Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 19 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 August 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 6 august 2016 | 06:23


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Sambata 6 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Va cam paraseste simtul umorului astazi si cei din jur sunt indusi in eroare de atitudinea dumneavoastra ursuza. Dar compensati prin talentul de a-i convinge ca e doar o faza.



Horoscop pentru femeia din Taur

Daca planuiti sa faceti calatorii, nu omiteti nici un detaliu din agenda! Riscati sa compromiteti intreaga escapada din cauza unor mici scapari.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Investitiile facute cu inteligenta va vor aduce beneficii in viitor. Cercetati terenul si pasiti pe el cu incredere!


Horoscop pentru femeia din Rac

Astazi faceti un pas in plus in obtinere independentei mult ravnite. Fie ca va mutati din sanul familiei, fie purtati o discutie in care va exprimati clar nevoile, reusiti sa va desprindeti de cei dragi. Si nu intr-un sens egoist, ci in unul matur si demn de admirat.



Horoscop pentru femeia din Leu

S-ar putea ca azi sa va tenteze sa aplecati urechea la promisiunile unei foste iubiri, care va cere inapoi. O discutie in prealabil va va asigura ca nu luati decizii pripite.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Visati cu ochii deschisi si pierdeti contactul cu realitatea. Coborati-va de pe norisori si analizati ce se intampla in jur. O persoana din anturaj are nevoie de atentia dumneavoastra astazi.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Apar dileme si situatii frustrante la locul de munca. S-ar putea sa vi se ceara sa lucrati peste program pentru un proiect. Pe deasupra, ideile dumneavoastra nu sunt apreciate.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi buna pentru a va imbunatati relatiile si pentru a va spori popularitatea. Intelegerea mutuala si empatia va batatoresc calea in fata celor din jur.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

O vacanta e oaza de liniste de care aveti nevoie in aceste zile. Simtiti nevoia sa fiti util pentru cei din jur, sa le intindeti o mana de ajutor. Si viata amoroasa este mai condimentata astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Pregatiti-va pentru o schimbare de peisaj si pentru o serie de persoane care va vor stimula, fizic si psihic. Va asteapta escapade romantice care va vor condimenta ziua.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Faceti ceva diferit astazi! Intindeti-va antenele pentru a intelege mai bine lumea. Ati fost cam limitat in ultima vreme. Un curs nou e o idee buna.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunteti serios si hotarat si prietenii observa acest lucru. Determinarea e reteta succesului, ramaneti pe acest fagas si stabiliti-va bine tintele. Ambitia va va fi rasplatita!


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții