Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Marti 2 August 2016

Written By NIKE B. on marți, 2 august 2016 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 2 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 2 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

E o perioada a introspectiei, in care intelegeti exact cum sunteti. Totodata si emotiile celor din jur sunt mai clare. E o zi buna pentru a lua decizii.



Horoscop pentru femeia din Taur

Ati fost alaturi celor dragi si acum tind sa profite de bunavointa dumneavoastra. E cazul sa le puneti in vedere faptul ca aveti si alte lucruri de facut.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

E o zi buna pentru organizarea agendei. Sunteti un mediator diplomat in relatiile celor din jur si tactul de care dati dovada atrage simpatia celor din jur.


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi ii uimiti pe cei din jur cu imaginatia dumneavoastra bogata. Sunteti empatic fata de cei care au probleme, dar aveti grija, sunt unii care profita de pe bunavointa celor ca dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Leu

Vi se pare ca cei din jur va ataca in mod constant si sunteti deosebit de ofensiv. Sunteti impulsiv si nu reusiti sa va controlati emotiile. Atentie la dusmani, va pandesc slabiciunile!


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca aveti probleme de ordin legal, astazi se vor rezolva. Se prevede un venit din acest proces. Latura financiara a vietii este favorizata de planete.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti nerabdator si cicalitor la locul de munca, lucru care va atrage antipatia colegilor. Nu sunteti om de echipa si preferati sa lucrati pe cont propriu.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Trebuie sa luati decizii dificile legate de locul de munca si de familie. Evitati sa faceti schimbari care nu sunt cu adevarat necesare, compromisurile nu sunt deloc indicate astazi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti pretentios si autoritar in viata amoroasa. Faceti un camp de lupta din relatia dumneavoastra. Reusiti sa va exprimati numai prin senzualitate si pasiune.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E o zi a placerii, da indulgentei, a micilor delicii care condimenteaza viata. Astazi uitati de stres si va dedicati distractiei.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti fermecator si sociabil, pentru ca sunteti mai atent la ce simt cei din jur. Va este accentuat simtul artistic.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi puteti face bani dintr-un hobby, sansele de a imbina placerea cu munca sunt mari. E o perioada buna pentru a porni o afacere.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții