Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 13 August 2016

Written By NIKE B. on vineri, 12 august 2016 | 06:27


Horoscop de azi Sambata 13 August 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 13 August 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Finalul la care ai ajuns nu te bucura deloc, pentru ca nu este rezultatul pe care l-ai visat. In loc sa stai si sa cauti unde ai gresit si ce se mai poate salva, te lasi influentat de anturajul nefast si aluneci incet spre depresie. Lupta cu aceasta stare, poate mai ai ceva de facut la proiectul impotmolit, dar, daca te lasi coplesit de supararea generala care pluteste in jur, fii sigur ca va fi un esec categoric. Totul depinde de capacitatea ta de a respinge influentele negative din jur, deoarece azi ai ghinionul de a atrage alaturi de tine oameni si mai tristi, si mai pesimisti, si mai impovarati de probleme decat tine si care te pot trage in jos dupa ei.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti cuprins de un entuziasm nou, care de obicei nu te caracterizeaza, dar acum ai o motivatie fantastica la orizont care te obliga sa-ti canalizezi energia doar spre acel punct. Probabil ai si persoane foarte dinamice alaturi de tine care te stimuleaza de minune si va uniti fortele pentru a vedea acel tel atins cat mai repede. Nici nu mai ai rabdare, ai vrea sa sari peste etape si sa ajungi la varful visat, care, daca iti pastrezi acest tonus pana la capat, va deveni realitate extrem de curand. Insista, lupta, fa mai mult decat esti capabil!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te-ai gandit vreodata sa scrii? Daca deja faci asta, felicitari, inseamna ca-ti urmezi pasiunea interioara si merita s-o dezvolti si mai mult, s-o duci mai departe, pentru ca ai resurse imense de creativitate si inspiratie. Dar daca nu ai avut pana acum preocupari din zona scrisului, trebuie sa incepi de undeva. De la o scrisoare pe care sa ti-o scrii tie si eventual sa ti-o trimiti tot sie, in care sa-ti exprimi dorintele, visele, scopurile, si vei avea surprize: nu numai ca ti se vor lega usor cuvintele, dar parca si transpare o scanteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor sa (re)descoperi placerea scrisului, de la cel mai mic text... pana la cea mai minunata opera. Totul e sa pui mana pe condei, cum s-ar spune.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Lumea te stia om serios, matur, asezat, rezervat, cumpatat, dar azi te comporti complet altfel. Uiti de varsta pe care o ai sau de responsabilitatile pe care le duci pe umeri si te porti ca un copil liber, lipsit de orice griji. Ai si tu dreptul sa te relaxezi si sa te bucuri de viata, desigur, dar nu te comporta asa in situatii in care superficialitatea pe care o afisezi nu are ce cauta. La serviciu, sefii nu vor aprecia lejeritatea cu care tratezi lucrurile importante si s-ar putea ca imaginea ta de profesionist de incredere sa aiba cumva de suferit. Nu glumi asa, ca sa nu lasi o impresie ciudata in societate.




Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Esti in fata unui nou inceput, dar nu esti pregatit sa-i dai startul pana nu primesti si aprobarea familiei. Nu e un proiect care depinde numai de tine, ci de implicarea tuturor, mici si mari. Discutiile pe care le ai azi cu cei dragi au rolul de a va spori cheful de actiune, de a va stimula unii pe altii, de vreme ce fiecare isi aduce contributia la ceea ce urmeaza sa construiti umar la umar. Esti constient ca de felul in care luati startul acum depinde, mai apoi, evolutia proiectului, de aceea nu pornesti nimic pana ce nu primesti confirmarea ca toata lumea e gata de actiune.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai mare grija la informatia pe care o iei de buna, pentru ca poti da startul unei etape noi in afacerile tale dar care se va baza pe o mare greseala. Poti fi pacalit de niste aparente frumoase, la prima vedere, dar dupa ce le vei da deja curs sa iti dai seama ca ai fost inselat. Deschide bine ochii inaintea oricarui nou inceput, pentru ca exista acest risc prin preajma: de a porni intr-o directie cu mai multe cai de interpretare iar dintre ele tu o alegi pe cea mai nesigura, doar pentru ca aparent pare mai usoara. Informeaza-te din mai multe surse inainte de a crede ceva!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Trezeste-te un pic din visul in care te-ai retras de buna voie, ca sa nu traiesti intr-o minunata iluzie. Apar suficiente aspecte care iti atrag atentia unde e realitate si unde e visare. Da, e bine sa visezi uneori, dar de data aceasta esti impins intr-o directie care nu se transforma in realitate. E o himera, e o fata morgana care te atrage ca un magnet dar cu cat te apropii mai mult, ea se indeparteaza si mai tare. Poti transforma iluzia in imaginatie, pentru a gasi solutii sa iti indeplinesti visul, dar nu mai fugi asa, la nesfarsit, dupa ceva ce tot ca o ceata ramane la orizont, fara sa o atingi vreodata. Revino cu picioarele pe pamant si incepe sa cladesti singur ceea ce se naste in mintea ta. Teorie stii multa, dar practica e cheia!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te astepta la rezultate iesite din comun, pentru ca ziua poate sa-ti ofere foarte multe lucruri frumoase, daca nu ridici stacheta prea sus. Daca tu pretinzi doar miracole si evenimente speciale, acoperite intr-un ambalaj sclipitor, s-ar putea sa nu apara asa ceva si sa vezi in jur ceea ce nu ai, in loc de ceea ce totusi ai primit. Coboara pretentiile la un nivel normal, pentru ca atunci vei avea mai multe motive de bucurie si de satisfactie, decat daca ti-ai stabili un unic tel mult prea inalt pentru resursele tale actuale. Poti urca spre marele succes pas cu pas, etaj cu etaj, deci mai bine iti propui rezultate intermediare care te vor duce spre telul maxim, candva!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Discutiile pe care le ai cu cei dragi au rolul de a echilibra o stare de lucruri oarecum incerta. Fiecare isi asuma anumite responsabilitati pe care ti le va respecta, ca atare proiectele voastre comune evolueaza bine spre ceea ce isi doreste fiecare. Aveti interese similare si va uniti fortele in acelasi sens. Te poti baza pe ei, pe ajutorul lor, pe promisiunile lor, pentru ca nu vor ramane doar cuvinte aruncate in vant, ci fapte concrete. E o placere sa lucrezi alaturi de ei, pentru ca-i vezi la fel de serios implicati in scopul comun pe care vi l-ati ales.




Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Cand faci ceva, fa-o complet, adica nu te mai gandi si la alte variante si nu astepta sa apara eventuale alte directii. Succesul acestei zile cere o implicare totala in tot ce faci, investind toata energia, concentrarea si vointa ta in acel lucru. Numai asa roadele vor fi excelente! Cu incredere deplina in scopul tau cel mare, ai sa vezi ce repede apar, de pretutindeni, resursele de care ai nevoie pentru a duce ceea ce faci la nivelul maxim. E o placere sa lucrezi in aceste conditii, avand un tel atat de mare de atins si o ambitie imensa de a ajunge acolo prin forte proprii, dar bazandu-te, totodata, cu deplina incredere, in ceilalti.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Legea isi lasa amprenta chiar si pe cele mai marunte situatii, ca atare sa nu crezi ca un fleac nelalocul lui va ramane nedescoperit. Chiar daca e vorba de sanctiuni marunte, ele totusi exista, suficient cat sa-ti aduca aminte ca nu ai voie sa calci stramb niciodata. Chiar daca tu crezi ca o banala gafa poate fi trecuta cu vederea, va veni o zi cand vei vedea ca pana si aceasta ti-a fost pusa la index si ti se va cere socoteala pentru ea. Fii corect, chiar daca ti se pare neimportant, caci nu lucrurile bune sunt cele care ies n evidenta, ci cele care nu urmeaza calea justa!



Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Nu sta singur intr-o astfel de zi, pentru ca izolarea chiar nu-ti face bine! Poate ca ai tendinta sa spui ca esti obosit si ca nu ai chef de nimeni in preajma ta, dar vei vedea ca linistea pe care, eventual, o alegi de buna voie, nu e chiar ceea ce doreai. Altadata poate e buna linistea, dar nu si azi, deoarece putina agitatie si galagie in jurul tau nu te lasa sa te gandesti la lucruri care nu-ti plac. Ai cu cine vorbi, ai cu cine iesi la un ceai, la o adica, ai cu cine discuta cu orele la telefon, si daca nu respingi aceste ocazii, vei vedea ca ziua va fi mult mai tonica si mai buna decat daca ai sta doar cu propriile tale ganduri. Socializeaza, converseaza, relationeaza!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții