Previziunii astrale pe plan familial

Întreabă astrele afla ce-ti rezerva viitorul. Casă si familie. Horoscop Urania zilnic, saptamanal, lunar si anual . Site de astrologie...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 13 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 12 noiembrie 2016 | 05:58


Horoscop de azi Duminica 13 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 13 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Daca apare veste de calatorie, ti-ai si facut bagajele, gata de drum, pentru ca te cuprinde un dor de duca ce nu te lasa in pace pana in momentul plecarii. Vrei sa ajungi in locuri prin care nu ai mai fost, vrei aventuri interesante si excursii palpitante, orice care sa te scoata din mediul tau cotidian. Numai printr-o astfel de escapada simti ca traiesti cu adevarat, pentru ca esti obosit, stresat si ai neaparat nevoie de o evadare. Profita de prima ocazie care te trimite departe de casa si de locurile pe care le frecventezi de obicei, pentru ca o schimbare de decor e vitala.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Esti captiv in propriile tale frici care nu te lasa sa te manifesti asa cum ar trebui. Fiindu-ti permanent teama de ce o sa spuna ceilalti daca-ti exprimi punctul de vedere mai liber, nu faci altceva decat sa te retragi in umbra si sa lasi pe altii sa te depaseasca. Lasa temerile inutile deoparte, elibereaza-te de indoiala si de tendinta de a te auto-critica de parca ai fi cel mai mare dusman al tau. Lasa in urma tot ce te tine pe loc si fa un pas in fata, ca sa arati ce poti. Chiar daca nu esti perfectiunea intruchipata, meriti sa atragi atentia asupra ta pentru ca sigur ai tu un as in maneca.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Daca odata a mers o anumita solutie, ea poate avea efecte bune si acum, deci priveste inapoi cu detasare si adu-ti aminte ce anume ai facut candva si mai incearca odata. E un demers care a avut efecte pozitive atunci, deci merita sa-l repeti ori de cate ori este nevoie. Nu merita sa pierzi vremea cu alte experimente, cand ai la indemana o reteta de succes care a avut rezultate excelente. Priveste inapoi, trece in revista pasii urmati si nu te abate de la o cale care a fost eficienta si altadata. Nu trebuie sa schimbi ceva ce a mers bine, ci doar sa repeti totul intocmai.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Iubirea ta e fara margini si-ti deschizi inima toata ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afectiune, de o vorba buna, de o mangaiere, dar daca dai atat de mult, s-ar putea sa ramai fara resurse la un moment dat, ca atare gandeste-te daca merita sa investesti pasiune chiar in toti oamenii si in toate lucrurile cu care te intalnesti. Unii s-ar putea sa se lase invaluiti in iubirea ta si vor lua tot ce ai tu de dat, ca intr-o zi sa te trezesti fara nimic in rezervor, ca atare invata sa fii mai selectiv cand oferi! Nu toata lumea merita atata iubire si nu orice actiune merita atata pasiune: mai inchide robinetul din cand in cand sau mai tine pentru tine.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Partenerul s-ar putea sa nu agreeze prea mult nevoia ta de libertate si sa incerce sa-ti mai restrictioneze spatiul personal, sa-ti mai taie elanul, dar nu-l lasa sa faca asta! Daca te iubeste, ar trebui sa inteleaga si sa accepte ca tu esti un spirit liber care doreste, macar din cand in cand, sa zboare in voie, asa cum simti nevoia si azi. Daca gelozia, posesivitatea sau egoismul lui se bat cap in cap cu dorinta ta de libertate, e semn ca nu e omul care ti se potriveste. Daca ar fi spirit geaman cu tine, ar zbura acum alaturi de tine, deci gandeste-te cum il poti trage tu in sus pe el, si nu invers: el in jos pe tine.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Toata viata esti judecat si judeci, deci nu mai pune la suflet ce spune lumea, pentru ca asa e gura lumii: sloboda. Azi esti laudat si apreciat, maine esti criticat si etichetat, dar din toate acestea inceti sa devii din ce in ce mai bun. Si tu emiti opinii gresite la adresa altora, si altii te analizeaza pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie sa transformi relatiile cu ceilalti intr-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevar, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasa loc de interpretari, si asa nimeni nu se va simti vinovat de nimic.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Oricat de greu ti-ar fi sa spui da, ia-ti inima in dinti si accepta conditiile defavorabile de astazi, pentru ca sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ti-ai propus. E tributul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare. Sunt si momente in care trebuie sa accepti situatii dificile si umilitoare, dar compromisurile fac parte din felul tau normal de a fi si nu ti-e greu sa le accepti. Esti constient ca, fara aceste sacrificii de pe parcurs, nu-ti vei putea atinge scopul, deci taci si inghiti. Intr-o zi iti vei lua revansa!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Esti mai puternic decat ai putea crede, ca atare lasa toate temerile tale despre instabilitate care te incearca, pentru ca nu au nicio legatura cu tine. Toate aspectele vietii tale, cele pe care pui tu cel mai mare pret, sunt in siguranta deplina, esti protejat si nimic nu se zdruncina. Temerile nu au ce cauta acum in mintea ta, pentru ca, daca ai privi mai atent, ai vedea cat de bine s-au aranjat toate. Chiar si ceea ce parea sa dureze prea mult, mai mult decat ai fi sperat tu, e benefic, semn ca unele lucruri nu se intampla atunci cand vrei tu sau cum vrei tu, ci cand acolo, sus, ii este permis sa se intample. Calmeaza-te si asteapta momentul adecvat pentru toate, fara sa le controlezi pe toate!



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

E un moment in care auto-sugestia si gandirea pozitiva fac minuni, ca atare apleaca-te asupra psihicului tau si transmite-i cat mai multe afirmatii cu incarcatura pozitiva maxima. Lasa suspiciunea sau teama deoparte, ele nu au ce cauta in acest proces de amplificare a emotiilor tale bune, deci scoate cat mai mult in evidenta dorintele tale cele mai mari prin cuvinte cu impact maxim: pot, vreau, stiu, am! Mai spune-le odata si ai sa vezi ca lucrurile incep sa se aseze altfel in viata ta, pentru ca totul porneste din minte si din inima ta. Programarea mentala de acest gen functioneaza perfect la tine, deci hai, da drumul la banda: pot, vreau, stiu, am!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Azi esti foarte preocupat de sanatatea ta si, pentru ca ai starea necesara pentru a-ti analiza corpul, ai putea face descoperiri interesante cu privire la schimbarile ce pot fi facute chiar de azi pentru o viata mai buna. Stai si cantaresti atent ce iti face bine si ce nu si iei niste decizii legate de restabilirea armoniei in regimul tau de viata. Poate decizi sa consumi mai rational unele alimente cu care nu te impaci bine, reduci medicamentele si sau cresti consumul de apa, minutele dedicate miscarii sau modului in care respiri. Toate acestea pot fi echilibrate cu succes daca te ocupi mai mult de propriul organism!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Exista o vorba: daca taceai, filosof ramaneai, si asta ti se aplica si tie astazi. Desi ar fi mai bine sa te abtii sa-ti dai cu parerea despre o situatie cu mai multe directii de interpretare, nu poti tacea si deschizi gura, dar ce emiti nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca si cum n-ar fi nici locul, nici momentul sa emiti opinii, de aceea ar fi bine sa te gandesti de zece ori inainte de a vorbi, ca sa nu deranjezi pe cineva cu parerea ta un pic neobisnuita. Poate esti cu un pas inaintea celor din jur si esti mult prea original pentru capacitatea lor de intelegere, deci mai bine taci, asteptand alt moment mai adecvat.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Priveste-te pe tine insuti cu ceva mai multa intelegere, fara a-ti gasi doar defecte. Priveste-te prin ochii celor care tin la tine asa cum esti, pentru ca ei nu te judeca atat de aspru pe cat te judeci tu. Gaseste-ti mai multe motive de lauda si apreciere, pentru ca sigur ai si cu ce te mandri, nu doar lucruri care nu-ti plac la tine. Daca cineva, alaturi de tine, spune cat de frumos si bun esti, tu de ce ai fi de alta parere? Iarta-ti greselile proprii si iubeste-te mai mult, asa cum esti, fara a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om esti si tu…

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții