Cadoul special oferit de Univers

Horoscopul special Puterea primită de Univers la naștere, în funcție de zodie Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții...

Citește Horoscopul zilei de Marti 9 August 2016

Written By NIKE B. on luni, 8 august 2016 | 06:28


Horoscop de azi Marti 9 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Marti 9 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Azi intalnesti exact persoana de care aveai cea mai mare nevoie, deoarece ea detine solutia cheie la problema care te preocupa. Asculti ce-ti spune cu entuziasm si pui imediat in practica sfaturile sale, ceea ce va reprezenta un mare salt inainte in planurile tale. Daca ai fi continuat sa cauti singur solutia problemei, fara sa ceri sau sa accepti ajutor de la nimeni, ai fi batut mult timp pasul pe loc, dar asa prietenul apare exact in momentul cel mai important pentru a mai inainta cateva etape. El iti impartaseste din experienta sa de viata, oferindu-ti o rezolvare deja verificata, care la el a dat roade bune, deci la fel va fi si la tine.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Se deschide in fata ta o aventura foarte interesanta care te atrage ca un magnet. Greu sa-i rezisti, ca atare trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa te opui temerilor care te incearca, indeciziei care te insoteste, chiar daca nu stii ce te asteapta la capat. Fa primul pas cu incredere deplina. Surprizele se vor tine lant, din ce in ce mai bune si mai incitante, dar cel mai greu e acest moment: startul. Ceva te cheama, altceva te opreste, dar norocul tau e acel imbold interior care te copleseste si, intr-un final, te impinge sa dai curs acestei atractii. Pornesti la drum curios si entuziast, atras de luminita care se vede deocamdata palid la capat!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Mai apar si suparari in iubire, dar nu pune la suflet o banala cearta. E normal sa ganditi diferit din cand in cand si, intr-un moment de slabiciune, sa mai aruncati si cuvinte grele! Linisteste-te inainte de a-i da replica, pentru ca daca ii raspunzi imediat ce si el ti-a spus vreo doua, poate iesi cu furtuni nedorite. Posibil ca la originea acestei tensiuni sa se afle problemele personale din viata unuia din voi la care celalalt nu participa efectiv, ba dimpotriva, poate ingreuia si mai mult situatia cu reprosuri si acuze. Nu critici asteapta cel suparat de la persoana iubita, ci intelegere, sprijin, ascultare!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Esti foarte preocupat de soarta unor persoane dragi care trec prin momente dificile si incerci, atat cat iti sta in putinta, sa le ridici moralul cu o vorba buna, cu o incurajare, chiar cu o mana de ajutor. Prezenta ta le face bine, pentru ca tu le vorbesti din experienta proprie si stii ce sfaturi s-ar potrivi cel mai bine in acest caz. Si tu ai trecut candva prin astfel de momente si poate si ei ti-au fost alaturi in mod similar, deci a venit vremea sa le intorci cumva serviciile si sa fii tu sursa lor de energie pozitiva si curaj. Indeamna-i sa vada in ceea ce li se intampla o lectie buna prin care mai au ceva util de invatat despre viata. Ti ai atins intelepciunea si poti preda si altora ce stii.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Iubirea e la cote maxime astazi pentru tine, si ai o relatie cu totul speciala cu oameni fata de care simti o anumita afinitate sufleteasca. Prietenia conteaza enorm, dragostea e la loc de cinste, gesturile de simpatie si de tandrete nu lipsesc din peisaj, dar vei vedea ca acestea se vor amplifica si mai mult daca esti tu cel care le daruieste primul. Nu se poate sa nu ti se raspunda frumos, amabil, afectuos, daca tu esti cel care ofera aceste gesturi de afectiune, ca atare fii generos si daruieste cu inima deschisa. Primesti inzecit, pentru ca ai norocul de a atrage alaturi de tine oameni care tin la tine cu adevarat.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ia taurul de coarne si spune odata pentru totdeauna ce vrei, pentru ca decizia ta de azi va restabili ordinea intr-o stare de lucruri care nu te avantaja. Asa arati cat de ferm poti fi atunci cand in joc sunt interesele tale. Cineva a avut numai de castigat de pe urma indulgentei de care ai dat dovada sau a pasivitatii cu care ai tratat anumite aspecte, dar de data aceasta ti-a ajuns cutitul la os si spui tare: gata! Si bine faci, pentru ca asa opresti intentiile unui rival sa te tot depaseasca prin mijloace incorecte, aratandu-i ca esti dispusde lupta dreapta pana la victoria finala.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in spatele propunerilor sale. Merita sa pui in aplicare ideile pe care ti le ofera pe gratis, pentru ca vei vedea ca au efecte imediate in problemele care te preocupa. Daca te incapatanezi sa respingi orice sprijin din afara pe motiv ca te descurci si singur, da, vei ajunge la un final bun in cele din urma, dar asa ai economisi timp si energie incercand variante proprii. Daca cineva iti da pontul gata verificat, de ce nu l-ai folosi imediat?





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Desi nu te afli in cea mai dinamica si optimista companie, ceva din interiorul tau iti spune sa rezisti, pentru ca e o stare trecatoare. Esti influentat de anturaj, si azi parca atragi spre tine cei mai pesimisti, blazati si apatici oameni, ceea ce te poate afecta si pe tine in mare masura, dar faci totusi efortul sa te integrezi printre ei, simtind ca ai un rol in acest mediu. Probabil tu vei fi sursa lor de energie pozitiva, colacul ce ii va readuce pe linia de plutire, deci iti dai seama ce important esti pentru acesti oameni? Ei plang, tu zambesti catre ei, ei coboara, tu ii ridici dupa tine, deci nu aluneca si tu pe panta pe care merg acestia. Opune-te valului descendent!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti obosit, desi ai mai avea multe lucruri de rezolvat si astazi. Daca te apuci totusi de treaba si ti se pare ca s-au adunat in calea ta doar obstacole, ar fi bine sa nu insisti sa mergi mai departe cu orice pret, pentru ca nu va iesi nimic bine. Pe langa faptul ca nivelul tau energetic este destul de scazut, nici nu sunt intrunite toate conditiile unui succes facil, avand de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, incat aproape ca nu merita efortul. Daca poti amana pe altadata, ai fi mult mai castigat, altfel va fi doar risipa de timp si energie fara rezultate prea bune.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Esti incantat de ritmul alert in care evolueaza unele proiecte din viata ta. Ca e vorba de o relatie sentimentala care urca foarte frumos spre un nivel promitator, ca e vorba de o afacere care capata contur din ce in ce mai bine sau doar de un vis care pare sa se materializeze chiar sub ochii tai, esti fericit de ceea ce se vede in fata ta! Simti nevoia sa impartasesti vestile bune si cu altii, care, prin laudele si felicitarile lor, te motiveaza si mai mult sa duci mai departe ce ai inceput.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iti schimbi starea psihica de la o clipa la alta fara sa-ti dai seama, pentru ca esti mai capricios si nu reusesti sa-ti mentii tonusul prea mult timp. Orice veste care apare, chiar si banala, are efecte fulgeratoare asupra ta si, daca acum zambesti si te simti bine, in clipa urmatoare deja ai alunecat in apatie. Ai nevoie de cineva care sa iti ridice moralul cumva, dar nu atragi alaturi de tine decat alte si alte surse de enervare si tristete. Mai bine te-ai retrage o zi in sinea ta, fara sa mai auzi nimic in jur, deoarece orice element cu care dai astazi piept declanseaza in inima ta adevarate furtuni de senzatii, dar nicidecum dintre cele mai pozitive.



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Chiar daca, pe moment, nu esti de acord cu eticheta pe care cineva ti-o arunca pe umeri, ai rabdare! Iti vei demonstra nevinovatia adunand probe in favoarea ta. Acum, pe loc, e greu sa arati ca adevarul e la tine, pentru ca unii sunt foarte vehementi in judecati si critici si fac declaratii nefondate, dar tu esti de parere ca se va face lumina intr-o zi si esti dispus sa astepti rabdator momentul acela. Vei jubila cand iti vei vedea criticii cu coada intre picioare batand in retragere, dar nu te astepta totusi sa-ti ceara si scuze pentru modul incorect in care te-au tratat sau te-au catalogat. Tu mergi pe calea ta, pentru ca nu te simti absolut deloc cu musca pe caciula!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții