Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 5 August 2016

Written By NIKE B. on vineri, 5 august 2016 | 06:21


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 5 August 2016

Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 5 August 2016 în funcție de zodie.


Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Riscul si speculatia va tenteaza in mod deosebit astazi. Sunteti in cautare de noi oportunitati in viata si va extindeti metodele de a obtine beneficii.



Horoscop pentru femeia din Taur

E o zi buna pentru a incepe noi proiecte. Aveti curajul sa luptati pentru a va indeplini visele. Va simtiti in forma din punct de vedere fizic.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Evaluati cu atentie consecintele actiunilor dumneavoastra astazi, pentru ca sunteti prea optimist si riscati sa vedeti viata prea roz. Detaliile neglijate se vor intoarce impotriva dumnevoastra in viitor.


Horoscop pentru femeia din Rac

Energia pare sa va paraseasca astazi, dar nu e deloc momentul sa incetiniti pasul. Recurgeti si la metode artificiale de inviorare, o cafea cu amicii sau ceaiul negru v-ar putea ajuta.



Horoscop pentru femeia din Leu

Se petrec multe schimbari in viata dumenavoastra si simtiti nevoia sa faceti cateva modificari si in aspectul fizic. O garderoba noua sau ceva mai multe exercitii fizice sunt primele solutii care va vin in minte.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Tindeti sa fiti impulsiv si anxios, lucru care va provoca schimbari in universul dumneavoastra. Va simtiti ciudat si trageti concluzii pripite.


Horoscop pentru femeia din Balanță

Ambitii personale sau legate de munca intra in conflict cu responsbilitatile de acasa. Sunteti coplesit de prea multe pretentii din partea celor dragi. Fiti rabdator!





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Sunteti prea centrat pe propriile dorinte si aspiratii si neglijati nevoile celor din jur. Echilibrati-va nevoia de a lucra cu cea de a petrece timp cu cei dragi.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Daca acordati prea mult timp distractiei azi, va veti trezi ca in zilele viitoare, nu aveti timp nici sa respirati. Sunteti, ce e drept, foarte popular, dar veti fi si maine la fel, chiar daca astazi mai refuzati din propunerile de iesiri.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Aveti parte de o intalnire mai iesita din comun multumita tendintei dumneavoastra de a actiona conform sentimentelor si nu ratiunii. Renuntati totusi la atitudinea autoritara!



Horoscop pentru femeia din Vărsător

Sunteti provocat de propriile emotii si trairi. Cu toate ca vreti sa demarati noi proiecte, va loviti de un nivel scazut de energie, care nu va permite sa va puneti in practica talentul.

Horoscop pentru femeia din Pești

Astazi, toate actiunile dumneavoastra vor fi percepute ca fiind sincere si din inima. Acest lucru va permite sa va echilibrati relatiile, dar numai daca apelati la diplomatie.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții