Horoscop Weekend General

Horoscop General pentru weekend 26-28 aprilie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual . Site de a...

Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on duminică, 16 octombrie 2016 | 06:25


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Duminica 16 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este timpul potrivit sa iti imbunatatesti conditia fizica la maximum. Alege-ti un ritm preferat si nivelul tau de energie va creste, iar realizarile vor inflori. Deciziile intelepte, intuitive te vor alimenta efficient cu energie pe care apoi poti sa o consume pentru a-ti indeplini obiectivele.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Astazi nu este momentul sa te relaxezi caci pot aparea obligatii care nu suporta aminare si iti pot modifica planurile de azi. Pot aparea indatoriri dar daca le rezolvi poti sa-ti termini treburile si iti ramane timp si de distractie. Tine-te de cuvant dar nu uita sa-ti faci loc si de distractie mai incolo

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu este vorba ca planurile tale sunt neterminate si ca adevarurile tale personale nu mai sunt de actualitate, dart e simti ca si cum cineva ar incerca subtil sa te submineze sis a te provoace cu privre la ceea ce crezi tu ca este adevarat. Trebuie sa privesti acest aspect cu grija – poate este nevoie sa iti modifici anumite crezuri. Scimba-ti perspective si aceasta poate fi inceputul unei perioade de maturizare intense.


Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa te lupti pentru mai multi bani si sa justifici ca ii meriti. Chiar daca muncesti foarte bine, concurenta este acerba si trebuie sa intelegi ca angajatorul are nevoie de calitate superioara in schimbul banilor pe care ii ofera. Este normal sa fii nervos daca nu te-ai pus in locul lui. Daca vei face acest lucru, totul iti va fi mai clar si vei fi mai putin deranjat de procesele implicate in drumul catre imbogatire.



Horoscop pentru femeia din Leu

Ai putea fi regele zilei, daca asta iti doresti. Poate ca asta e de la sine inteles, dar tot este amuzant. Poate fi nevoie sat ii locul unui superior. Asta iti va permite sa vezi cum este sa fii sus, dar de asemenea sa vezi si responsabilitatea ce decurge din asta. Mai tarziu, s-ar putea sa te simti fericit ca inapoiezi "coroana".


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Astazi ti se cere sa iti asumi responsabilitati suplimentare, ceea ce te-ar putea usor seca de energii – eventual sa lucrezi ore suplimentare sau sa ai grija de un membru al familiei mai in varsta. Trebuie sa iti pastrezi o stare de spirit optimista.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Ai parte de multe discutii si esti receptive la ceea ce iti spun prietenii. Fii pregatit sa fii deschis la noi concept si sa aplici principiile acestea problemelor tale existentiale, care se pot rezolva astfel rapid si efficient.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca ai dubii, apeleaza la sarmul tau. Poti sa obtii ce doresti daca iti folosesti forta charismei si poti sa depasesti aproape orice obstacol. Singurele dificultati care apar sunt legate de faptul ca anumite lucruri de care esti vinovat pot iesi la iveal, desi pareau ca au fost uitate, asa ca va trebui sa duci la indeplinire ceea ce ai promis mai demult.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Iti vor veni multe idei astazi si nu ai nici o activitate sau o directive pe care sa o poti urma. Sigur ca totul se rezuma la decizii informate in acest moment, asa ca ziua de astazi si cele ce vor urma le vei petrece cautand idei pentru a lua o decizie inteleapta.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Prietenii vor dori sa te implicit active in discutie intr-o disesctie emotional - esti sfatuit sa incerci sa eviti aceasta situatie , pentru ca ai putea sa cazi victim a imprejurarilor. Ai lucruri mai bune de facut.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai o dorinta puternica de a intra intr-un parteneriat nou, doar ca ti se pare ca sunt prea multe forte care ti se impotrivesc. Din cand in cand, te impiedica si natura si trebuie sa te gandesti de ce se intampla acest lucru si sa iei in calcul varianta ca poate chiar tu iti pui bete in roate. Ai nevoie sa meditezi atent si sa nu actionezi deloc impulsiv.

Horoscop pentru femeia din Pești

Incearca sa clarifici lucrurile: este foarte important in acest moment. Ai mare grija la sanatatea si dieta ta si organizeaza-te in mod rational. S-ar putea sa te solicite mult.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții