Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Marti 9 August 2016

Written By NIKE B. on marți, 9 august 2016 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 9 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 9 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Activitatile fizice va ofera satisfactii mari astazi. Simtiti nevoia sa va asumati riscuri si sa traiti viata pe muchie de cutit.



Horoscop pentru femeia din Taur

Chiar daca simtiti nevoia sa fiti singur, nevoile celor dragi va fac sa petreceti timp rezolvand problemele altora. Chiar daca veti renunta la dorintele proprii, veti constata ca e reconfortant sa petreceti timp cu cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intalniti oameni care va starnesc antipatii puternice. Evitati-i, pentru ca sunteti mai vulnerabil decat de obicei si riscati sa va expuneti punctele slabe in fata dusmanilor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Veti duce o lupta pentru putere cu cineva din anturaj care incearca sa va restrictioneze ambitia si sa va curme aripile in zbor. Nu il lasati sa va intrerupa din drum!



Horoscop pentru femeia din Leu

Incercati sa va sporiti increderea in sine si nu mai lasati temerile stupide sa va incetineaasca din drum. E mai bine sa luati singur decizii in ce va priveste.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Acum simtiti nevoia sa aveti mai multi bani, mai mult prestigiu, mai multa atentie. Dar nu va lasati dorintele sa alerge prea departe! Daca faceti lucrurile treptat, probabil ca va veti bucura mai multa vreme de pe urma castigurilor.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Sunteti din ce in ce mai popular, pe masura ce demarati tot mai multe proiecte de echipa. Orgoliul personal este influentat de felul in care va percep cei din jur.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

O relatie noua va iesi la lumina. Gasiti un real sprijin in partener, chiar daca nu il cunoasteti de prea mult timp. Aveati nevoie de ceva nou in viata amoroasa.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Bateriile va sunt reincarcate de o experienta pe care nu ati mai trait-o pana acum. Sunteti multumit de rezultatele iesirii din rutina si nu va sperie faptul ca v-au fost zdruncinate cateva prejudecati pe care le aveati.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Vedeti propria viata cu ochi mai maturi si mai experimentati. Sunteti acum capabil sa va reorganizati sistemul de valori. Simtiti nevoia sa va schimbati viziunile generale.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Daca nu ii sufocati pe cei din jur, o sa va bucurati de relatii mai solide si mai satisfacatoare. Sentimentul de securitate va e zdruncinat de atitudinea suspicioasa pe care o aveti.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti ambitios si simtiti ca sunteti capabil de a infrunta cu succes provocarile. Orice impediment v-ar iesi in cale, va va scoate din sarite. Orogliul si spiritul competitiv sunt pe focuri.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții