Horoscop Weekend General 29 - 31 martie 2024

Horoscop General pentru weekend 29 - 31 martie 2024 în funcție de zodie. Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual. Site de...

Horoscop pentru femei de azi Miercuri 26 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 26 octombrie 2016 | 06:18


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Miercuri 26 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Miercuri 26 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este o perioada propice sa te hranesti din creativitatea altora cand resursele tale de inspiratie sunt secate, te vei simti eliberat/a. Vei vrea deasemenea sa capeti resurse mai consistente, pe plan spiritual si financiar, sa iti insusesti o parte din surplusul celorlalti de energie.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Din punct de vedere artistic, creativ sau spiritual, sunteti foarte inspirat. Imaginatia, intuitia si sensibilitatea psihica sunt ridicate si preferati sa pictati, sa ascultati muzica, sa visati cu ochii deschisi sau sa va puneti diverse dorinte, decat sa participati la unele activitati practice.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Nu asteptati cu sufletul la gura acel telefon. Daca asteptati ca cineva sa va sune, va veti enerva si vi se va parea ca acea persoana este insensibila, iresponsabila sau genul care nu isi tine promisiunile. Nu uitati, sunt multi persi in ocean, asa ca daca cineva este insensibil, nu va pierdeti timpul cu el.


Horoscop pentru femeia din Rac

Poate v-a fost frica in ceea ce priveste banii si siguranta, mai ales daca ati avut un obstacol la locul de munca sau in cariera. Cu siguranta ca acesta este un test, care va va face nu numai sa cheltuiti mai cu cap, dar si sa ajungeti sa aveti mai multa incredere intr-o forta superioara, care spune ca in final totul va fi bine. Restabiliti-va sistemul de valori, fiindca are o influenta majora asupra fluctuatiilor dumneavoastra de personalitate.



Horoscop pentru femeia din Leu

Nu puteti trece la relatii mai putin intense acum. Ori totul, ori nimic in aceasta perioada. Veti vedea ca cineva va incerca sa va castige afectiunea, dar s-ar putea sa nu va simtiti pregatit sau sa nu aveti timp de investit intr-o noua relatie.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Daca se repeta istoria, cum te vei descurca daca vei fi pus din nou in fata unei situatii pe care n-ai gestionat-o bine in trecut? Este usor sa abandonezi diplomatia doar pentru a avea suprematia. Dar va functiona aceasta metoda pe termen lung? Va elibera tensiunile relatiei? Gandeste-te la aceste lucruri inainte de a te razbuna pe cineva astazi.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Daca aveti emotii in ceea ce priveste banii, s-ar putea sa aveti niste discutii cu partenerul/partenera pe marginea acestui subiect. Ascultati-va partenerul pentru ca s-ar putea sa aiba dreptate in ceea ce zice.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Daca sunteti casatorit si va este greu sa va satisfaceti ginerele, nora, sau cealalta parte a familiei, este momentul sa faceti un pas in spate si sa nu mai raspundeti la ce vi se cere. Aveti mai mult control decat credeti, dar va doriti sa fiti privit drept Domnul/Doamna Dragut. Nu va mai prefaceti si actionati doar dupa cum va spune inima.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Nu este o perioada propice investitiilor (sau sa risipesti) orice. Orice vei investi a avea tendinta sa esueze. Bazaza-te pe propriul portofel si pe emotiile tale si asteapta o perioada mai favorabila sa iti etalezi ce ai tu mai bun. Nu risipi bani sau sentimente.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ce simti tu ca trebuie sa faci si ceea ce trebuie sa faci suntdoua aspecte in conflict in aceasta perioada. Va trebui sa iti faci o lista cu prioritatile si lucrurile importante. Te poti confronta cu urmatoarea problema: vei avea mai multe probleme cu acelasi grad de prioritate. Pornirile emotionale sunt foarte puternice iar comportament copilaros te va elibera si te va consola.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Se pune mult accentul pe relatiile tale apropiate si pe ideea corectitudinii si armoniei in noul ciclu mental al vietii tale. Talentele intelectuale si comunicative ale celor apropiati tie devin din ce in ce mai importante: orice problema de acest fel isi pune amprenta serios.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sansa de a cunoaste pe cineva atragator sau, sa spunem, neobisnuit este foarte mare in aceasta perioada. De asemenea, aceasta persoana va fi interesata de dumneavoastra si va vrea sa stie ce aveti de oferit. Anuntati-va disponibilitatea printr-o conversatie interesanta. Asteptati-va la lucruri imprevizibile.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții