Horoscop special Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024

Horoscop special Ce aduce sezonul Taurului Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2024. Vezi...

Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Octombrie 2016

Written By NIKE B. on vineri, 21 octombrie 2016 | 05:32


Ce ţi-au pregătit astrele pentru ziua de astăzi! Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Octombrie 2016
l;
Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informatii complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel annual. Horoscopul zilnic va informeaza despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va asteptati.
Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscop pentru femei de azi Vineri 21 Octombrie 2016 în funcție de zodie.


/
Horoscop Urania 2016.


Horoscop pentru femeia din Berbec

Sunteti foarte sociabil in aceasta perioada, asa ca orice contact cu femeile sau cu oamenii poate da roade. Problemele familiale nu prea exista. Tocmai de aceea, aveti un plus de energie care va ajuta extrem de mult in tot ce faceti.

Bodosport.ro


Horoscop pentru femeia din Taur

Va aprindeti emotional rapid in aceasta perioada, mai ales cand vine vorba de oameni, locuri sau cauze de care sunteti legat emotional foarte puternic (orasul natal, parintii etc.). Iubiti mai pasionat si raspundeti aproape instinctiv la orice vi se intampla in aceasta perioada. De asemenea, sunteti foarte energic si dornic sa fiti implicat in proiecte care aduc beneficii copiilor, familiei sau casei dumneavoastra.

Horoscop pentru femeia din Gemeni

Cauta-ti echilibru pentru viata emotionala pentru a nu-ti disipa toate energiile. Nu te implica in problemele celor carora le vrei binele, doar ofera-le instrumentele necesare sa si le rezolve singuri.


Horoscop pentru femeia din Rac

Iti vor veni noi idei legate de cariera si noi moduri de abordare in orice domeniu practic. S-ar putea sa se datoreze unei manifestari de independenta sau de originalitate nou-aparuta la locul tau de munca.



Horoscop pentru femeia din Leu

Astazi petrece-ti timpul facand lucruri care iti stimuleaza mintea si sufletul. S-ar putea sa ai parte de o intrunire in peritada asta si este important sa nu perturbe stilul de viata. Esti vesel/a, extrovetit/a si afectuos/oasa, vei reusi sa rupi o bariera comunicationala sau sa inderpartezi sentimentul de reticenta cu o persoana de care nu puteai sa te apropii. S-ar putea ca cineva sa-ti datoreze bani si este timpul sa ti-i dea inapoi.


Horoscop pentru femeia din Fecioară

Este momentul sa te duci spre ce iti doresti, fara a te opri. Esti mai agresiv si mai competitiv decat de obicei si incerci sa arati altor persoane ca poti fi o provocare. Nu exista recompensa fara risc, iar tu, acum, iti asumi aproape orice risc.

fashion-24.ro

Horoscop pentru femeia din Balanță

In aceasta perioada veti avea schimbari in program care va vor afecta planurile sociale. In cel mai rau caz, s-ar putea sa va strice o ocazie romantica importanta. Avansati intuitiv, pentru ca puteti gasi un echilibru, daca va doriti cu adevarat. Poate nu va doriti atat de mult lucrul acesta, ci poate asa va spune mintea dumneavoastra.





Horoscop pentru femeia din Scorpion

Te indrepti in directia corecta pe moment? Vibratiile celeste in sectorul conjugal sau relational sunt de bun augur, dar poate sa iti lipseasca sau sa treci cu vederea un punct important care va avea un impact asupra destinului relatiei tale.

Horoscop pentru femeia din Săgetător

Ai piciorul pe frana sau pe acceleratie? Trebuie sa decizi daca te opresti si reevaluezi ce inseamna viata ta sau daca vrei sa grabesti pasul. Oricum ai face este bine, dar gandeste-te sa nu ai ambele picioare puse pe cate o pedala simultan pentru ca iti vei provoca mari dureri de cap. Indecizia este pierdere de timp, asa ca nu-ti mai lasa orgoliul sa domine situatia si cere ajutor daca nu poti sa tragi de unul singur o concluzie rezonabila.

Horoscop pentru femeia din Capricorn

Ai multa energie pentru a imbunatati conditiile existente in viata ta. Esti foarte motivate sa faci asta. Ai putea sa induci sentimente puternice unei personae mai tinere, mai ales daca devii agresiv.


Horoscop pentru femeia din Vărsător

Astazi te intalnesti cu oameni de success si cu influenta. Pot exista cateva ocazii sa interactionezi cu oameni care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine, avand ca rezultat o avansare in cariera. Pot aparea gastiguri substantiale si promovari datorita relatiilor cu persoane in functii inalte. Asta poate avea legatura si cu un bunic sau bunica care este influent/a in cadrul comunitaii si care te poate ajuta sa avansezi usor in viata.

Horoscop pentru femeia din Pești

Azi te-ai decis ca este in sfarsit timpul sa vorbesti. De ceva vremme si respins un subioect, pentru ca nu ai putut sa iei o decizie. Astazi trebuie sa initiezi acea discutie importanta pentru ca este momentul perfect pentru ca mesajul tau sa fie inteles. Cei care pana acum nu te-au auzit vor fi receptive si vor asculta ceea ce ai de spus.

Wild%20Fashion

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții