Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 3 August 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 3 august 2016 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 3 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 3 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Decat sa va relfectati conflictele interne in cei din jur, mai bine va asezati un pic si va auto-analizati trairile. Evitati, pe viitor, actiunile distructive si nu veti fi nevoit sa va luptati cu propria constiinta.



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca nu sunteti mai atent la ce mancati, veti avea probleme de sanatate. Nu lasati dieta sa va afecteze randamentul la munca!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Rezervati timp pentru momente mai solemne. Concentrati-va atentia pe visele dumneavoastra si dati frau liber iluziilor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Limba ascutita e buna in confruntari deschise, dar nu in discutii amicale in cercul de prietenii. Stapaniti-va impulsul de a persifla, altfel va veti trezi cu antipatii!



Horoscop pentru femeia din Leu

Trebuie sa va adaptati la noi conditii in relatie si la munca. Seful va cere o parere originala pe marginea unui subiect, dar simtul creativ nu va este alaturi astazi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Cineva tot incearca sa puna piedici unui plan la care lucrati de ceva vreme. E o zi in care va este testata stapanirea de sine, precum si capacitatea de a face alegeri inspirate.


Horoscop pentru femeia din Balanță

E cazul sa reununtati la obiceiuri, chiar daca va e greu sa iesiti din rutina. Va agatati prea mult de radacini si de educatia data de familie si uitati ca, totusi, traiti intr-o perioada diferita. Iertati si uitati greselile trecutului!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti nevoit sa veniti in ajutorul unui frate sau a unui vecin care se afla in impas. Ajutati-l, dar incercati sa nu va implicati emotional. Riscati sa fiti atras in dramele altei persoane si aveti deja destule pe cap.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

E minunat sa ii poti ajuta pe altii, dar nu si daca va puneti in pericol propria sanatate. Menajati-va, daca vreti sa puteti sa ii ajutati in continuare!

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Relatiile va sunt influentate in bine astazi daca va orientati spre iesiri si activitati fizice impreuna cu cei dragi. Starea de spirit va este imbunatatita de astfel de iesiri din rutina alaturi de oameni apropiati dumneavoastra.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cineva superior va pune o pata asupra dorinelor dumneavoastra. Numai prin comunicare deschisa il veti convinge ca nu e nimic rau in aspiratiile pe care le aveti.

Horoscop pentru femeia din Pești

Va simtiti cam nesatisfacut pe plan personal, mai ales in domeniul dragostei. Sunteti mai critic decat de obicei si ridicati standardele in ce priveste atitudinea partenerului.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții