Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Luni 8 August 2016

Written By NIKE B. on luni, 8 august 2016 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 8 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 8 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti mai analitic fata de viata dumneavoastra si ii inundati pe cei din jur afectiune. Cineva din anturaj va inhiba totusi aceste porniri.



Horoscop pentru femeia din Taur

Intuitia e la cote maxime si sunt sanse mari sa faceti presupuneri care se vor dovedi a fi adevarate. Lasati-va dus de valul instinctelor, nu veti da gres!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Va scade realismul si riscati sa va expuneti punctele slabe. Sunteti mai vulnerabil decat de obicei. Fiti atent cu cine interactionati si cui va deschideti sufletul!


Horoscop pentru femeia din Rac

Cheltuiti ceva bani in vant si nu va dati seama daca asa ati reusit sa va relaxati, sau deja regretati mana larga. Lasati grijile pe mai tarziu, meritati si cate un exces din cand in cand.



Horoscop pentru femeia din Leu

Sunteti atras intr-un conflict ca mediator si vi se cere sfatul din ambele parti. Va simtiti magulit de atentia care vi se acorda.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Aveti o dorinta puternica de dragoste, atentie si afectiune. Din pacate, nemultumirile din cuplu ies la sprafata si va innabusa pornirile dragastoase.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Astazi e bine sa cereti o parere a unui prieten, asociat sau ruda, pe marginea unei probleme legale. Dezbaterile, contradictiile si discutiile intense sunt la ordinea zilei.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Permiteti-va sa lasati putin garda jos si sa va batatoriti drumurile cu ajutorul simtului umorului, pe care il aveti din plin. Veti reusi sa va extindeti cercul social si sa va cunoasteti mai bine pe dumneavoastra insiva.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti cuprins de o pasiune mistuitoare, pe care riscati sa o duceti pana la obsesie. Sunteti predispus sa traiti totul la extrem, lucru care va pune in pericol imaginea publica.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Eforturile dumneavoastra de a progresa profesional se lovesc de reticenta celor din jur. Si asta numai pentru ca in lupta pentru succes, ii neglijati prea mult pe cei dragi.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Fiti atent la ce spuneti, nu ganditi prea clar astazi. Riscati sa creati certuri cu persoanele dragi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti mai practic si aveti viziuni mai clare asupra chestiunilor financiare. Va concentrati mai usor si reusiti sa va croiti cai noi spre succes.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții