Cei mai sinceri nativi din zodiac

Horoscop Special Cei mai sinceri nativi din zodiac Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, ...

Citește Horoscopul zilei de Joi 10 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 9 noiembrie 2016 | 06:15


Horoscop de azi Joi 10 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 10 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Afacerile tale ar trebui sa cunoasca azi o ameliorare, poate pentru ca gasesti noi idei profitabile care iti vor asigura un venit in crestere. Clientii vor aprecia ceea ce le oferi, poti primi felicitari si laude sincere, ceea ce devine motivant sa te implici si mai mult in ceea ce faci. Esti mandru de ceea ce iese din mainile tale sau din mintea ta si, cat timp apar si aprecieri, dar si bani deopotriva, esti capabil de reusite si mai grozave! Cum sa nu lucrezi cu pasiune cand vezi bucurie si placere in ochii celor carora le dedici munca ta?



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Nu e momentul potrivit sa pornesti o actiune noua, de la care ai mari sperante. Ceva iti spune sa mai astepti o vreme, sa mai aduni ceva informatie, pentru ca urmeaza sa se mai intample unele evenimente de care va depinde succesul deplin al acelui proiect. Profita de o zi libera pentru a sta si a cantari pe indelete nivelul pe care te afli sic e resurse ai nevoie pentru a ajunge acolo unde ti-ai propus. Nu e un hop, e doar o pauza inainte de a da startul, dar acest ragaz se va dovedi a fi foarte util pentru a-ti stabili o strategie corecta.



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Tu esti capul tuturor deciziilor importante in mediul in care te afli, pentru ca toata lumea asteapta parerea ta. Ti se recunoaste astfel valoarea, superioritatea, experienta in diverse domenii. Simti greutatea deciziei tale, iti dai seama cat de mult asteapta ceilalti de la ceea ce ai de spus si nu ai vrea sa faci vreo alegere gresita si sa dezamagesti pe cei care stau cu ochii pe tine ca la salvatorul lor. Esti convins ca orice decizie ai lua, toti vor fi de acord cu tine si vor imbratisa alegerea facuta, dar nu poti spune ultimul cuvant inainte de a analiza situatia cu atentie.

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Fii critic, ai tupeu, fii stapan pe tine, fa un pas inainte si arata la ce esti cel mai bun, fii tu insuti pentru ca e un moment in care aceste trasaturi ale tale joaca un rol esential pentru rezolvarea unei probleme. Daca ai sta modest in banca ta si ai trece cu vederea lucrurile care nu-ti convin, nu ai face altceva decat sa lasi nepriceputii sa te depaseasca. Trebuie sa arati ca nu esti dispus sa faci compromisuri ci ca ai niste principii solide de la care nu te abati si ca esti gata sa te lupti pentru a arata ca tu ai dreptate! Cu siguranta azi esti cu un pas inainte si cu un cap deasupra!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

Nu esti multumit de ceea ce fac ceilalti pentru tine. Aveai alte asteptari si alte pretentii, dar inainte de a o face pe suparatul, pune-te un pic in pielea lor si gandeste-te ce ai facut si tu, la randu-ti, pentru ei, cu alte ocazii. Poate ti se raspunde cu aceeasi moneda, in acelasi fel in care ai participat si tu candva la problemele altora si acum poti descoperi cu adevarat cat de mult te-a preocupat soarta altora. Multumeste-te cu cat primesti, chiar daca ajutorul sau contributia celor din jur nu se ridica la nivelul asteptat, pentru ca doar atat pot si ei sa faca. Nu pretinde imposibilul!

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

O vorba aruncata in vant poate avea efecte mai grave decat s-ar putea crede, de aceea trebuie sa manevrezi cuvintele cu maxima prudenta. Poate nici nu poti prevedea cat de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie sa umbli cu manusi, mai ales cu cei mai agresivi decat tine, deoarece reactia lor poate fi crunta! Risti sa rupi o relatie de colaborare, sa pierzi un prieten, sa fii exclus dintr-un colectiv in care te simteai bine, si totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorintei de a atrage cuiva atentia ca greseste. Spune adevarul cu diplomatie, daca tot o faci!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

Daca tu esti prins intr-un punct mort si simti ca nimic nu se mai misca, asculta de cineva impartial de pe margine care are pentru tine cel mai eficient stimulent. Chiar daca tu, pe moment, esti gata sa abandonezi orice lupta si sa spui ca nimic nu se mai poate face, vei vedea, prin exemplu oferit de tovarasul tau mult mai energic, ce multe solutii mai exista totusi!. Asculta-l, urmeaza-l, molipseste-te de la el, si vei vedea ca ceea ce considerai ca este un esec sau un capat de drum, e de fapt cea mai incitanta provocare pentru a demonstra ce resurse fantastice de ambitie poti avea, dar ele nu ies la iveala decat atunci cand iti este mai greu!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Mare grija la deciziile financiare ale acestei zile, deoarece contin o mare doza de risc. Daca nu te opresti la timp, daca nu faci calcule cu multa prudenta pe cateva zile de acum inainte, ai putea investi o suma cam mare intr-o directie complet nerentabila. Cand iti vei da seama, ar putea fi prea tarziu, dar pentru ca apar suficiente avertismente inainte de a face greseala, ar fi bine sa tii cont de ele! Cineva iti spune ca nu e bine sa cheltuiesti acum ori pentru ca poate aparea mai apoi o oferta mult mai buna, ori pentru ca iti demonstreaza prin dovezi ca nu faci altceva decat sa arunci si altadata banii pe fereastra.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

Esti preocupat de un eveniment important pentru reputatia sau cariera ta, de aceea nu poti sta nici azi fara sa mai studiezi un pic, fara sa mai aduni ceva informatie pentru ceea ce se apropie. Studiul este foarte important pentru tine si merge de minune, dand dovada de o mare capacitate de concentrare. Ar fi ideal daca ti-ai dedica ziua unor activitati intelectuale de care depinde viitoarea ta reusita, pentru ca mintea iti merge brici si orice produs al gandirii, al memoriei, al studiului sunt demne de lauda! Citeste, invata, vorbeste!



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Tu te simti blocat intr-un impas major si, din cauza pesimismului, nu vezi nicio iesire. Cand tu esti impovarat de griji si ganduri negative, cauta ajutor din afara, deoarece ai alaturi de tine un grup de suport care poate contribui salvator pentru a te ajuta sa depasesti impasul. Nu numai ca iti ridica moralul, ci pun si umarul la problema ta, venind cu solutii practice de a rezolva totul mai repede. Totul e sa nu incepi tu sa-i respingi, sa le pui la indoiala intentiile, pentru ca ei nu ascund nimic in spatele amabilitatii lor. Chiar vor sa te ajute, dar nu cumva cel negativist esti tu?



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nu esti prea deschis la cooperare, si aproape ca refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea sa-ti fie de ajutor. Ori din orgoliu, ori din incapatanare, ai tendinta de a respinge gesturile de prietenie care vin de la ceilalti, sustinand ca poti si singur. Parca nu ai vrea sa te indatorezi fata de nimeni si de aceea vrei sa te descurci pe cont propriu, ca sa nu fii nevoit, altadata, sa intorci cuiva serviciile in mod similar si nici sa recunosti ca ai avut nevoie candva de ajutor. Exagerezi totusi cu orgoliile, deci, daca nu stii ce trebuie facut, accepta sfaturile: nu e nicio rusine!


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Familia isi arata, pentru a mia oara, puterea si energia intr-un moment critic al uneia din persoanele din casa. Fie ca esti tu cel trist si impovarat de griji, fie ca o ruda trece prin momente dificile, prezenta celor dragi alaturi se va dovedi a fi salvatoare, readucand linistea in sufletul celui care sufera. O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala la greu va fi cel mai de pret dar al acestei zile, pentru ca oricine ar trece peste un impas daca s-ar sti sprijinit sincer si neconditionat de cei care il iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasa: de toleranta si imbarbatare!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții