Horoscop Urania, Pasul Fortunei 14–20 Iulie 2018

Horoscop zilnic. Horoscop Urania săptămânal, predicții și previziuni astrologice 2018. Începe ziua cu horoscopul zilnic, care te ajută să afli cum îți va merge în dragoste, sănătate sau carieră. Horoscopul zilnic îți dezvăluie în fiecare dimineața ce spun astrele despre zodia ta, indiferent că ești Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balantă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător sau Pești. Previziunile astrologice zilnice te pot ajuta să iei deciziile corespunzătoare în ceea ce privește zodia ta. Horoscopul zilnic este bazat pe astrogramă interpretată de specialiști.

vineri, 21 octombrie 2016

Horoscop Urania saptamana 22-28 Octombrie 2016 in functia de zodieHoroscop Urania săptămâna 22-28 Octombrie 2016 în funcție de zodie.

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar si anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua dvs si la ce evenimente sa va așteptați. Vrei sa stii ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop saptamanal îti spune ce evenimente îti pregatesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ti le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, îti recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amanuntite pentru fiecare zodie din horoscop.

Află ce-ți rezervă astrele săptămâna aceasta! Horoscopul săptămânii 22-28 Octombrie 2016. Previziuni astrale pentru toate zodiile.


Horoscop Berbec pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Berbec

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Berbec:→Pe 22 octombrie, Berbecii se vor dedica casei și familiei, indiferent cât mult ar fi solicitați de alte sectoare de activitate. Viața publică, activitatea profesională vor constitui motive de consum nervos, de stres sau de îngrijorare. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'), cei tineri sau mai puțin solicitați de muncă și răspunderi, își vor consuma timpul în activități recreative. În general, aventura, excursiile vor fi trăite intens, zgomotos sau exuberant, după vârsta, puterile și imaginația fiecăruia.

Citeste horoscopul...


Horoscop Taur pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Taur

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Taur:→Pe 22 octombrie, Taurii vor fi rezervați, interiorizați, preocupați de soluționarea unor ipostaze de viață sufletească sau de conștiință care nu le dau pace. Sunt de evitat sau de abordat cu mare grijă deplasările lungi, drumurile istovitoare, călătoriile pe apă sau cu mijloace specifice (ambarcațiuni de transport ori de agrement) precum și drumețiile montane. Pentru că nu vor fi în formă, Taurii ar trebui să evite să se pronunțe public, tranșant, cu privire la chestiuni delicate de politică, religie sau morală.

Citeste horoscopul...


evomag.ro%20


Horoscop Gemeni pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Gemeni

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Gemeni:→Pe 22 octombrie, regim de sobrietate financiară liber impus din prudență sau pe fondul unor vești care nu „sună”. Blocaje, întârzieri sau opoziții categorice ale unor persoane la finalizarea unui transfer de bani sau bunuri, de a opera partaje, de a întocmi ieșiri din indiviziune sau de a pune în aplicare clauzele unui act (testament, donație, sponsorizare, mecenat, ajutor). Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'), Gemenii se vor exprim autoritar, își vor susține cu ardoare punctul de vedere sau interesul.


Citeste horoscopul...

Horoscop Rac pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Rac

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Rac:→Pe 22 octombrie, Racii se vor încărca cu multă sensibilitate grație tranzitului Lunii prin semnul lor zodiacal. Alții însă se vor încărca cu spaime legate de viața lor conjugală, trăind adevărate dezechilibre interioare. Dorința lor fundamentală este de stabilitate și de normalitate. Constatând cu obiectivitate că, nu partenerul este devină, ci ei sunt cauza dereglării vieții în doi, Racii vor face efortul de a repara lucrurile. Dar, în calea calmului mult dorit, se pot ivi ostilități, divergențe sau chiar procese care, direct sau indirect, se vor reflecta asupra vieții lor de familie, accentuând stresul și suprasolicitarea.

Citeste horoscopul...


vivacredit.ro


Horoscop Leu pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Leu

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Leu:→Pe 22 octombrie, sănătatea va fi pe primul plan. Dar disconfortul resimțit nu este de natură organică în cele mai multe dintre cazuri, fiind vorba de o stare psihică anevoioasă: nu se simt bine „în pielea lor”, trăiesc momente interioare de genul amintiri triste, care-i aruncă în neantul emoțiilor iar un Leu cu lacrimi în ochi, e un non sens. Astfel, se creează un cerc vicios între universul dezordonat al gândurilor apăsătoare, între reacțiile subiective și efectul lor neuro - vegetativ. La locul de muncă efort, volum mare de sarcini, încordare și rutină exasperantă.

Citeste horoscopul...

Horoscop Fecioară pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Fecioara

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Fecioara:→Pe 22 octombrie, relațiile cu prietenii, apropiații sau cunoscuții vor trece prin teste de anduranță. Atitudinea nativilor față de tovarășii de drum, mai vechi sau mai noi, va fi una ostilă, de neîncredere, acesta fiind gata să arunce peste bord oamenii, relațiile, interesele, sentimentele, amintirile, tot. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'), perioadă de îmbărbătare, de regrupare de forțe, de decizii, multe dintre ele adoptate sub presiunea discuțiilor, afirmațiilor, acuzațiilor, informații dar, atenție!, și sub presiunea provocărilor.

Citeste horoscopul...


Horoscop Balanță pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Balanta

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Balanta:→Pe 22 octombrie, Balanțele vor face efortul să se alinieze exigențelor profesionale impuse de funcția și responsabilitățile pe care le au. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'), dacă se vor întâlni cu prietenii, nativii or să se „dea mari”, autoritari sau importanți, așa… ca să facă impresie! Dar, în acest răstimp, se va modifica registrul casei banilor obținuți din muncă proprie. Cele două planete care se vor instala în casa a II-a, pe 23 octombrie (Soarele) și 24 octombrie (Mercur), se vor îmbiba de influxurile Lunii Negre din vecinătate, alcătuind, până pe 21 noiembrie a.c., o secvență astrală nefericită.

Citeste horoscopul...Horoscop Scorpion pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Scorpion

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Scorpion:→Pe 22 octombrie, Scorpionii se vor crampona de o idee, un sentiment ce-i animă, de o stare interioară care-i motivează (o amintire, o repulsie, o ranchiună, un dor). Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'), contextul afectiv începe să joace un rol, din ce în ce mai important în trăirile, deciziile și acțiunile nativilor. În zodia lor vor intra, pe rând, pe 23 octombrie, Soarele, ceea ce va reprezenta un factor pozitiv, și, pe 24 octombrie, Mercur, ceea ce va reprezenta veriga slabă din acest angrenaj astral.

Citeste horoscopul...


Horoscop Săgetător pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Săgetător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Săgetător:→Pe 22 octombrie, iarăși bani, iarăși limitări și restricții, pentru unii lupta cu morile de vânt ale „hârtiilor oficiale”, cu șanse minime de rezolvare. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'), entuziasm și ambalare rapidă în fața unor idei sau propuneri. Săgetătorii sunt dornici să fie activi, să se implice în proiecte, să progreseze, să se afirme. Pentru unii, norocul vine „din afară”, pentru alții, el poate îmbrăca haina surprizei sau al unui rezultat neașteptat dar justificat prin forma lor bună fizică (mai ales pentru sportivi), psihică (artiști).

Citeste horoscopul...


Zonia.ro


Horoscop Capricorn pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Capricorn

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Capricorn:→Pe 22 octombrie, orice vorbă, intenție, demers sau inițiativă vine din partea unui partener (de viață, de afaceri, de proiect) este o provocare pentru Capricorni. Unele gesturi se pot reflecta în viața lor publică, în felul în care își desfășoară activitatea și, atunci, nu este exclus ca, aceste demersuri să ia forma unor presiuni. Oricum, noțiunea de constrângere este predominantă în peisajul relațional și în felul în care receptează acești nativi tot ceea ce se întâmplă în legătură cu ei: afirmații, atitudini sau decizii. Și toate vor avea darul de a-i nemulțumi și de a-i îndârji, chiar dacă nu vor lăsa să se vadă asta.

Citeste horoscopul...


Horoscop Vărsător pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Vărsător

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Vărsător:→Pe 22 octombrie, posibile disfuncții organice, discrete, trecătoare, unele provenind de la aparatul digestiv, altele de la sistemul osos și fiziologia pielii. Unele persoane pot trăi cu spaima în suflet că, la locul lor de muncă, se pot produce schimbări de natură să-i afecteze ca statut profesional sau ca posibilitate de plată salarială. Pe 23, 24 și 25 octombrie (până la ora 06:17'),Vărsătorii vor avea tendința de a pune piciorul în prag și de a nu ceda în nici o discuție. Dialogul cu aceste persoane, în aceste zile, va fi dificil, pentru că vor face uz de argumente destul de serioase și vor aborda o poziție justă, doar că vor exagera în felul în care vor pleda cauza respectivă.

Citeste horoscopul...


Horoscop Pești pentru săptămâna 22-28 Octombrie 2016

Horoscop Urania Pești

Previziuni astrale pentru nativi din zodia Pești:→Pe 22 octombrie, Peștii vor trăi, în continuare, în apele tulburi ale unor amintiri, tristeți, îndoieli, regrete. Forța lor psihică va fi la cote mici, pentru că va fi subminată de latura excesivă a sentimentelor moleșitoare, deprimante. Etapa se poate corecta prin efortul de a nu se lăsa cuprinși de această torpoare și de a se dedica unor activități relaxante dar active: dans, antren, excursii, vizite, participarea la activități educative, constructive care să scoată la iveală însușirile lor, ceea ce le va spori stima de sine.


Citeste horoscopul...


Zonia.ro

Horoscop Urania saptamana 22-28 Octombrie 2016

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Statistici T5