Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 August 2016

Written By NIKE B. on duminică, 14 august 2016 | 07:07


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 14 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Relatiile apropiate sunt in centrul atentiei astazi. Veti fi nevoit sa lasati deoparte propriile interese, de dragul de a pastra armonia generala. Accentul cade pe grup si nu pe propria persoana.



Horoscop pentru femeia din Taur

Va este pusa in lumina latura mai iesita din comun. Cineva drag pare sa va inteleaga foarte bine excentricitatile si e pe aceeasi lungime de unda cu dumneavoastra. Tendinta generala a zilei va face sa aveti idei originale.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Trebuie sa va analizati cele mai profunde sentimente si trairi legate de partener. Daca ati fost gelos si posesiv, trebuie sa va detasati de astfel de reactii negative.


Horoscop pentru femeia din Rac

Calatoriile si activitatea intelectuala sunt punctele forte ale zilei. Sunt favorizate persoanele care lucreaza in domeniul pubilicistic. Creativitatea va ghideaza in toate activitatile astazi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti depresiv, dar excesele alimentare sunt doar un refugiu de moment. Maine veti constata ca o felie mare de tort nu a inlaturat problemele din viata dumneavoastra, dar a modificat gaura la care incheiati de obicei cureaua. Atentie la dieta!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi, o singura metoda pare sa va relaxeze: o aventura de o noapte va incarca bateriile. Pe de alta parte, simpla conexiune, de orice fel cu cei din jur, va aduce satisfactii de moment. E o zi a usilor deschise!


Horoscop pentru femeia din Balanță

Tintiti cam sus si cei din jur gasesc dificila relationarea cu persoana care le aminteste mereu ca au teluri mediocre. Fiti atent la comentariile pe care le emiteti, sau va veti trezi cu antipatii puternice, chiar din partea celor dragi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti foarte solicitat de atributii, atat la domiciliu, cat si la job. Va veti simti epuizat la sfarsitul zilei. Cineva din jur isi pune ordine in viata si sunteti afectat si dumneavoastra de schimbarile pe care le face.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Va trebui sa fiti alaturi de grupul dumneavoastra, pentru ca sunteti furnizorul solutiilor eficiente atunci cand sunt probleme. Astazi e cazul sa fiti altruist!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

A cunoaste o persoana in profunzime e o chestiune de timp. Nu va lasati invins de nerabdare, chiar daca relatia dumneavoastra pare ca stagneaza.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Pana acum v-ati multumit cu putin, dar astazi simtiti nevoia sa primiti mai mult de la partener. Vreti apropiere, intimitate, pasiune si emotii traite la extrem. Sunteti cam exigent, totusi, nu puteti astepta ca totul sa se rezume numai la nevoile dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Pești

Subconstientul va joaca feste astazi si duceti o lupta cu pornirile instinctuale care va incearca. Le puteti domoli prin muzica linistitoare sau compania celor dragi.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții