Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Citește Horoscopul zilei de Joi 4 August 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 3 august 2016 | 06:29


Horoscop de azi Joi 4 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 4 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Fii un pic mai atent la ceea ce iti transmite organismul, pentru ca ai putea fi tentat sa-i oferi mai mult decat are nevoie. Putin rasfat nu strica nimanui, dar totusi aluneci incet spre unele excese care pot lasa urme asupra corpului tau. Ca ai tendinta de a manca mai mult, ca esti atras de activitati care nu-ti fac bine sau sa te lasi dominat de placeri nesanatoase, fii sigur ca toate acestea vor avea efecte asupra starii tale de bine. Poate pe moment e comod si confortabil sa te complaci in bucuria simturilor, dar peste cateva zile s-ar putea numara kilogramele in plus sau orele nedormite.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Anturajul nefast in care te afli este cel mai rau lucru care ti se poate intampla, ca atare, daca vrei o zi de succes, alege-ti cu mai multa grija companionii. Ai ghinionul de a atrage langa tine oameni care se plang intruna de orice, care nu sunt de acord cu nimic, care nu stiu altceva decat sa critice si sa strice si cheful altora cu atitudinea lor negativista. Daca te prind intr-o pasa sensibila, exista riscul sa te molipsesti de la ei si toate sa ti se para in jur urate, dar ai totusi sansa de a alege: vrei sa fii cu ei sau nu? Scoate acest gen de oameni din lumea ta si totul va merge bine. Schimbarea e la tine!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Simti ca cineva mult mai puternic decat tine, din alte dimensiuni, iti ghideaza pasii in directii noi, si pentru ca nu detii tu controlul, asa cum iti place de obicei, esti nesigur pe tine. Mai lasa si destinul sa te duca unde vrea el, fara sa tii tu volanul strans in maini, pentru ca nu ai de unde sa le stii tu pe toate. Vei vedea ca tot ce se petrece acum in calea ta e spre binele tau deci nu are rost nici sa te temi, nici sa te opui. Esti in siguranta si vei primi, la final, exact ce ti se potriveste. Lasa-te dus de val: totul va fi bine!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Experienta acumulata de tine poate fi pusa si in slujba altora, ca atare dedica-te celor care au nevoie de ceea ce stii tu sa faci. Nu te deranjeaza deloc sa lucrezi pentru altii, pentru ca stii ca rolul tau, prin exemplu personal, e sa-i ghidezi pe cei care inca isi cauta calea. Tu stii ce faci, si le poti arata si lor ce trebuie sa faca, dar nu te rezumi doar la informatii teoretice adunate de prin carti, ci pui efectiv umarul pentru a le arata practic ce e de facut. Te vor privi cu recunostinta si cu admiratie, pentru ca ai uitat de timpul si treburile tale pentru a darui ceva din bagajul tau de informatii celor aflati la inceput de drum.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o situatie in care altii nu prea au curaj sa intervina. Sa o faci tu, sa n-o faci, aceasta-i marea te dilema, pentru ca ti-e putin frica sa nu gresesti cumva cu atitudinea ta agresiva. Daca simti ca e sansa ta de afirmare, depaseste-ti toate temerile si complexele si fa un pas in fata. Daca altii nu se baga, ai putea profita tu de ocazie pentru a te remarca mult mai usor. Sigur ai tu un as in maneca!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai nevoie de ajutor pentru a depasi un moment de slabiciune fizica. Asculta sfaturile experimentate ale unei persoane care a trecut deja prin momente similare si a depasit cu bine impasul. Foloseste reteta sa de succes si iti vei reveni repede la normal. Nu pierde vremea cu propriile experimente cand poti aplica mult mai repede ponturile celui care se ofera acum sa te indrume in procesul vindecarii. Stie bine ce spune si merita sa-i calci pe urme. El se simte bine, in forma, organismul lui degaja sanatate si energie pozitiva, deci de ce nu ai face ca el?



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu poti accepta si pace o situatie pe care nu o intelegi pe de-a-ntregul, dar e posibil ca acest blocaj sa fie legat si de incapatanarea ta caracteristica. Ai senzatia ca singura parere avizata e a ta si nici nu vrei sa asculti de alta. E greu de spus: fii maleabil, fii flexibil, fii intelegator, cand spui nu la orice alternativa, dar te vei convinge singur la un moment dat ca nu merita sa te fixezi pe o unica idee. Exista altele mai bune, si a accepta si alte unghiuri de vedere e un semn de intelepciune si de maturitate. Nu sta captiv intr-o zona limitata: elibereaza-ti mintea!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lasa-te purtat unde vrea valul, nu incerca sa controlezi tu mersul evenimentelor, ci ai incredere totala ca sensul in care esti dus e cel mai bun pentru tine. Detaseaza-te de tot ce te tine legat de trecut, de amintiri si temeri, pentru ca acum ti se deschid in fata orizonturi foarte promitatoare, dar care nu-si vor arata efectele benefice decat daca te arunci cu incredere in aceasta aventura. Teama poate fi cel mai mare inamic, pentru ca daca tu, peste tot, vezi numai hopuri, pericole sau motive de suspiciune, e clar ca nu vei ajunge prea curand la ceea ce te asteapta la capat. Fii curgator ca apa si priveste spre viitor cu optimism maxim!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Parca in interiorul tau s-ar afla un ceas care merge exact in ritmul de care ai tu nevoie in acest moment. Daca te grabesti, parca timpul se dilata si iti ajung perfect orele pe care le ai la dispozitie. Daca ai timp berechet, reusesti sa te organizezi in asa fel incat sa fii eficient si sa nu risipesti orele degeaba. Nici tie nu-ti vine a crede ce bine se sincronizeaza toate, parca fac parte dintr-un plan foarte bine programat pe zile, ore si minute, incat toate se intampla la momentul cel mai potrivit. Daca ai putea mentine aceasta minunata organizare cat mai mult de acum incolo, lucrurile ar merge ca unse spre telul suprem, ca atare incearca sa te adaptezi acestui ritm de inaintare, fara s-o lungesti si fara sa intri in panica.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai grija la ce spui despre ceilalti astazi, pentru ca esti cam critic si ai tendinta ca, de la o banala eticheta aruncata asupra cuiva, sa ajungi la o adevarata judecata. Abtine-te sa vorbesti despre ceilalti cu ton critic, nici daca se fac vinovati de cine stie ce greseala, pentru ca ai limba cam ascutita si poti emite si opinii mult prea dure la adresa lor. Ai impresia ca ai dreptul sa judeci pe ceilalti, ceea ce nu e chiar adevarat, si daca nu te opresti la timp, ajungi sa creezi pe seama unora un intreg scenariu de defecte si erori de care s-ar face responsabil. Nu umfla un balon de impresii gresite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apara.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Cauta cu grija cuvintele potrivite, tacticile adecvate in situatia de fata. Imagineaza-ti ca esti un politician care trebuie sa-si faca mesajul inteles, dar politica nu e intotdeauna spatiul celor mai sincere declaratii. Fii diplomat, nu spune chiar tot ce gandesti si vezi cu cine faci aliante pentru a-ti atinge scopurile. Ai un mesaj de transmis celor din jur dar trebuie sa fii atent la ce spui, cum spui, pentru ca sunt multi ochi critici indreptati spre tine si ai putea fi imediat taxat pentru cine stie ce neregula. Poti lasa o impresie foarte buna datorita acestei concentrari la cele mai mici detalii ce vor transforma discursul tau intr-o declaratie de intentie.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Ai comunicare mult mai usoara cu lumea din jur, pentru ca sufletul tau e foarte receptiv la tot ce se intampla. Rareori reusesti sa iti deschizi inima ca acum, tocmai aceea lumea te priveste diferit, descoperind la tine un om cald si intelegator, un bun ascultator la nevoie. Esti convins ca poti colabora eficient cu lumea daca lasi toti receptorii tai deschisi, fara a mai filtra tot numai prin prisma ratiunii. Intuitia, simtirea, senzatiile sunt cele care iti vor oferi azi cele mai corecte informatii despre ceea ce se petrece in jurul tau si tot prin intermediul emotiilor transmiti inapoi raspunsul tau.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții