Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Luni 8 August 2016

Written By NIKE B. on duminică, 7 august 2016 | 06:28


Horoscop de azi Luni 8 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 8 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Viitorul e foarte generos in oferte pentru tine, incat ai avea chiar si mai multe variante la fel de interesante de ales si nu stii foarte clar pe care s-o alegi. Greu de crezut ca te vei putea folosi de toate in mod egal, deci trebuie sa depui un oarecare efort acum, ca sa alegi doar una dintre caile asupra careia sa te concentrezi serios dupa aceea. Daca vei incerca sa joci pe doua planuri simultan, s-ar putea sa nu iasa bine nici unul, dar nici sa alegi o cale si tu sa ramai obsedat de cealalta (ce-ar fi fost daca alegeam planul B?) nu e in avantajul tau. Daca tot te-ai decis, mergi pe calea aleasa si du la indeplinire sarcina asumata. Va iesi foarte bine!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu te grabi, lasa timpul sa curga asa cum vrea el, pentru ca te afli intr-un moment in care orice incercare de a sari peste unele etape se poate solda cu un esec greu de reparat. Parca ai fi inaintea unei decizii cu efecte pe termen lung si nu ai voie sa faci o alegere gresita, pentru ca nu se mai poate modifica dupa aceea. Altfel spus, asa cum iti vei asterne, asa vei dormi, deci ai grija ce faci! Ia-ti tot ragazul necesar de gandire, nu te opri la prima concluzie care iti vine in minte, pentru ca mai pot aparea informatii folositoare pe parcurs. Lasa lucrurile sa se sedimenteze inainte de a spune ce ai ales!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Iubirea este prin preajma si iti poate invada toate simturile, toate gandurile, incat nu vezi in jur decat iubire! Ai putea cuceri usor inima unei persoane care ti-a atras in mod special atentia, dar si tu poti cadea in mrejele cuiva de parca ti-ai fi pierdut complet uzul ratiunii. Greu sa mai gandesti limpede intr-o astfel de situatie, greu sa lupti cu ceea ce simti, pentru ca azi pasiunea poate fi la cote maxime! Dragostea face ce vrea din tine, si nu vei reusi sa i te opui, incat se poate vorbi de o poveste care-ti ia complet mintile. Nu e musai ca de aici sa iasa o relatie de viitor, ci parte mai mult o escapada, un foc de paie, dar poate deveni mistuitor!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Bucura-te de tot ce ai la dispozitie, pentru ca, daca ai incepe sa faci o lista cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdata) sigur jumatatea plina a paharului ar cantari mai mult. Optimismul tau proverbial trebuie sa ia azi fraiele oricarei actiuni si sa o duci la indeplinire cu incredere, cu speranta, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atat de luminoasa si de senina, toate vor evolua foarte bine, ca atare incepe tot ce faci sau gandesti cu un da mare si ferm. Da - totul se poate, da - e bine, da - sunt cel mai bun, si cu asemenea afirmatii bine conturate in minte, vei culege cele mai frumoase roade.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Profita de o zi de ragaz pentru a-ti aduna fortele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns intr-un proiect de anvergura. Ai muncit mult pana si esti in punctul in care poti spune destul de clar incotro te indrepti si ce ai realizat. Chiar daca azi nu se mai misca nimic, e bine sa mai stai un pic, pentru ca o zi de pauza iti este de folos pentru a privi logic si detasat situatia. Vei descoperi ceea ce te tine pe loc, ba chiar ai putea primi informatii sau sfaturi salvatoare care te vor duce intr-o directie promitatoare. Permite-ti deci o zi de liniste, departe de miezul actiunii incepute.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Duci dupa tine amintiri pe care le-ai stocat in memorie intr-o forma falsa, deci sigur esti indus in eroare de senzatii gresit interpretate, de amagiri, de situatii neadevarate din trecut. E vremea sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt ele, fara sa mai inventezi nimic, fara sa te mai lasi influentat de scenarii fanteziste care te trimit pe o pista falsa. Nu crede nimic din ceea ce iti amintesti tu din alte timpuri, ci detaseaza-te de acele vremuri, pentru ca nu ai pastrat in amintire cele mai corecte informatii. Tot ce revine acum in minte sunt informatii gresit memorate, si ar fi nevoie de o mai atenta investigare a acestor date pe care le tot duci dupa tine. Nu mai sunt demult valabile, dar tu tot pe ele te bazezi.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu te mai gandi la lunga lista de aspecte pe care nu le doresti in calea ta si care, culmea, tocmai ele tot dau buzna peste tine, ci concentreaza-ti atentia doar asupra lucrurilor pe care ti le doresti! O continua lupta de a alunga ceea ce nu-ti place nu e deloc in avantajul tau, ca atare prefa-te ca acestea nici nu exista si incepe sa-ti formulezi visele prin declaratii afirmative. Spune ce vrei, spune ce visezi, spune ce doresti, si nicidecum nu porni intr-o noua actiune spunand cum NU ai vrea tu sa mearga lucrurile. Evita deci declaratii gen nu vreau sa mai fiu bolnav, nu vreau sa mai fiu singur, ci schimba un pic polaritatea cuvintelor tale: vreau sa fiu sanatos, vreau sa fiu iubit si sa iubesc.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti foarte ferm in deciziile acestei zile si nu lasi loc de intoarcere. Ai ales o alta cale, complet diferita de tot ce se petrecea inainte, si nu mai vrei sa privesti inapoi. Dai dovada de tarie de caracter, de determinare, pentru ca vrei o schimbare majora in viata ta. Daca te-ai tot intoarce inapoi de unde ai plecat, daca ai regreta alegerea facuta, nu ar insemna decat sa ramai blocat intre doua lumi, intre trecut si viitor, intre da si nu, nestiind clar in ce ape te scalzi. Asa, spui foarte sigur pe tine: gata, si pornesti pe noua cale cu capul sus, chiar daca nu stii, deocamdata, incotro duce. Fii sigur ca faci pasul cel bun!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cu multa intelepciune si fara pic de graba, poti extrage azi o concluzie foarte utila pentru planurile ajunse in impas. A fost nevoie de o analiza atenta si indelungata pentru a ajunge aici, deci nu mai dai dovada nici de impulsivitate, asa cum faci uneori, nici de nerabdare, ci le faci pe toate cu calm si cumpatare, constient de greutatea acestui moment. Ba chiar ti-e si putin teama sa-ti exprimi ultimul cuvant ca nu cumva sa deranjezi pe cineva, sa superi, sa iriti, preferand parca sa mai lasi timpul sa treaca si sa se clarifice lucrurile mai bine. Ai curajul raspunderii si spune ce ai decis!




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Ai mari rezerve sa pleci azi la drum, de parca ar fi o calatorie impotriva vointei tale. Ai dori sa fii in cu totul alt loc, ocupandu-te de altceva, dar daca e o obligatie, vei accepta cu jumatate de gura, de parca ai presimti ca la capat nu te asteapta ceea ce ti s-a promis. Daca ai putea amana deplasarile pe altadata, ai fi foarte multumit, pentru ca daca pleci cu o atitudine ostila si negativa ca cea care iti da azi tarcoale, practic vei atrage chiar tu in calea ta o serie de incidente neplacute care iti vor confirma presimtirile.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Apare azi exact vestea de care aveai nevoie si de care iti legai toate sperantele de rezolvare a unei situatii neclare. Practic, apare in calea ta o persoana bine documentata, cu experienta mai bogata decat tine si care detine solutia pe care tu o tot cauti cu infrigurare. Trebuie doar sa intrebi, pentru ca uneori lucrurile bune stau in mainile altora, dar nu ai tu curajul sa le ceri ajutorul. De data aceasta e bine sa spui deschis ca esti in cautarea unui raspuns si vei vedea ce repede se lumineaza orizonturile datorita sfaturilor sale. Stie ce spune, deci merita sa-l asculti intocmai!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Rolul tau se va dovedi a fi esential in situatia de azi, pentru ca tu privesti lucrurile dintr-un alt unghi decat restul lumii si poti lua o decizie corecta. Multi asteapta azi de la tine o parere avizata sau un raspuns si iti dai seama cat de importanta e pozitia ta in fata tuturor si nu vrei sa-i dezamagesti cumva. Iti iei inima in dinti si spui ce gandesti iar ceilalti vor prelua decizia ta ca pe litera de lege, convinsi ca ai gandit problema pe toate fetele. Esti cap de familie, lider de grup, conducator de oaste, cam aceasta e rolul tau, deci trebuie sa fii curajos si sa iei decizii si pentru altii.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții