Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 30 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 29 octombrie 2016 | 06:16


Horoscop de azi Duminica 30 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 30 Octombrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Un prieten bun stie cand ai nevoie de ajutor si va interveni in favoarea ta chiar si fara a-i cere sprijinul. Azi poti descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca vei primi sfaturi bine documentate si argumentate de la un om inteligent care chiar iti vrea binele. Trebuie sa tii cont de parerile acestuia si eventual sa-i ceri si mai multe informatii suplimentare, pentru ca te poti baza intru totul pe ceea ce iti transmite. Si tu ai face la fel daca ti-ar cere ajutorul.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Faci mari sacrificii de dragul prietenilor tai, dar te intrebi pana cand? Ai suportat multe de la un amic care deja profita de bunavointa ta, dar este vremea sa intorci foaia. Nu mai poti suporta, a depasit cu mult limitele bunului simt, deci va trebui sa ii arati concret ca te deranjeaza atitudinea sa. Nu meriti asemenea tratament din partea sa, dar si tu esti vinovat ca i-ai tolerat de fiecare data acest comportament si s-au creat deja antecedente.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai atins un nivel satisfacator in care toate par sa se aseze pe un fagas normal. Fa un efort sa pastrezi cat mai mult timp aceasta senzatie si sa duci cu tine sentimentul de liniste care se instaleaza peste tot. Chiar daca ai putea spune ca aluneci incet spre rutina si nu se mai intampla nimic nou, tu esti un mare iubitor de stabilitate si certitudine, incat nu te deranjeaza absolut deloc daca o vreme nu se mai schimba nimic din peisaj. Atat timp cat tu detii cheia problemelor altora, nu trebuie s-o tii doar pentru tine, ci fii generos si saritor si arata si altora ce trebuie sa faca.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Nu prea te poti baza pe sfaturile sau pe ajutorul prietenului care se ofera sa te ajute, pentru ca nu-ti inspira prea multa credibilitate. Ori a mai incercat si altadata sa te ajute si nu i-a iesit, ori stii din experienta proprie ca nu are cu ce te ajuta, ca mai degraba ar merita el ajutat! Este un om fara experienta de viata care promite ceva ce nu poate oferi, ca atare ar fi bine sa te descurci singur, ca sa nu-ti pierzi vremea cu persoane prea tinere, incompetente sau laudaroase. Cauta compania unor oameni inteligenti, suspusi, cu experienta, nu numai pentru ca ei iti vor deschide mai usor unele usi, ci si pentru ca ai si tu multe de invatat de la ei. Cheama un expert la nevoie, nu te baza pe oricine!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Oboseala te face sa pierzi din vedere diverse detalii si dai dovada de neglijenta. Calculeaza-ti bine fortele de a te implica in alte activitati, pentru ca nu vei face fata cu brio ci risti sa clachezi in cel mai nepotrivit moment. Nu ignora semnele de oboseala, pentru ca ele te avertizeaza ca daca nu te opresti la timp ai putea genera o serie intreaga de probleme. Nu glumi pe seama semnalelor de alarma pe care organismul tau le da in astfel de momente, pentru ca daca nu le iei in seama, se vor acutiza.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai o stare psihica destul de proasta, de parca nu mai ai nici o speranta cu privire la directia de evolutie a unei situatii importante. Pot aparea perspective sumbre cu privire la o actiune de la care astepti foarte mult, din care ti-ai construit un ideal, iar acum apare riscul ca tot ce ai visat sa se zdruncine puternic. Nu trebuie sa te lasi pagubas, poate fi doar o perioada trecatoare, pe urma totul ar putea reveni la normal, deci continua lupta si speranta!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Visezi frumos, vezi viitorul in lumini optimiste si abia astepti ca planurile pe care le cladesti acum doar la nivel teoretic sa devina realitate. Ai convingerea ca totul va iesi exact ca in visele tale si e doar o chestiune de timp pana cand vei ajunge la finalul acestui drum, care pare a fi foarte promitator. Vei gasi mijloacele care te vor duce direct la tinta, oamenii care vor participa la materializarea visului tau si nu-ti vei pierde nicio clipa increderea ca totul va iesi perfect.





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Cauta pe cineva care sa-ti semene pentru a-ti fi alaturi intr-un proiect important. O persoana la fel de energica, de puternica, de implicata ca ti tine ar fi de folos pentru a lua startul cu dreptul, pentru ca primesti de la acesta aceeasi dorinta de actiune, generatoare de energie pozitiva. Cel care iti sare acum in ajutor isi arata astfel cat de mult apreciaza prietenia ta, pentru ca si tu i-ai fost, cu alte ocazii, alaturi in acelasi mod. Uniti-va fortele si porniti acum, in tandem, umar la umar, spre un viitor succes din care fiecare are ceva de castigat, deci aveti acelasi interes.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Cand faci un calcul cu ce bani ai mai ramas dupa ultimele cumparaturi, nu-ti iese o cifra promitatoare, incat esti gata sa cazi in depresie din cauza banilor. Prefa-te ca nu te preocupa acest aspect, lasa datoriile sau bilanturile pe altadata, si acum adu-ti aminte doar de ceea ce ai, nu de ceea ce-ti lipseste. Oricum nu vei putea cumpara vreodata tot ce-ti doreste inima, dar tot ai ceva concret in mana care poate compensa ceea ce lipseste. Legea compensatiei functioneaza de fiecare data.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Incearca sa stai departe de orice factor de risc, pentru ca azi numai indiferenta si detasarea te pot scoate din orice impas. Prefa-te ca nu vezi ispita rea care iti da ghes, pentru ca daca ii pici in plasa, ai avea numai de pierdut. Ca esti atras de o actiune incorecta, ca esti gata sa inseli increderea cuiva sau joci pe doua fronturi, ascuns dupa o masca ce nu ti se potriveste, fii sigur ca faptele incorecte vor iesi repede la iveala si atunci nu vei mai gasi nicio scuza. Abtine-te sa incerci doar ca sa vezi daca merge...



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Ceea ce decizi azi va avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie sa spui ultimul cuvant dupa o analiza foarte atenta si prudenta a datelor de care dispui. Greu vei mai putea schimba dupa aceea calea aleasa, deci nu deschide gura pana nu esti sigur ca ai inteles situatia. Posibil sa fii influentat in sens pozitiv de o alta persoana care iti ofera, de pe margine, informatii folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent de a nu mai sta pe ganduri si sa spui odata ce ai decis. Porneste pe noua cale cu incredere ca ai facut alegerea cea mai buna si nu te gandi ce-ar fi fost daca ai fi ales altceva.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Viata sentimentala cunoaste o perspectiva noua, iar inima ta bate mult mai tare, pentru ca esti atras de un vis nou. Poate ti-a atras cineva interesant atentia si deja astepti cu interes urmatoarele voastre intalniri. Persoana iubita devine motorul principal al tuturor deciziilor tale, pentru ca, de dragul lui, esti in stare de actiuni mult mai indraznete. Tot ce faci, e in avantajul persoanei iubite, si cand vezi fericirea pe chipul ei, esti motivat sa mergi si mai departe. Cel drag te apreciaza pentru energia pe care o investesti in relatia voastra.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții