Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024

Horoscop Special zilei de 17 aprilie 2024. Horoscop Urania 2024. Vezi ce spune horoscopul zilnic pentru zodiile Berbec, Taur, Ge...

Citește Horoscopul zilei de Joi 17 Noiembrie 2016

Written By NIKE B. on miercuri, 16 noiembrie 2016 | 05:44


Horoscop de azi Joi 17 Noiembrie 2016

Horoscop Urania zilnic, săptămânal, lunar și anual.
Site de astrologie cu informații complete despre orice tine de horoscop, de la horoscopul european zilnic, pana la cel anual. Horoscopul zilnic va informează despre cum va fi ziua și la ce evenimente sa va așteptați.
Vrei sa știi ce spun astrele despre viitor? Pagina de horoscop zilnic sau horoscop săptămânal îți spune ce evenimente îți pregătesc stelele, asa încât sa nu fii luat prin surprindere, în timp pentru a fi la curent cu surprizele pe care Cupidon ți le rezerva pe plan sentimental, verifica lunar pagina de horoscop lunar. Pentru un tablou astrologic complet, iți recomandam pagina de zodiac chinezesc cu descrieri amănunțite pentru fiecare zodie din horoscop.


Horoscopul zilei de Joi 17 Noiembrie 2016


Horoscopul zilnic de azi Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Privesti spre viitoarele etape ale unui proiect cu o usoara retinere, dand dovada de maxima prudenta, ceea ce, de obicei, nu prea te caracterizeaza. E bine sa fii atent la fiecare pas pe care il faci, la fiecare cuvant pe care il rostesti, pentru ca orice atitudine impulsiva poate avea efecte asupra planurilor incepute. Cu cat evoluezi mai lent si mai precaut, cu atat cresc sansele ca roadele care ies de aici sa fie mai bune, deci ia-o incet, fara sa pretinzi rezultate imediate. Altadata te-ai grabit si ai scapat multe din vedere, dar acum arati ca ti-ai invatat lectia si faci pasi mici spre scopul tau cel mare!



Horoscopul zilnic de azi Taur (21 aprilie - 21 mai)

Norocul te insoteste peste tot incat nici nu-ti vine a crede ce bine iti merg toate. De fapt, norocul tau se pare ca apare prin oamenii pe care ii intalnesti, pentru ca de fiecare data dai exact de persoana adecvata pentru problema care te preocupa in acel moment. Bati la usa care trebuie, intalnesti prietenul de care aveai nevoie sau, daca e vorba de specialisti sau persoane cu anumite functii de la care astepti rezolvarea unor chestiuni profesionale, ii gasesti in toane bune, disponibili pentru a-ti oferi exact solutia optima. Treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana-cheie!



Horoscopul zilnic de azi Gemeni (22 mai - 21 iunie)

Ai castig de cauza intr-o confruntare in care altii apeleaza des la informatii gresite sau rau intentionate. Nimeni nu te poate invinge azi, pentru ca simti de la o posta minciuna sau ipocrizia, si stii sa-ti iei masuri de precautie astfel incat sa nu te lasi inselat de nimeni. Ba chiar ai un talent aparte de a scoate la iveala adevarul chiar si in cele mai obscure situatii, pentru ca presimti ca cineva umbla cu cioara vopsita si nu te lasi pana nu-l demasti prin orice mijloace. Nu-i merge cu tine si bine faci ca lupti pentru adevar pana in panzele albe!

Horoscopul zilnic de azi Rac (22 iunie - 22 iulie)

Atatea planuri marete te motiveaza, dar te si epuizeaza la un moment dat, ca atare revino un pic cu picioarele pe pamant ca sa te odihnesti. Unii spun ca parca ai trai prin stele, ca visezi cu ochii deschisi, ca nu se poate vorbi cu tine cat timp esti concentrat numai la telurile tale cele mai inalte. Ai tot dreptul sa visezi pana departe, dar nu cumva scapi din vedere lucrurile imediate, cele mai apropiate? Ia o pauza din atatea proiecte megalomanice, si ocupa-te si de fleacurile banale de zi cu zi, ca altfel se aduna prea multe si te vor coplesi intr-o zi. Nu e o rusine sa-ti asumi sarcini marunte, ca mersul la piata, bucataria sau curatenie, doar pentru ca tu visezi lucruri de dimensiuni galactice! Le poti face pe amandoua: si banalul, si colosalul!



Horoscopul zilnic de azi Leu (23 iulie - 22 august)

La atitudinea bataioasa pe care o abordezi in relatia cu ceilalti, ti se raspunde exact invers: cu toleranta, simpatie, amabilitate, prietenie, ceea ce te va dezarma foarte repede. Nu are rost sa vorbesti agresiv si nervos in orice situatie, mai ales cu cei dragi, ci trebuie sa-ti aduci aminte zicala aceea romaneasca: vorba dulce mult aduce! Schimba-ti tonul, fii tu cel jovial si simpatic, asa cum te stie lumea, si ajusteaza-ti comportamentul in asa fel incat sa fii pe placul tuturor, nu un pachet de nervi gata sa explodeze la prima scanteie.

Horoscopul zilnic de azi Fecioara (23 august - 21 septembrie)

Pierzi mult timp pe drumuri azi, transportul public devine motiv de enervare, iar traficul poate fi stresant. Nu te enerva totusi, astfel de momente cand consumi minute pretioase pe drum sunt un motiv bun sa-ti faci ordine in ganduri. In acest timp, in loc sa te certi cu toata lumea si sa aduci acuze la adresa mai marilor tarii, mai bine te-ai indrepta spre gandurile tale cele mai profunde, pentru ca vei gasi o multime de idei noi, de solutii eficace, de variante optime la care nu te-ai gandit inainte. Cand esti blocat in trafic asadar, retrage-te in sinea ta si mediteaza. Asa, nu vei mai vedea niciun motiv de stres in jurul tau, ci dimpotriva, ajungi la destinatie incarcat de o multime de idei noi foarte inspirate. Fara aceste momente de ragaz obligat, nu ai fi descoperit atatea solutii interesante!



Horoscopul zilnic de azi Balanta (22 septembrie - 22 octombrie)

In mediul tau apropiat se sarbatoreste un eveniment fericit si bucuria va aduna pe toti la un loc. Totusi, in acest mediu se infiltreaza si un invitat nepoftit care strica atmosfera cu atitudinea sa agresiva, negativista, pusa mereu pe harta. Fa tot posibilul sa elimini acest intrus, pentru ca ar fi pacat sa va strice tuturor buna dispozitie cu tot felul de subiecte care pe voi nu va intereseaza. Parca ar fi invidios pe succesul sau bucuria voastra si face tot posibilul sa va aminteasca in permanenta doar de lucruri triste. Fa abstractie, ca si cum nici nu l-ai auzi!





Horoscopul zilnic de azi Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Ceea ce incepe azi nu ajunge repede la rezultatele visate, ca atare educa-ti rabdarea pentru a urma un parcurs lung si deloc simplu. Vei ajunge acolo candva, fara indoiala, pentru ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, doar ca mai sunt inca multe etape ce depind de aspecte care vor aparea abia de acum inainte. Incearca sa-ti mai domolesti pasiunea, graba, dorinta de a incheia proiectul la care iti aduci contributia, constient ca lucrurile cele mai bune sunt cele care se ridica incet.



Horoscopul zilnic de azi Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie)

In mediul tau obisnuit, in care toate pareau asezate pe un teren banal si linistit, apare astazi o situatie neprevazuta care-ti da peste cap tot calmul. E o veste cu efect fulgerator, care cere din partea ta o reactie foarte prompta. Nu ai timp de gandire si nici de actiune, ci trebuie sa fii pe faza pentru a interveni rapid. Te poti trezi cu tot felul de evenimente nedorite: defectiuni ale aparatelor electrocasnice, cum ar fi un scurt circuit, o plata neprevazuta si mare care consuma intr-o clipa banii pusi deoparte cu greu luni de zile, o boala picata din senin cand credeai ca ti-e mai bine, deci cam asa se traduce atmosfera acestei zile: lucruri care cad din senin fara preaviz si care iti strica tie planurile.



Horoscopul zilnic de azi Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie)

Daca tu nu esti foarte convins de propriile tale calitati, priveste-te prin ochii celor care iti sunt alaturi cu iubire. Daca vezi cat de mult te pretuiesc ei, cat de des cauta sa-ti stea in preajma, inseamna ca ei te plac asa cum esti si ar fi bine sa fii si tu la fel de multumit de tine insuti. Nu-ti mai vedea toate defectele in oglinda, cand se vad de la o posta numai lucruri minunate pe care merita sa le evidentiezi. Invata sa te iubesti mai mult, sa te respecti mai mult, sa valorifici mai mult ceea ce stii sau poti, pentru ca ai multe atuuri doar ale tale. De fapt, exact asta apreciaza ceilalti la tine, dar tu parca vrei si mai mult! E bine sa doresti perfectiunea, dar spiritul auto-critic depaseste totusi limitele!



Horoscopul zilnic de azi Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Chiar daca vezi in fata ta semnale clare de nedreptate si infidelitate, nu incerca sa le tii altora predici. Nu numai ca nu ai acest drept, dar poate nici tu nu esti ireprosabil ca sa le dai lor lectii de viata. E problema lor, la urma urmei, ca atare tu concentreaza-te asupra propriului tau comportament. Mai degraba poti oferi altora o lectie buna prin exemplu personal, aratandu-le cum e mai bine sa se poarte, nu doar vorbindu-le critic despre ce fac ei gresit. Lasa-i sa se convinga singuri ca nu fac bine ceea ce fac, pentru ca adevarul iese oricum la lumina. Tu urmeaza drept calea adevarului si s-ar putea sa-i atragi si pe altii dupa tine.


Horoscopul zilnic de azi Pești (19 februarie - 20 martie)

Dorintele tale sunt extrem de puternice si, daca iti pui ceva in cap, ai toate sansele sa materializezi acel gand foarte repede. Detii toate resursele, instrumentele, mijloacele necesare pentru a ajunge acolo, totul e sa-ti doresti, deci gandeste-te bine unde vrei sa ajungi si da-i startul acelui drum catre succesul deplin cat mai repede. Fa tot ce-ti sta in putinta - si poti multe - sondeaza adanc in mintea ta pentru a scoate la lumina noi si noi idei care vor forma o constructie demna de toata lauda. Esti mandru de ceea ce faci, si pentru ca tu ai incredere deplina in planurile tale, reusita e din ce in ce mai aproape. Crede in roadele mintii tale si pune-le la treaba!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Horoscop Urania Facebook

Termeni si condiții