Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Sambata 29 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 28 octombrie 2016 | 06:16


Horoscop de azi Sambata 29 Octombrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Sambata 29 Octombrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Participi la un eveniment emotionant, care scoate la iveala latura ta sensibila. Te intalnesti cu persoane vesele, amuzante, cu prieteni de care iti era dor, cu un grup de persoane adunat in jurul unui moment cu tenta emotionala extrem de intensa, care te va afecta si pe tine. Desi vrei sa bravezi si sa nu recunosti ca ai si tu inima, de data aceasta esti coplesit de sentimente si trairi si participi trup si suflet la tot ce se intampla.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Ajungi la capatul unui proiect care te-a solicitat la maximum si acum poti culege roadele finale. Esti multumit de nivelul la care ai ajuns si simti nevoia sa sarbatoresti reusita alaturi de cei care au lucrat cot la cot alaturi de tine. Nu te grabi deja spre ceva nou, ci bucura-te cat mai mult timp de senzatia de bucurie care se instaleaza incet-incet in inima ta. Vei auzi multe cuvinte elogioase la adresa ta, semn ca ti se recunoaste valoarea si contributia la succesul repurtat.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Te remarci usor in orice colectiv pentru ca ai ceva de spus si stii sa-ti exprimi punctul de vedere cu autoritate si incredere deplina. Poti atrage multi adepti noi care te vor sustine in planurile tale indraznete, deoarece azi ai norocul sa intri intr-un mediu de oameni care gandesc la fel ca tine si care te pot numi liderul lor datorita calitatilor tale de bun conducator. Iti place aceasta postura pentru ca iti pui foarte bine in valoare energia si dorinta de afirmare.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Rutina pare a fi cel mai mare inamic al planurilor tale, pentru ca nu-ti place sa te impotmolesti in cele mai banale detalii. Ai vrea ca toate sa mearga direct la tinta, fara sa consumi timp pretios pe pasi pe care-i consideri nesemnificativi. Nu poti scapa insa de acele elemente intermediare, ca atare nu le trata cu indiferenta, pentru ca exact acestea pot sta la baza unui esec cand ti-e lumea mai draga. Nu le ignora, pentru ca ele exista!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Imbraci haina omului matur pus pe povete si sfaturi serioase in fata unei persoane care ia totul in gluma. Nu-ti place atitudinea sa superficiala si nu vei pregeta sa-i tii o predica daca vezi ca nu se concentreaza eficient la nimic. Nu-ti plac astfel de oameni care fac haz de orice si iau peste picior chiar si cele mai importante chestiuni si cum il vei prinde cu mata-n sac, cum vei lua masuri drastice pentru a-i sanctiona neglijenta. Nu poti arata intelegere fata de cei usuratici si cu capul in nori.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Discuti cu familia despre noi investitii casnice, pentru ca pui mare accent pe frumusetea si confortul mediului in care traiesti. Fiecare priveste lucrurile din alt unghi: daca tu te gandesti inainte de toate la lucruri practice si utile, partenerul este preocupat mai mult de aspectul obiectelor pe care vreti sa le aduceti acasa, dar ati putea gasi o cale perfecta de a imbina placutul cu utilul intr-un obiect ce va va face traiul domestic mult mai confortabil.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Este cunoscut talentul tau de judecator corect in situatii cu mai multe directii de interpretare, ca atare azi vei interveni in mod salvator in problema altei persoane. Datorita tie, datorita judecatii tale juste si la obiect, detasat de orice influente din afara, se face lumina in viata celuilalt, care te va privi ca pe eroul zilei. Ai toate sansele sa castigi prietenia, admiratia si recunostinta acestui om, pentru ca ai jucat un rol important in depasirea unei situatii capitale pentru el. Datorita tie, acest om zambeste din nou!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Iubirea este vesela, libertina, ca o joaca in doi, dar aceasta atitudine usuratica nu e de dorit intr-un cuplu bine format, pentru ca va poate face pe amandoi sa va incercati norocul in alte directii. Foloseste-te de sarmul personal si de dorinta spre distractie pentru a-l face pe cel drag sa se simta bine in compania ta, dar evita superficialitatea sau tentatia de a cuceri pe altcineva doar ca sa vezi daca-ti merge. La farmecul pe care-l degaji, poti cuceri pe oricine, dar nu si daca ai deja pe cineva alaturi!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Iubirea este tot ce ai mai scump pe lume si te bucuri de momente superbe alaturi de cel drag. Primesti cu inima deschisa gesturile sale de afectiune si oferi si tu in schimb tot ce ai mai bun in tine. In cazul in care nu exista cineva inca in inima ta, azi sansele sunt mai mari de a intalni o persoana care sa-ti faca sufletul sa tresalte. Iesi in intampinarea iubirii si daruieste-ti inima cu incredere, pentru ca apare sansa unei idile frumoase.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Toata oboseala ta a fost in zadar pentru ca proiectul pentru care ai muncit atata esueaza acum. Nu trebuie sa mai insisti sa mai salvezi ceva, daca vezi ca nu merge nimic, ci sa te detasezi de toate fara a te crampona de un esec. Schimba imediat macazul spre altceva, recuperand ce se mai poate, ca sa nu consideri ca ai investit inutil. Ceva-ceva tot va putea fi dus mai departe, dar nu cu aceleasi rezultate ca cele pe care le-ai sperat initial.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Timpul care se scurge nu e in favoarea ta si regreti acum, privind inapoi, ca nu ai intervenit mai devreme. S-ar fi cerut un gest mai prompt din partea ta, dar ai tot stat si ai cautat nod in papura, ceea ce a consumat mari resurse de timp din partea ta. Acum se pare ca e prea tarziu sa mai intervii, ocazia a cam trecut pe langa tine, dar e o lectie buna pentru tine sa nu mai stai atat de ganduri atunci cand ti se ofera o sansa rara. Ba mai mult, e posibil ca sansa sa fi trecut pe langa tine de doua ori si de fiecare data ai alungat-o, dar crezi ca vine si a treia oara?


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Orice efort da roade, fii sigur de asta, chiar daca uneori ai impresia ca pedalezi in gol. Continua in acelasi ritm, nu renunta la proiectul inceput pentru ca nu ai de unde sa stii care e momentul in care se vor vedea si roadele. Merita sa tragi tare mai departe, convins ca exista un termen bine stabilit acolo sus pentru toate. De tine depinde doar sa dai startul, sa urmezi acest sens cu incredere, oricat ar dura, si sa astepti cu interes ce te asteapta la final. De data aceasta chiar nu poti tu controla rezultatele, trebuie doar sa le astepti convins ca vor veni la timpul potrivit!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții