va uita sa multumeasca pentru ceea ce faci tu in avantajul sau, ba chiar va incepe sa si comenteze calitatea serviciilor tale. Consideri ca, daca tot ai un raspuns la nelamuririle sale, merita sa-l impartasesti cu el, dar acesta nu va face decat sa profite de sprijinul tau, uitand sa-si arate la final recunostinta. Gandeste-te de doua ori inainte de a te dedica altora.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Este o zi ceva mai comoda, in care iesi cu greu din starea de confort in care ai alunecat. Te rasfeti in lucruri frumoase si calme, de parca ai obosit sa tot tragi la o caruta care nu mai misca asa cum ai fi dorit. Ia-ti acest mic ragaz, daca ti-l poti permite, pentru ca o scurta detasare de stresul cotidian face bine, iti reincarci bateriile, creste din nou interesul pentru ceea ce ai inceput candva si iti oferi o serie de mici recompense dragute, suficient de bune cat sa te readuca in circuit. Daca vezi ca nu apare nimic nou in peisaj, deocamdata, nu te ingrijora, pentru ca mai vin si perioade de liniste totala, acel platou in care totul pare sa fi amortit, dar nu e decat linistea dinaintea furtunii. Curand, reincepe nebunia!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții