Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 23 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 22 octombrie 2016 | 06:34


Horoscop de azi Duminica 23 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 23 Octombrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

O gafa infantila comisa de un amic te tine pe tine acum pe loc. Trebuie sa lupti alaturi de el sa repare greseala, dar cel mai tare te doare faptul ca tu nu ai avut nicio vina. A fost numai contributia lui iar acum el incearca sa se stearga pe maini de aceasta fapta, pasand vina pe umerii altora. Ce-i drept, o face cu un dram de umor si de ironie, nu cu rautate, dar nu meriti tu sa dregi oalele sparte de altii, oricat de buni prieteni ati fi. Daca celalalt a gresit, sa repare, fara a te atrage si pe tine in greseala sa!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Unii nu vor aprecia modul tau mai independent de a rezolva problemele, deci sa nu te mire ca vor aparea critici si dispute aprinse impotriva ta. Tu vezi-ti de treaba ta asa cum consideri ca e mai bine pentru tine, fara sa pleci urechea la samanta de scandal care planeaza in jur. Du ce ai inceput la indeplinire si le vei demonstra prin exemplu personal ca ideile tale sunt mai bune si ca metoda ta e cea mai potrivita. Daca ii lasi sa te opreasca din elan, sansa ta de afirmare scade! Fii tu insuti, chiar daca nimeni nu te aproba!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Desi ai chef de discutii, de socializare, nu ai parte de cei mai potriviti interlocutori. Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii. Dar noroc ca apari tu, pentru ca ai un tonus viu care mobilizeaza pe toata lumea la mai multa actiune. Daca tu nu ai intervenit in acest spatiu cu aerul tau tineresc si cu dorinta de distractie, toti s-ar fi complacut intr-o liniste mohorata, ca atare sosirea ta seamana cu o raza de soare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Uneori, visele nu se implinesc atunci cand vrei tu, nici cat ai bate din palme, dar nu trebuie sa vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamagire. E semn ca nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil intr-un anumit moment al vietii. Acelasi sentiment il vei avea si tu astazi, ca un mare scop se destrama, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar intotdeauna apare un plan de rezerva. Poate la prima vedere nu-ti convine inlocuitorul pe care il primesti in schimb, dar dupa un timp iti vei da seama ca planul de rezerva a fost mai bun chiar si decat ideea ta initiala. Nu intra in panica, ci foloseste-te de ceea ce ti se ofera!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Niciodata nu le poti avea pe toate. Ai bani in portofel, nu ai iubire, ai prieteni - nu ai sanatate, iar intr-o astfel de zi ai tendinta de a pune in balanta plusurile si minusurile acestui moment. Evita astfel de comparatii, pentru ca oricum ai privi lucrurile, unul din talere intotdeauna va cantari cel mai putin. Bucura-te cu ceea ce ai din belsug fara sa te mai gandesti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel incat sa poti spune ca esti norocos pe macar unul din planuri.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara. Nu incerca sa le faci singur, nu le stii tu chiar pe toate, ca atare discutia de azi poate face brusc lumina in mintea ta si din nimic deja pare sa se nasca totusi ceva!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Bine ai face daca nu te-ai avanta azi in directia care se deschide in fata ta. E nevoie de multa prudenta, pentru ca se stie ca esti genul de om care se aprinde repede si la primul hop, risca sa se impotmoleasca de tot. Mai asteapta o vreme, pentru ca momentul nu e tocmai prielnic unei actiuni de anvergura. Ceva iti spune ca nu e momentul, ci mai bine ai mai aduna ceva informatie sau experienta inainte de a porni spre acest nou sens care ti se propune. Te vei lauda cu intuitia de care ai dat dovada azi cand vor incepe sa se iveasca primele probleme.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Un mare noroc apare in calea ta si te gaseste intr-o pasa buna, pentru ca stii sa profiti de sansa ca sa o faci sa lucreze in beneficiul tau. Ca primesti o veste foarte buna sau intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o actiune importanta, esti de-a dreptul fericit ca ti-au iesit toate atat de bine. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita gata sa-ti impartaseasca solutia problema la situatia care te framanta. Asa da noroc!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Te cam joci cu sentimentele celui drag. E o atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va pieri amandurora toata veselia. Buna dispozitie se mentine in cuplu si traiti evenimente fericite impreuna, iar relatia cu copiii este la inaltime. Se vede pe chipul tau ca te simti bine si traiesti cu entuziasm fiecare clipa in compania celui drag, caci iubirea te face sa te manifesti liber, ca un copil fara griji, ca un spirit descatusat de orice probleme!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

E agitatie mare in jurul tau, intri in contact cu tot felul de oameni fata de fiecare trebuie sa-ti adaptezi modul de comunicare, pentru a fi corect inteles. Altfel te porti cu prietenii, si cu totul altfel cu familia sau partenerul de viata, deci incearca sa tragi o linie clara intre aceste planuri ale vietii tale in relatie cu ceilalti, ca nu cumva sa le incurci. Nu fi acid cu familia tot asa cum nu merita sa fii bland cu cei cu care iti masori fortele, deci ai grija cum te comporti cu ceri pe care ii intalnesti.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Demult ti s-a spus ca va veni acest moment dificil si ai fost puternic influentat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbra asupra acestui eveniment. Lucrurile ar fi stat mult mai bine daca nu ai fi tinut cont de zvonuri si vorbe negative, pentru ca exact ele sunt cele care au generat aceasta stare proasta. Daca ai fi asteptat sa se intample fara atatea temeri inoculate in suflet, cu siguranta efectele neplacute ar fi fost mult mai mici, dar ti s-a creat permanent o asteptare neagra care acum, iata, isi arata coltii.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Esti decis sa pui punct unei stari de lucruri care nu-si mai are rostul. Poate esti nevoit sa spui adio brusc, fara sa mai poti modifica ceva in ultima clipa, de aceea ramai cu un sentiment ciudat ca poate s-ar mai fi putut face ceva ca sa salvezi situatia. Pregateste-te sa o iei intr-un sens complet nou si, pentru ca de obicei nu esti atat de sigur pe deciziile tale, e si normal sa fii confuz si un pic temator cu privire la ce te asteapta de acum incolo. Mergi pe calea aleasa, fara sa mai privesti inapoi, fara regrete si nostalgii inutile.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții