Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Horoscop pentru femei de azi Marti 18 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on marți, 18 octombrie 2016 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Marti 18 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Marti 18 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Astazi nu sunt cele 15 minute de glorie ale tale, desi este posibil sa sximti asta, asa ca ia lucrurile in serios si da-ti silinta. Schimbarile in cariera sunt favorizate in aceste zile asa ca nu lasa ocazia sa iti scape si da-ti silinta sa faci cat mai mult. Cea mai buna imagine a ta nu este una de om agresiv, ci una in care esti generous, bun si plin de compasiune.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Planetele iti aduc fobii, neincredere sau traume relationate cu copilaria ta care au nevoie de vindecare, in special acestea au legatura ca mama ta. Nu este ceva nou, dar se scurge usor din cutia Pandorei a subconstientului si acum. Este timpul sa te confrunti cu ele. Este un moment prielnic sa te concentrezi asupra psihicului.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Poti transforma o situatie negativa intr-una pozitiva redirectionandu-ti energiile. Poti vedea unde trebuie sa-ti faci ordine in viata si sa o imbunatatesti, dar datorita obiceiurilor din trecut s-ar putea sa treci cu vederea aceste nevoi. La sfarsitul zilei va trebui sa-ti schimbi comportamentul pentru ca trebuie sa fii un exemplu pentru ceilalti.


Horoscop pentru femeia din Rac

Trebuie sa iti diversifici strategiile de investitii sau de venituri chiar acum, caci investind intr-o singura directive nu este ceva sigur pentru viitorul tau. Cineva caruia nu ii acorzi prea multa atentie de obicei, si de al carui sfat ai nevoie, poate veni astazi cu o idee pe care ar fi bine sa o asculti.



Horoscop pentru femeia din Leu

O relatie importanta, o persoana mai in varsta sau o autoritate va fi in prim plan astazi. S-ar putea sa intampini opozitie, si atunci va fi nevoie de compromis sau negocieri din partea ta.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poti sa fii sarmant/a azi si sa transmiti o parte din energiile favorabile pe care planetele ti le transmit la gandul lor. Vei fi mai pasionat/a de aspecto intelectuale sau spirituale in urmatoarele zile, iar intalnirile cu oameni noi si extraordinari te vor inspira si te vor captiva.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Planuiesti o reuniune de familie sau o intalnire cu fostii colegi de liceu. Prietenii vechi sau rudele distante vor reintra in peisaj. Raporturile tale cu alte persoane incep sa se intareasca, iar solidaritatea familiei tale incepe sa capete noi forte.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Chiar daca nu observa, esti pe calea maturizatrii emotionale. Este in mod firesc mai usor sa fii oportun decat sa fii inoportun, adaugand vietii tale interioare pe masura ce le oferi celorlalti. Legile Karmei spun ca generozitatea este propria sa recompensa, in special cand nu este ceruta , si o vei primi la randu-ti atunci cand este momentul potrivit.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Capul si inima merg mana in maina si solutiile posibile sunt la indemana, atata timp cat simti ca functioneaza. Poti sa-ti exprimi in scris emotiile sis a iti transmit mesajul intr-un mod artistic. Gandirea la mai multe niveluri te face capabil sa vezi toate aspectele unei problem si sa fii un prieten si un spirijin pentru cei care au probleme.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Daca ai lucrat din greu si nu ai fost rasplatit/a destul pe plan financiar, asta te va face sa te simti frustrat/a si stima de sine va avea de suferit. Trebuie sa-ti evaluezi potentialul si asta va cere niste decizii serioase din partea ta. Daca nu faci acest pas inainte vei ramane la acelasi nivel.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Exista o intensificare a energiilor in relatia ta, un flux benefic de vibratii si apropiere fizica intre voi. Desi initimitatea fizica este prima pe ordinea de zi, trebuie sa fie acompaniata de interactiunea profunda dintre voi pentru a te simti complet implinit. Vei avea nevoie de strategii psihologice pentru a-ti adduce partenerul la nivelul emotional la care vrei astazi.

Horoscop pentru femeia din Pești

Resemnarea apare cand simti ca nu primesti atatia bani cati meriti. Se pare ca trebuie sa muncesti mai mult si mai tare pentru unele beneficii pe care altii le obtin cu mai putin effort. Chiar daca aceste castiguri sunt mici la inceput, persistenta ajunge sa se plateasca la final.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții