Horoscop Urania săptămâna 20 – 26 aprilie 2024

Horoscop Urania săptămâna 20 – 26 aprilie 2024 în funcție de zodie Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual Site de astrol...

Horoscop pentru femei de azi Luni 17 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 17 octombrie 2016 | 05:26


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 17 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 17 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este o perioada buna sa atragi atentia asupra muncii tale de ani de zile si sa te apuci de noi investitii si proiecte. Tot ce incepi acum va avea o fundatie solida si va dainui in timp.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Este momentul oportun sa iti arati consideratie prin gesturi previzibile mai dergraba decat indraznete. Flori sau bomboane merg mai bine decat ceva original si scandalos. Dragostea prin intermediul prieteniei este de preferat in locul pasiunii ce duce la conflict.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Este o perioada foarte emotionala pentru tine. Ai nevoie sa fi ingrijit de o alta persoana. De asemenea, s-ar putea sa ti se para mancarea mai importanta decat de obicei.


Horoscop pentru femeia din Rac

Poate fi greu sa organizezi sau sa perseverezi in ziua de astazi. Totul poate sa para ca nu se leaga. Nu forta lucrurile. Ai rabdare si lasa haosul sa dispara de unul singur. Luptele cu autoritatile sau cu cineva mai mare legate de responsabilitati tind sa apara.



Horoscop pentru femeia din Leu

Familia si casa sunt in centrul atentiei acum, incalci orice tipar vechi trece prin schimbari irevocabile: timpul curge intr-o singura directie. Investitii imobiliare iti ofera recompense. Este posibil sa-ti schimbi resedinta.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Intervine un eveniment major care marcheaza sfarsitul unei perioade de formare si inceputul independentei. Esti de unul singur, iar acest lucru marcheaza inceputul unui grad mai mare de responsabilitate si de atentie. Este cazul sa iti revizuiesti atitudinea, gandurile si scopurile.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Nevoia de a actiona sau a gandi impetuos aduce si riscuri si oportunitati. O schimbare brusca de directie sau o noua directie te pote aduce intr-o pozitie avantajoasa, sau dimpotriva inferioara. Dar atata timp cat este bine gandita, asuma-ti riscul si vezi ce se intampla- daca nu risti nu castigi.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca anticipezi ca un nou val de putere se indreapta catre tine, trebuie sa fii capabil sa manevrezi fraiele acestei suprematii. Un vechi proverb spune ca niciodata sa nu te incalti in papucii unui om maret. Fii sigur ca toate capacitatil;e tale functioneaza la maximum, inainte sa iti asumi un rol care poate necesita mai mult decat poti tu sa faci fata.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Asta este o perioada propice sa stralucesti din punct de vedere professional si sa ti se rasplteasca eforturile. Vei vrea sa urmatesti noi directii cu mult entuziasm si sa fii recunoscut/a. Ai mare grija in privinta concurentei invidioase in acest moment.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te poti trezi ca astazi de nevoie de putina dragoste sau macar sa te bucuri de o anumita eliberare emotionale. Apreciezi sentimentele si miscare. Poate vei iesi, te vei plimba sau vei face exercitii fizice.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ai nevoie sa fii in centrul atentiei; tanjesti sa oferi sis a fii apreciat pentru darurile tale. Este o faza a vietii tale expansiva, creative si chiar romantica , o perioada in care te vei uita in urma cu mandrie si afectiune. Nu-ti lasa orgoliul sa scoata ia de la tine tot ce ai mai bun.

Horoscop pentru femeia din Pești

Profita de sansa de a-ti arata caldura sufletesca si nu ezita sa-ti arati sarmul social intr-un context productiv. Vorba dulce mult aduce, asa ca foloseste-o acum si vei putea prinde "pestisorul de aur", din punct de vedere amoros bineinteles.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții