Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Luni 17 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 16 octombrie 2016 | 06:30


Horoscop de azi Luni 17 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Luni 17 Octombrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Nu te indoi de ceea ce vine azi spre tine sub forma de ganduri, vise, idei. Par suflate din culise de un sufleur nevazut care iti spune, in secret, ce sa faci. Aceste sfaturi benefice vin spre tine pe cai subtile dintre cele mai interesante: sub forma unui cantec auzi la radio, a unei discutii prinse din zbor pe strada, a unei fotografii vazute in ziar. Pune-ti mai mult in valoare creativitatea de care dai dovada, pentru ca ea te va ajuta sa rezolvi cu brio situatia in care te afli. Bazeaza-te pe imensa inspiratie, pe resursele bogate de imaginatie, pe tot ce-ti trece prin minte, pentru ca sunt idei excelente care te pot propulsa mai rapid spre etapa urmatoare a planurilor tale. Ai curaj sa creezi!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Faci ce faci si tot la trecut te raportezi, de parca ai trai si astazi din vechi succese sau de parca tu,c el de azi, ai fi tot una cu cel de acum un an sau zece. Nu e adevarat: ai evoluat, te-ai schimbat, te-ai maturizat, timpul a trecut si a lasat urme asupra celui care esti acum, ca atare nu mai povesti lumii despre tine, cel de odinioara. E ca si cum ai fost Miss Romania la 18 ani si tu ai acum 40 si tot asa te crezi inca, sau pe la 20 de ani s-a scris despre tine in ziare si, acum, la 50, inca te lauzi cu succesul tau de demult. Revino in prezent si vorbeste despre cel care esti acum, fara sa te tot intorci la vremuri de odinioara care, sigur, au contat, dar au trecut totusi.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca te simti cu musca pe caciula cu ceva, daca stii ca nu ai cu ce te lauda in acest moment, mai bine ai sta cuminte in umbra o perioada. Nu trebuie sa remarce si altii ca nu ai facut totul ireprosabil, ca te-ai mai abatut de la reguli, ca ai mai incalcat unele legi, ca ai ocolit caile morale si corecte, deci tacerea se va dovedi a fi cel mai bun remediu ca sa treci peste asta. Anonimatul e de preferat, dar in tot acest timp, daca tot stii ca ai comis o eroare, fa tot posibilul s-o repari, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, tot va iesi la lumina. Nu lasa pe altii sa afle, ci rezolva repede!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Arunca o privire inapoi, la anii de scolarizare, la cursurile terminate mai demult, la un raspuns oficial pe care l-ai primit cu mai mult timp in urma, deoarece rezolvarea problemei de astazi se afla undeva prin sipetul tau cu amintiri. Trebuie sa umbli printre actele pe care le-ai aruncat in pod, printre lucrurile uitate si abandonate prin sertare, deoarece a venit vremea sa fie scoase de la naftalina. Lauda-te cu bagajul de cunostinte acumulat in trecut, caci acum e momentul optim sa te folosesti de el!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Iubirea cere efort din partea ta, deci, daca ai cucerit pe cel care ti-a furat inima, nu te culca pe laurii victoriei, crezand ca relatia va merge de acum de la sine. Comoditatea aceasta nu e deloc benefica iubirii, deci continua sa vaslesti, sa lupti, sa muncesti pentru binele iubirii tale. Nu te multumi cu ceea ce ai obtinut deja, pentru ca si in cuplu se poate instala monotonia, lenea, plictiseala si nu ti-ai dori asta! Trebuie mereu sa aduci ceva nou, sa intretii focul aprins, altfel pasiunea paleste si focul se stinge. Investeste mereu resurse noi in iubire ta si ea va creste si mai mult in intensitate!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Ai de ales intre doua optiuni la fel de proaste, dar dintre doua rele, poti sa il alegi pe cel mai putin rau. Un prim pas ar fi sa iesi din mediul sumbru in care ai nimerit si care te influenteaza negativ. Ai nevoie de alt anturaj, de alti colaboratori alaturi, pentru ca cei cu care lucrezi te trag mult inapoi si te influenteaza negativ cu zvonuri nefaste si cu povesti triste. Daca ti-ai concentra atentia asupra altor planuri, fara a asculta de cei din jur, ai putea salva ziua fara a te lasa coplesit de necazuri.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Nu pleca urechea la criticile si comentariile acide ale celor de pe margine care niciodata nu vor fi multumiti. Tu ai un scop foarte clar in minte pe care vrei sa-l atingi prin forte proprii, dar pe parcurs vei intalni o multime de opozitii de la cei alaturi de care muncesti. Daca vezi ca nimeni nu e de acord cu tine, mai bine te apuci singur de treaba si incerci sa ajungi la rezultatele finale pe cont propriu. Nu ai cu cine colabora eficient astazi, de parca toti s-au aliat impotriva ta, dar poti demonstra ca poti si singur!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mintea ta merge brici si iti vin replicile ca pe banda rulanta, numai ca esti intr-o pasa ceva mai agresiva si ai tendinta de a-ti impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate. Crezi ca numai tu ai dreptate si nu stai la discutii cu restul lumii ci astepti ca toti sa te asculte pe tine. Incearca sa-ti folosesti aceasta energie mentala intr-un sens constructiv, nu pentru a te certa cu altii si nici pentru a tensiona inutil atmosfera. Transform-o in ambitie, in vointa, in competitivitate pentru a urca pe un nivel superior in planurile tale.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Simti nevoia sa te izolezi, ori dintr-o nevoie majora de odihna si relaxare, ori pentru ca nu te poti concentra la un proiect important daca in jur e galagie. Te retragi intr-un loc linistit, cum ar fi o biblioteca, propria camera sau poate chiar un loc cu incarcatura spirituala deosebita, pentru ca in astfel de locuri linistite reusesti sa-ti extragi starea de pace dupa care tanjesti. Singuratatea iti prieste si chiar o preferi pentru o zi, pentru ca vei simti, la finalul zilei, ca ai realizat o multime de lucruri pe care nu le-ai fi rezolvat daca ai fi fost in miezul altor activitati.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Mare atentie la viata de cuplu, pentru ca se infiltreaza o mica minciuna intre parteneri. Iubirea declarata azi contine un neadevar care, intr-o zi, isi va arata adevarata fata si poate lasa urme neplacute in inima unuia din voi. Fii sincer, oricare ar fi sentimentele tale, si nu apela la vorbe dulci, amagitoare, daca nu crezi in ele, si nici nu pica in plasa celui care iti promite azi luna de pe cer, pentru ca nimeni nu se va tine de cuvant. Priveste iubirea rational, nu prin prisma emotiilor, care pot fi usor pacalite de armele de seductie false.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu mai amana decizia capitala in fata careia ai ajuns, pentru ca nu ar fi decat o pierdere inutila de timp. Trebuie sa spui cat se poate de ferm ce ai ales, incotro vrei sa mergi si nu numai atat, ci sa te si tii de cuvant! Esti persoana potrivita sa trasezi azi o directie foarte clara spre un tel la care poti ajunge, doar ca e nevoie de multa rabdare pana la concretizarea acestui sens. Important e sa iei startul cu dreptul, iar azi pare sa vina exact acel moment in care sa spui gata: de azi inainte merg numai pe aceasta cale!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Diferenta de varsta nu e un impediment in cazul unui dialog profitabil de ambele tabere, pentru ca si cel matur, si cel tanar are ceva de castigat din discutia care se naste. Cel mai in varsta va impartasi din experienta sa bogata de viata iar cel tanar va asculta cu respect si luare aminte. Dar si cel inca mic are ceva de transmis celui la mare distanta de ani, pentru ca are acces la domenii in care cel batran isi prinde urechile, deci schimbul de idei este reciproc avantajos.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții