Mesajul zilei de 29 Martie 2024

Mesajul zilei de 29 Martie 2024 Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi ce spune...

Horoscop pentru femei de azi Luni 31 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on luni, 31 octombrie 2016 | 05:29


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Luni 31 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Luni 31 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sanatatea unui prieten sau a partenerului va testeaza fidelitatea. S-ar putea, insa, ca si dragostea si afectiunea sa joace un rol important in recuperarea lor. Amanati-va cateva activitati personale pentru a va manifesta dragostea pe deplin.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

In prezent, sunteti stapan pe sine si cereti prea mult de la dumneavoastra. Aveti tendinta sa va tineti adevarata natura ascunsa si sa va indoiti de puterea si capacitatile dumneavoastra interioare. Va veti opune multor situatii pentru ca veti dori sa luati chiar dumneavoastra initiativa. Mania si frustrarea pot fi probleme mari, mai ales daca munciti cu persoane de care depindeti. Astazi mai bine munciti singur.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Intri intr-o faza in care evenimentele cele mai neasteptate se vor petrece. Iti va fi foarte greu sa mentii o rutina din cauza tuturor acestor surprize. Probabil ca vei dezvolta un interes in activitatile de grup si ca te vei inscrie intr-un club sau o organizatie.


Horoscop pentru femeia din Rac

Toata lumea sa se fereasca, pentru ca sunteti pe val. Simtiti acea putere de care aveati nevoie pentru a va finaliza planurile si ideile, asa ca nu mai pierdeti niciun minut. Este o perioada in care aproape totul iese bine.



Horoscop pentru femeia din Leu

Lecturarea, predarea si alte cai de comunicare par intrigante in aceasta perioada. Va plictisiti de vocatia dumneavoastra actuala si cautati ceva nou. Fara indoiala, puteti ajunge sa aveti mai multe slujbe deodata. Intr-un anumit punct, s-ar putea sa aveti nevoie de cursuri in plus pentru a putea controla aceasta oportunitate. Niste sarcini legate de un parinte va pot consuma pe o perioada destul de lunga.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Incepe un nou ciclu al vietii, fiind dominat de curiozitatea dumneavoastra. Incepe sa vi se para ca sunteti mai presus de traditiile vechi, motiv pentru care s-ar putea sa se iveasca multe legaturi romantice si sociale in aceasta perioada.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

S-ar putea sa va gasiti in casa, izolat de restul lumii in saptamana ce urmeaza. Aceasta este o perioada in care trebuie sa va regasiti si in care sa va dati seama ce simtiti cu adevarat. Asta nu inseamna sa folositi autosugestia (desi ar putea functiona), ci inseamna sa va abtineti un pic, fara a va mai descarca atat de des.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea ca ratele si taxele sa ti se para foarte iritante in acest moment. Nu are rost sa te plangi – va trebui doar sa cercetezi un pic mai mult pentru a vedea ce alternative ai pentru a te mai elibera.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Starile tale de spirit vor oscila caleidoscpic astazi, caci imaginatia si inspiratia ta ajung la cote maxime. Daca poti folosi aceste stari intr-un mod pozitiv, ziua va trece frumos, totusi, este posibil de asemenea sa fii irascibil si sa ajungi sa spui sis a faci lucruri pe care le vei regret mai tarziu. Ai grija ce le raspunzi celorlati astazi.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Acum este momentul sa capatati mai multa incredere in dumneavoastra, devenind un lider si un deschizator de drumuri. Diferentiati-va de ceilalti si indrazniti sa fiti diferit. Nu va fie frica sa va aratati talentele. In urmatoarele saptamani, stilul dumneavoastra de viata va reflecta cine sunteti, asa ca luati-o pe calea creativitatii.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Cand cineva va face un compliment, nu-l aruncati intr-un mod gratios, ci fiti atent la ce vi s-a spus de fapt. S-ar putea sa fiti placut sunrprins si sa descoperiti o abordare care sa va duca mai departe. Nu uitati sa fiti si modest, fiindca s-ar putea sa nu se repete foarte usor acest compliment.

Horoscop pentru femeia din Pești

Daca va simtiti criticat si daca va deranjeaza cuvintele insensibile ale unui prieten, trebuie sa va luati inima in dinti si sa rezolvati situatia. Simtiti ca exista un motiv profund, dar poate ca doar faceti din tantar armasar. Autocontrolul nu este usor, dar este foarte util.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții