Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 24 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Duminica 27 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on sâmbătă, 26 noiembrie 2016 | 06:26


Horoscop de azi Duminica 27 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Duminica 27 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Ceea ce ti se intampla acum nu-si gaseste explicatia in experienta ta de viata si te tot intrebi de ce? Nu cauta raspunsul in tot ce ai trait de cand te-ai nascut si pana acum, pentru ca nu de aici provine totul, ci e o repercusiune a unor evenimente traite in vieti anterioare. Treci printr-un punct de referinta in echilibrarea ta karmica, pentru ca a venit vremea sa te achiti de o sarcina sau sa repari o eroare comisa candva, nu in aceasta viata. Nu-ti asuma vini mai mari decat meriti, ci bucura-te ca ai aceasta ocazie de a mai sterge o datorie mostenita din alte vremuri. Te vei simti mai liber, si chiar daca nu esti foarte constient de unde ti se trage, sufletul tau se va elibera de o povara inexplicabila.



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

La nervii celor din jur, cel mai bine e sa raspunzi cu amabilitate, cu tacere, cu detasare, cu impaciuire… Daca poti, ignora-le manifestarea atat de violenta, pentru ca vor regreta si ei mai tarziu ca nu au tinut energiile sub control. Tu esti un exemplu de echilibru psihic, reusind sa ramai calm chiar si in cel mai tensionat moment al confruntarii. Ceilalti tipa, urla, injura, dau afara tot ce simt, dar nu le merge cu tine, pentru ca daca te vad pe tine atat de relaxat intr-o perfecta stare de armonie, ii vei dezarma foarte repede. Nu-si vor permite sa ridice tonul cand tu le vorbesti cu cel mai calm si amabil ton!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Este exact starea de bine pe care o asteptai, care te ajuta sa privesti lucrurile obiectiv si sa le asezi pe toate la locul potrivit. Este o zi a echilibrarilor, a impacarilor, a solutionarii oricaror situatii stresante sau cu mai multe directii de interpretare, tocmai pentru ca esti detasat de orice si analizezi orice situatie rational pe toate partile. Poate chiar e vremea unei decizii majore care are rolul de a clarifica o stare de lucruri incerta din viata ta, dar nu te grabi sa spui ultimul cuvant decat dupa ce esti sigur ca ai privit situatia din orice unghi posibil.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Ai mari dubii daca sa dai curs invitatiei pe care ti-o face astazi un amic, de parca ai avea alte treburi de facut. Ar fi pacat sa ratezi o propunere care ar putea fi interesanta doar pentru ca te astepti la altceva. E posibil ca din directia la care stai concentrat cu urechile palnie sa nu soseasca azi vestea sau cererea mult visata, dar ceea ce ti se ofera in schimb sa fie un inlocuitor excelent, dar numai de tine depinde daca accepti sau nu. Daca ziua trece fara nimic nou, vei regreta ca ai dat cu piciorul la sansa oferita.



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Ai nevoie de un prieten apropiat care sa-ti tina companie. Te simti cam singur, cam debusolat si prezenta unui om care te cunoaste bine si in care ai incredere e esentiala pentru a depasi acest moment de slabiciune. In clipele acestea dificile descoperi cine tine la tine cu adevarat, pentru ca la chemarea ta va veni numai cel care merita statutul de prieten intim. Nu oricine merita confidentele tale, deci nu-ti deschide inima chiar in fata oricui, nici macar in fata celor pe care ii numeai prieteni vechi. Posibil ca nu printre acestia sa fie persoana cea mai potrivita, ci altcineva fata de care, pana acum, nu ai aratat prea mult interes. Descoperi deci cine merita increderea ta!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Este o zi dedicata iubirii, sarbatoresti un succes sentimental, o cerere in casatorie, o logodna, prima intalnire cu cel de care esti indragostit, deci numai evenimente fericite. Participa si altii alaturi e tine, semn ca toti se bucura pentru reusita ta si te felicita, te coplesesc cu vorbe frumoase, te stimuleaza sa mergi si mai departe pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea unui vis. Inima ta are motive certe de incantare, te simti rasfatat de Cupidon si fiecare clipa petrecuta alaturi de cei care te iubesc neconditionat sunt sursa de energie pozitiva si emotii minunate.



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Esti prins intr-o actiune care nu mai evolueaza atat de bine pe cat a inceput. Ritmul a scazut simtitor si incep sa apara tot felul de piedici care-ti taie elanul si scad interesul cu care ai pornit candva pe acest drum. Esti gata chiar sa si renunti, de vreme ce nu se mai intampla nimic nou, dar nu te grabi inca la abandon, mai insista, mai impinge un pic aceasta caruta ramasa in drum, pentru ca poate fi doar acea faza de platou in care totul stagneaza, dupa cateva zile s-ar putea sa apara noutati, si atunci oare nu vei regreta ca ai renuntat atat de repede cand era mai greu? Mai ai rabdare!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Vestea care soseste azi iti cam strica tie planurile si iti taie elanul cu care ai inceput o activitate potrivita acestei zile. Probabil primesti un refuz si cum tot ce ti-ai planificat pentru azi depindea exact de acel lucru, esti tentat sa tratezi totul ca pe un esec lamentabil. Aduna-ti fortele si concentreaza-te imediat asupra altei directii, pentru ca trebuie sa ai tu un plan de rezerva! Daca prima varianta nu a iesit, cauta imediat altceva mai bun de facut sau sustinere in alta parte decat de acolo de unde o asteptai initial.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Apelezi la tot felul de arme din recuzita diplomatiei, si datorita lor iti merge de minune oriunde te-ai afla. Toata lumea va aprecia modul in care comunici cu ei, in care te implici in activitatile comune, dar in toate ai avea nevoie de o pozitie superioara, pe cat posibil, pentru ca ai da randament mai bun daca tu ai fi seful, conducatorul, strategul principal. Nu la fel de bun ai fi ca simplu executant sau supus in fata altora, dar daca nu ai alta varianta, fii politicos, asuma-ti sarcinile cu seriozitate, pentru ca te va ajuta enorm sa-ti atingi scopurile mai usor. Lasa orgoliile deoparte si zambeste amabil, chiar daca nu e zambetul tau natural.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Incearca sa te comporti conform varstei pe care o ai, pentru ca azi iti da tarcoale o atitudine care nu te pune in cea mai buna lumina. Te joci prea mult, dai senzatia ca esti usuratic si superficial, te eschivezi de sarcini, deci nici vorba de maturitate aici. Chiar daca nu-ti place s-o faci pe omul serios, sunt momente cand a te purta infantil e in defavoarea ta, pentru ca poate forma o impresie gresita asupra ta. Comporta-te de fiecare data asa cum iti cer circumstantele: amuzant intre prieteni, serios in fata unui superior sau a unor clienti, tonic in familie s.a.m.d. Te adaptezi situatiei, nu ai incotro.



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Iubirea nu e un joc pasiv in care astepti sa fii descoperit, ci e nevoie si aici de spirit intreprinzator, sa iei taurul de coarne, sa vii cu propuneri prin care sa-i arati celui din fata ta ca esti dispus sa-ti asumi ceva serios. Vino cu idei, cu invitatii concrete, cu solutii la dilemele voastre comune si ai sa-l vezi si pe cel din fata ta ca se implica mai mult. Daca tu doar te lasi rasfatat de gesturi tandre, lasand tot greul pe umerii jumatatii tale, acesta s-ar putea sa oboseasca la un moment dat, ca atare schimbati intre voi sefia relatiei. Acum unul e conducatorul, maine celalalt, si caruta voastra inainteaza bine!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

O zi de liniste totala nu ti-ar strica, daca ti-o poti permite, ca atare ofera-ti cateva clipe de relaxare, de meditatie, de somn sau de lectura, pentru orice activitate prin care te poti rupe un pic de iuresul de evenimente de peste zi. Acest moment de refugiu intim se va dovedi a fi esential, portia ta de izolare, oaza ta de liniste. Daca nu ai avea parte de asemenea momente doar pentru sufletul tau, ai ramane stresat si ti-ai elibera nervii pe cei dragi din casa. Daca acestia te inteleg, iti vor respecta cele cateva minute in care sa fii lasat in pace.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții