Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 August 2016

Written By NIKE B. on vineri, 12 august 2016 | 06:22


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 12 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Profitati de energia zilei pentru e demara proiectul pe care il aveti in minte de ceva vreme. Nu uitati totusi ca lucrurile facute in echipa sunt cele mai valoroase. E o buna perioada pentru competitii si activitati fizice.



Horoscop pentru femeia din Taur

Organismul e mai sensibil decat de obicei si se impune o dieta serioasa. Pe de alta parte, apar noi sanse pe plan profesional. Activitati caritabile va pot deshide usi in acest sens.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Timpul va preseaza, avand in vedere ca aveti de rezolvat multe probleme delicate, care necesita atentie sporita. E o zi a gandirii ascutite si a ideilor stralucite.


Horoscop pentru femeia din Rac

Daca va vine greu sa va exprimati sentimentele, poate e cazul sa le scrieti. Asta va va ajuta sa va puneti ordine in ganduri si va fi o punte intre dumneavoastra si persoana careia ii sunt adresate parerile.



Horoscop pentru femeia din Leu

E o zi plina de intalniri, care deschid usile unor posibile relatii amoroase. Cunoasteti oameni noi care sunt atrasi de magnetismul dumneavoastra. O sa aveti de ales cui sa ii oferiti atentia dumneavoastra.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Viata sociala e foarte activa astazi, mai ales in ce ii priveste pe membrii familiei. Nu veti cunoaste oameni noi, dar veti consolida relatii vechi. Va simtiti in siguranta in apropierea celor dragi.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Simtiti ca nu va este indeajuns de apreciata munca. Sunteti sabotat de un coleg si orice tentativa de a-l pune la punct pare in zadar. E cazul sa lasati lucrurile sa curga de la sine.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

E o zi buna pentru a va rupe de lumea exterioara. A trecut mult timp de cand nu ati mai acordat timp propriilor trairi si nevoi. E necesar sa va analizati sentimentele, pentru a va da seama exact de ce va lipseste.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Toate obstacolele si problemele din cariera par sa se dizolve astazi. Va simtiti bine cu propria persoana si cu directia in care ati apucat-o. In sfarsit, munca va este apreciata la adevarata ei valoare.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Astazi sunteti prins in jocul comentariilor cu tenta sexista. Prejudecatile si stereotipurile va afecteaza judecata. Lupta insa pare sa va binedispuna si sa aduca la suprafata latura dumneavoastra competitiva.



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Discutiile purtate cu partenerul, colegii de munca sau alti asociati vor fi un real ajutor astazi. Veti reusi sa va clarificati astfel o nelamurire care va apasa de multa vreme.

Horoscop pentru femeia din Pești

Agenda cam incarcata va depaseste astazi. Indatoririle de la munca vor intra in conflict cu cele de acasa. Totul depinde de reorganizarea eficienta a programului.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții