Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 14 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 14 octombrie 2016 | 07:15


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 14 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 14 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Este timpul sa zbori pe aripile vantului de moment si sa pasesti cu pasi mari cu noi energii eliberate din interior si din expterior. Lasa-te sa plutesti si toate lucrurile se vor aranja sit e vor duce la un nivel de echilibru si de miscare care necesita putina gandire. Doar lasa lucrurile sa curga!

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Asteapta-te la un test serios, daca simti ca lucrezi sub presiune 24 de ore pe zi. Scapa de toata greutatea inutila si calatoreste cu strictul necesar de care ai nevoie pentru a-ti indeplini misiunea. Acorda-ti timp suplimentar pentru toate, caci opririle neprogramate sunt la ordinea zilei.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Un vis, sperante mici ce devin mari asteptari, asta este drumul care te duce spre pestisorul de aur aflat la capatul curcubeului. Fanteziile isi au locul lor, dar realizarea unor visur, ceea ce mai de mult parea imposibil, este posibila acum.


Horoscop pentru femeia din Rac

Este necesar sa te detasezi o vreme. Nu neaparat, fizic, ca spiritual. Este timpul sa re-evaluezi adevaratul sens al unei relatii sis a iti asculti gandurile cele mai profunde. Nu lasa totul pana in ultima clipa!



Horoscop pentru femeia din Leu

Este timpul in care se apropie cel mai mult "cele trei ceasuri rele". Este foarte probabil sa racesti, sa nu-ti fie appreciate meritele sau sa fii ignorant. Energia este scazuta si eforturile sunt ineficiente- fie incerci de doua ori cat de puternic poti, fie amani pe maine si astepti imbunatatiri. Iti vei reveni rapid.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Poate te gandesti la un imprumut, dar nu ai starea de spirit adecvata pentru a lua o decizie. Adevarata problema este iti doresti un stil de viata luxos fara provocarile si recompensele corespunzatoare unei muncesti asidue. Incearca sa te gandesti la un mod traditional de a munci din greu, inspiratie si sa faci ceva economii inainte de a apela la un imprumut.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

Priveste, cineva de la locul de munca poate fi chiar un idiot, si nu pricepe asta, dar din nefericire, trebuie sa ranjesti si sa il suporti. Cel mai bun sfat este sa iti gasesti mereu ceva de facut si sa nu ii stai in drum.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

S-ar putea sa nu te poti concentra pe ce faci acum. Iti este greu sa iei decizii bune la locul de munca. Cei din jur te vor enerva, asa ca pastreaza-ti calmul, mai ales la inceputul zilei.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai nevoie de mai multe cunostinte si abilitati pentru a te descurca in relatie decat ai crezut la inceput. Relatiile romantic sunt o provocare continua care necesita sa ridici mingea la fileu si sa iti dezvolti in timp aceste abilitati. Te simti probabil putin nervos in legatura cu modul in care vei aborda anumite problem care apar, si asta datorita faptului ca ai tendinta de a folosi metodele existente in loc sa fii putin mai creativ din punct de vedere romantic.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Te-ai putea simti cumva prostit cand accepti o invitatie la o intalnire oara sau la o petrecere rapida, dart e vei distra, cu toate acestea, daca intri in atmosfera. Exista sanse sa intalnesti pe cineva care sa iti placa foarte mult.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Ridica-ti standardele vietii amoroase si ale prieteniei, chiar daca simti ca treci printr-o perioada foarte grea. Secretul atractiei unei iubiri superioare este sa-ti imbunatatesti increderea in tine pentru ca altii sa vada ca meriti. Nu te multumi cu locul doi pentru ca nu vei primi satisfactie deplina niciodata din aceasta postura.

Horoscop pentru femeia din Pești

Sunt cateva provocari in present in gospodarie care pot devein problematice. Va trebui sa faci niste eforturi , eventual sa oferi un mic cadou sau recunoscandu-ti partea de vina in aceasta drama. Recunoscand asta nu inseamna neaparat ca "pupi in fund" , ci ca rezolvi situatia mai rapid. Provocarea zilei este sa iti calci pe orgoliu.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții