Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 13 August 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 13 august 2016 | 08:37


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 13 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 13 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Beneficiati de protectia unei persoane mai in varsta in proiectele pe care le demarati. Veti comunica foarte usor cu reprezentantii autoritatii si cu sefii. Sunteti increzator in fortele proprii si asta nu va aduce decat beneficii.



Horoscop pentru femeia din Taur

Circumstantele va fac mai constient de ce va doriti cu adevarat de la viata. Va trebui sa infruntati lucrurile care va produc neplaceri. Pe de alta parte, sunteti mai afectuos decat de obicei.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu lasati mandria sa stea in calea unei prietenii stranse. Tot orgoliul va orbeste si va face sa ratati o posibila relatie amoroasa.


Horoscop pentru femeia din Rac

E o zi in care veti crea legaturi noi, veti schimba informatii si pareri. Orice tentativa de a comunica se va dovedi fructuoasa astazi.



Horoscop pentru femeia din Leu

Noile responsabilitati pe care le aveti va fac sa fiti tensionat. Nu va faceti griji, toate trec odata cu noaptea, cand veti reusi sa va odihniti.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

E o zi buna pentru a va pune la punct caminul, daca nu ati prea avut timp de asta in ultima vreme. Va preocupati de redecorarea si armonizarea spatiului in care va desfasurati activitatile.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Felul in care va expuneti ideile va atrage opozitii ale celor din jur la adresa dumneavoastra. Mentineti o atitudine diplomata si discreta si veti reusi sa treceti cu bine peste eventualele conflicte.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Va sunt lansate oferte de participare la petreceri, nunti sau alte activitati sociale. Simtiti nevoia sa faceti o schimbare de look, pentru a face senzatie in cercurile in care sunteti invitat.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Influentati in mod favorabil o situatie domestica, prin optimismul dumneavoastra. Si cei dragi va sunt recunoscatori si va vin in ajutor.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi e o zi a "gurii inchise". Simtiti nevoia sa va retrageti intr-un colt, de unde sa urmariti totul fara a comenta nimic. Meditatia pare solutia cea mai la indemana dupa o perioada de tensiune emotionala.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunt in prim plan probleme legate de datorii. Fie ca e vorba de rate, pensii alimentare sau ipoteci, aveti de dat bani.

Horoscop pentru femeia din Pești

Vi se va cere sa preluati o functie care simtiti ca va depaseste. Poate daca va ascultati si inima, nu numai ratiunea, veti reusi sa o duceti la capat.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții