Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2–8 Decembrie 2017

Horoscop Urania, Pasul Fortunei 2–6 Decembrie 2017, Pasul Fortunei 2015, Horoscop Urania 2012, Horoscop Urania 2018, Horoscop Urania 2015, Horoscop Urania 2015,Totul despre Astrologie, Horoscop Urania , Horoscop Zilnic, Urania Horoscop, Pasul Fortunei, Astrologie, Horoscopul Urania, Horoscopul Zilei, Horoscopul zilnic de azi, Horoscop Urania, Horoscop Urania, Zodiac Urania,Test de compatibilitate

miercuri, 10 august 2016

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 August 2016


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 10 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Petreceti mult timp cu cineva apropiat, dar o faceti din obligatie. Timpul trece mult mai repede, de aceea ar fi bine sa va ierarhizati atributiile, pentru a nu lasa ce e mai important in urma.Horoscop pentru femeia din Taur

Entuziasmul initial va este curmat brusc de tot soiul de temeri legate de viata profesionala. Responabilitatile in plus va fac irascibil si tensionat. Lasati la o parte situatia prezenta si concentrati-va pe planurile pe termen lung!

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu e cazul sa va angajati in activitati solicitante din punct de vedere fizic. In schimb, ar fi bine sa va concentrati atentia pe consolidarea relatiilor profesionale.


Horoscop pentru femeia din Rac

Norocul va suradde si va aduce in cale un venit neasteptat. Ceea ce e perfect, avand in vedere ca aveati de platit niste datorii mai vechi.Horoscop pentru femeia din Leu

Sentimentele dumneavoastra sunt dinamice astazi, dar le tineti in frau cu succes. S-ar putea sa fie necesar sa va sustineti cu hotarare un punct de vedere care va fi contestat de superiori. Rabdarea si tactul sunt elementele cheie ale zilei.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi sunteti nevoit sa faceti pe victima, numai pentru a ridica stima de sine a unui prieten. Din pacate, simtiti nevoia de distractie si un prieten deprimat nu va ajuta in efuziunile dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Nu sunteti prea deschis la ideile celor din jur si aveti tendinta sa ii invinuiti pe ei pentru nereusite. Mai bine v-ati revizui atitudinea fata de problemele zilei.

Horoscop pentru femeia din Scorpion

Ati fost cheltuitor si acum va pare rau. Constatati ca economiile sunt epuizate si nu aveti resurse pentru a participa la numeroasele evenimente sociale la care sunteti solicitat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Sunteti deschis unor noi responsabilitati care vi se pun pe umeri. O persoana din trecut va cere sa ii acordati o discutie lamuritoare asupra unei probleme careia nu i s-a pus punct.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

E timpul sa faceti o schimbare in aspectul dumneavoastra fizic. S-ar putea sa fie de ajuns un machiaj nou si o culoare mai indrazneata la par. Nu va avantati in lucruri prea complicate!Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi va sunt favorizate aptitudinile profesionale. Se intrevede o promovare, care contribuie la imbunatatirea imaginii proprii.

Horoscop pentru femeia din Pești

Ati avut parte de o "supradoza" de familie si rude si simtiti nevoia sa evadati din acest peisaj. Ati fost suprasolicitat de cei dragi si ati avut curajul sa va exprimati nemultumirea.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5