Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Joi 11 August 2016

Written By NIKE B. on joi, 11 august 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Joi 11 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Joi 11 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E cazul sa va relaxati intr-o escapada salbatica alaturi de prieteni. Faceti ceva iesit din comun si veti descoperi noi sanse si in dragoste!



Horoscop pentru femeia din Taur

Pretentiile pe care le aveti va indeparteaza de cei dragi. Veti fi izolat de grup si nici nu va dati seama care sunt motivele. Fiti linistit, e doar perioada care va trece repede.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o idee buna sa mai co-optati o persoana in planurile dumneavoastra, daca vreti sa aiba succes. Cu toate acestea, purtati-va ca un prieten, dar actionati ca un spion. Nu strica sa fiti prudent.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi sunteti mai curajos si vreti sa incercati ceva ce nu ati mai facut niciodata. Simtiti nevoia sa iesiti din rutina si sa faceti ceva memorabil. Din fericire, un prieten e pe aceeasi lungime de unda si va acompaniaza.



Horoscop pentru femeia din Leu

Vi se ofera o pozitie mai buna la locul de munca si nu trebuie sa fiti timid sau rezervat in cereri. Puteti sa accepati cu gratie oferta, dar nu plecati capul. Se va profita de bunavointa dumneavoastra!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Veti simti nevoia sa va indepartati de cei din jur, pentru ca sunt prea exigenti in ce va priveste. Mai ales cand vine vorba de chestiuni religioase. Nu uitati ca nu sunteti dator sa va afiliati parerilor generale.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunt prevazute noi inceputuri in viata dumneavoastra si simtiti nevoia sa fiti pe cont propriu. Sunteti curajos, nerabdator si cam incapatanat. Nu va avantati prea tare!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Aveti tot soiul de idei noi la care sunteti gata sa lucrati cu dedicatie. Entuziasmul dumneavoastra ii va convinge si pe cei din jur sa vi se alature in proiecte.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O relatie amoroasa se apropie de sfarsit, dar asta nu inseamna ca rupeti orice legatura cu acea persoana. Daca incheiati totul in termeni amicali, va veti bucura si in viitor de prezenta celui drag in viata dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ca sa puteti duce la bun sfarsit planurile zilei, ar fi bine sa nu va mai ganditi la altii. Stergeti din agenda de astazi task-urile care nu sunt urgente! E si maine o zi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Controlati-va tendinta de a va impune agresiv ideile in fata celor din jur! Sunt favorizate relatiile familiale.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti prea absorbit de munca si riscati sa va treziti in situatii dificile. Analizati cu atentie intentiile celor care vor sa va influenteze.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții